../images/Emo79.gif "Songs In Time" - הפתיחה
זה השם של הפינה החדשה שתהיה לנו בפורום בקביעות לדי הרבה זמן...בפינה הזאת כל פעם אני אביא שיר אחר של הלהקה, שזה יכול להיות כל שיר ששוחרר רשמית מהקטלוג הענק של הלהקה. כל פעם אני בוחר את השיר בצורה ראנדומלית, ככה שיכול לצאת כל שיר מכל אלבום. מוכרים יותר ומוכרים פחות. גרסת סטודיו או גרסת לייב...הכל יכול להגיע ועל כל השירים וכל הגרסאות אנחנו נדון כאן ונספר את דעתנו עליהם בכלליות כיום+האם הם שרדו את מבחן הזמן שלנו+אם יש לנו סיפור חיבור מיוחד לכל שיר שיגיע...וכמובן כל אחד מוזמן להמשיך ולכתוב מה שבא לו על השירים. אז אנינו מתחילים היום ובהגרלה הראשונה יצא השיר הבא: Round And Round קודם כל פרטי השיר:
נכתב ע"י סטיבן טיילר ובראד וויטפורד.
שוחרר לראשונה באלבום הסטודיו השלישי של הלהקה - Toys In The Attic, בשנת 1975.
זהו השיר הראשון של הלהקה שבו יש קרדיט לבראד וויטפורד.
השיר מעולם לא בוצע בלייב ע"י הלהקה. ועכשיו אתם מוזמנים לענות על השאלות הבאות (וגם להוסיף עוד מילים בכיף על השיר אם בא לכם):
מה אתם חושבים על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בעבר והאם החיבור אליו השתנה עם הזמן (לטוב או לרע)?
האם יש לכם סיפור חיבור\'קליק' מעניין אליו? אם כן כמובן שתפו אותנו (זה יכולה להיות ההרגשה ברגע שהגיע איתו ה-'קליק' הזה, או זיכרון של השמיעה הראשונה שלו אם זה הגיע מיידית וכו'). Songs In Time - Round And Round
זה השם של הפינה החדשה שתהיה לנו בפורום בקביעות לדי הרבה זמן...בפינה הזאת כל פעם אני אביא שיר אחר של הלהקה, שזה יכול להיות כל שיר ששוחרר רשמית מהקטלוג הענק של הלהקה. כל פעם אני בוחר את השיר בצורה ראנדומלית, ככה שיכול לצאת כל שיר מכל אלבום. מוכרים יותר ומוכרים פחות. גרסת סטודיו או גרסת לייב...הכל יכול להגיע ועל כל השירים וכל הגרסאות אנחנו נדון כאן ונספר את דעתנו עליהם בכלליות כיום+האם הם שרדו את מבחן הזמן שלנו+אם יש לנו סיפור חיבור מיוחד לכל שיר שיגיע...וכמובן כל אחד מוזמן להמשיך ולכתוב מה שבא לו על השירים. אז אנינו מתחילים היום ובהגרלה הראשונה יצא השיר הבא: Round And Round קודם כל פרטי השיר: