"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo79.gif "Songs In Time" ../images/Emo79.gif

והפעם - Lord Of The Thighs - Classics Live פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר.
גרסת הלייב הזאת שוחררה רשמית ב-1986 באלבום הלייב Classics Live. שאלות:
מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר?
מה חשבתם עליה בשמיעות הראשונות של Classics Live והאם זה השתנה עם הזמן?
האם זו גרסת הלייב הרשמית האהובה עליכם של השיר, או שאתם מעדיפים גרסת לייב אחרת?
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזאת של השיר ולמה?
Songs In Time - Lord Of The Thighs, Live from Classics Live

AeroTom

New member
אני עונה

מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? אני מחבב אותה בהחלט, אבל לא באופן מאוד חזק. בכלליות הגרסאות מ-CL הראשון לא הכי עושות לי את זה כיום. מה חשבתם עליה בשמיעות הראשונות של Classics Live והאם זה השתנה עם הזמן? חיבבתי את זה גם בתחילת הדרך, אבל לא יותר מדי. זה משהו שלא ממש השתנה עם הזמן. לא היה לי חיבור מיוחד כלשהוא עם הגרסה הזאת אף פעם. היא בהחלט טובה אבל. האם זו גרסת הלייב הרשמית האהובה עליכם של השיר, או שאתם מעדיפים גרסת לייב אחרת? הגרסה של השיר מ-Live Bootleg תמיד הייתה האהובה עלי ביותר וזה עדיין נשאר כיום. העדפתי תמיד את גרסת הלייב של השיר משם. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזאת של השיר ולמה? אני מביא לו 7 כיום אצלי. גרסת לייב טובה, אבל שאצלי אישית לא משאירה חותם גדול כ"כ. לפחות לא כמו גרסת Live Bootleg. אבל כיף לשמוע את הגרסה הזאת בהחלט. Thighs בלייב כמעט תמיד נהדר.

AeroTom

New member
והבנת משהו משם בלי לשמוע את 1?

כי החלק הראשון מסתיים באמצע המתח
מה, יש שם גם Twist כזה בסוף עם פתאום שיר סטודיו באלבום לייב...מאוד מפתיע.

Aerosmith2006

New member
../images/Emo6.gifאין לי מושג על מה אתה מדבר ../images/Emo3.gif

זה היה אחד מהדיסקים שקיבלתי מהשולח המסתורי מחו"ל כזכור... (Ho Ho Ho lucky me ) אז אני לא אתלונן, אני לא חושבת בכל מקרה שאני אוכל להשיג בארץ את הראשון... כי מה שיש בהשג יד בטוח כמו דיסק סנטר וכאלה כבר יש לי.. (חוץ מ A little south of sanity שעולה 160 ש"ח
) בקיצור.... Lord of the things שיר אחד האהובים עליי...

AeroTom

New member
כמו שבסרטים לא מבינים את ההמשך

בלי לראות את הראשון...
ו-Classics Live מסתיים עם גרסת סטודיו של Major Barbra שנמצא באלבום לייב. זה סיום מפתיע כזה לאלבום. Twist שכזה כמו Fight Club או "החוש השישי" וכו'...עזבי, זה רק אני משעשע את עצמי לפני העבודה אחרי שהייתי ער בלילה.

SaintJohn

New member
את 1 אפשר למצוא בזול בדיסק קלאב

יש להם סניפים באילת, בבאר-שבע ואפשר גם להזמין בטלפון אם אני לא טועה.ושם השיר הוא Lord of the THIGHS (ירכיים) ולא things, זו בדיחה על חשבון הספר (והסרט) Lord of the Flies.

Aerosmith2006

New member
אררר כן אני יודעת../images/Emo3.gif אני תמיד כותבת

את זה Things ..... ככה חשבתי שקראו לזה פעם עד ששמתי לב פעם אחת שזה לא נכון ומאז זה נתקע לי....(דיסלקציה!) לא ידעתי שזה גם בא לצחוק על סרט...

SaintJohn

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

אני חושב שהיא טובה בעיקר בגלל שזה שיר שמקבל שדרוג נאה בלייב, אבל שני הביצועים הנוספים בלייב ששוחררו רשמית טובים יותר לדעתי. בעד: אני חושב שהביצועים של קרספו ודופיי בגירסה הזאת עומדים בצורה יפה מאוד בזכות עצמם. נגד: מכל צורות הסאונד השונות שיש בהוצאות הלייב שאירוסמית' שיחררו עם השנים, אני הכי פחות אוהב את זו שנמצאת ב-CL 1 ו-2, זו שיש בה מאפיינים של שנות ה-80, LOTT הוא אחד מהשירים ב-CL, והוא לא יוצא דופן מהבחינה הזאת.
בשמיעה הראשונה לא ידעתי שמי שמנגנים אלה קרספו ודופיי, נהניתי ממנה בערך כמו שאני נהנה היום ולא היו שינויים קיצוניים בדעה ובחיבור שלי אליה עם הזמן. גם כשגיליתי שאלה קרספו ודופיי, זה לא הפריע לי.
כמו שציינתי, זה לא הביצוע האהוב עליי ביותר של השיר. הביצוע המועדף עליי תמיד היה הביצוע מתוך Live! Bootleg. הביצוע מתוך Pandora's Box לא כזה שונה מהותית מלייב בוטלג כי הם בוצעו בערך באותה תקופה, אבל עדיין יש לי העדפה ברורה ללייב בוטלג.
7.5. LOTT מקבל בלייב שדרוג רציני ואיכויות שאין לו בגרסת הסטודיו, הביצוע בלייב מאוד תופס וקשה שלא להנות ממנו. עוצב באמצעות תפוז-פד

ErezLahat7

New member
אחלה פינה ../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif וכעת לתשובות:

אחת מפיסגות היצירה של אירוסמית', כה חבל שזה לא בהרכב המקורי. מי היה מאימין איזה מייק אובר אפשר לתת לשיר הזה!! כמובן שאני משקף את טעמי האישי.
הייתי בשוק. הכרתי רק את גרסאת הסטודיו לפני זה, אז ידעתי! שאפשר להוציא מכל שיר יהלום בפוטנציאל הלייב האמיתי של אירוסמית', ההתרגשות שהגיעה לשיאה כאשר שמעתי לאחר מכן את Bootleg במלואו.
בקצת יותר מעדיף את הגרסה המטאלית והמלוכלכת הזאת מאשר הגרסה המהוללת שבבוטלג.
אני נותן לו 9 (כי תמיד יש מקום לעוד בשיר הזה)

Aeroguy

New member
My 2 cents

מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? גירסה טובה מאוד. קרספו ודופיי ממש נשמעים שם מצויין. מצחיקה המחשבה שבהתחלה סטיבן צורח Mr. Dufay! אבל באלבום השקיטו את זה בעריכה בגלל שזה יצא כשאירו כבר היו שוב עם בראר וג'ו...
אבל זה בכל זאת נחתד. מה חשבתם עליה בשמיעות הראשונות של Classics Live והאם זה השתנה עם הזמן? זה היה תמיד מהשירים האהובים עליי בלייב, אך עם הזמן קצת פחות אהבתי את הגרסה הזאת למרות שאני עדיין אוהב אותה (וכשראיתי אותם עושים את זה חשבתי שאני מתעלף כשג'ואי התחיל את התופים.... בקרוב אצלכם!!!
) האם זו גרסת הלייב הרשמית האהובה עליכם של השיר, או שאתם מעדיפים גרסת לייב אחרת? אהבתי אותה יותר מהגרסא ב-בוטלג. עם זאת, כיום אני בהחלט מעדיף את הגירסה מפנדורה. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזאת של השיר ולמה? 8

AeroFan

New member
עונה

מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? גרסה טובה מאוד, אוהב אותה... אבל לדעתי גם הגרסה מ- Live Bootleg יותר טובה. מה חשבתם עליה בשמיעות הראשונות של Classics Live והאם זה השתנה עם הזמן? השתנה עם הזמן, בהתחלה לא כ"כ חיבבתי אותה, היום אני מאוד אוהב אותה. האם זו גרסת הלייב הרשמית האהובה עליכם של השיר, או שאתם מעדיפים גרסת לייב אחרת? מעדיף את הגרסה של Live Bootled. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזאת של השיר ולמה? 8

למעלה