Song By Song

../images/Emo79.gif Song By Song ../images/Emo79.gif

לא נראה לי שזה משנה באיזה יום אני אפתח את הפינה... הפורום די יבש... השיר: Paper Cuts מתוך Bleach.
מה השורות האהובות עליכם?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה?
אוהבים את הקול של קורט בשיר?
משהו שהייתם משנים בשיר?
מה השיר מזכיר לכם?
ציון לשיר מ1 עד 10? המילים: http://www.songmeanings.net/lyric.php?lid=50230 אין גרסאת הופעה חיה.

MilkShack

New member
פייפר קאטס O=

מה השורות האהובות עליכם? The lady whom I feel maternal love for Cannot look me in the eyes But I see hers and they are blue And they cock and twist and masturbate שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה? Nirvana ! XD אוהבים את הקול של קורט בשיר? כןכן אחד הטובים. משהו שהייתם משנים בשיר? לא הייתי משנה כלום.. אחד הטובים של נירוונה! מה השיר מזכיר לכם? את הניק של פזבז.(לשעבר) ציון לשיר מ1 עד 10? 9.999 כי אף אחד לא מושלם O=

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gifאחד השירים הטובים במלבין^^.

מה השורות האהובות עליכם?
שהוא צועק "נירוונה",כי זה נשמע כאילו הוא מתחנן לנירוונה,וזה אחד הדברים שגורמים לשיר הזה להיות כ"כ חזק וטוב. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה?
ע"ע שאלה קודמת. אוהבים את הקול של קורט בשיר?
מאוד
. משהו שהייתם משנים בשיר?
מממ,אולי צלילים מוזרים ברקע,שיהיה פסיכולדי יותר
. מה השיר מזכיר לכם?
הרבה דברים. ציון לשיר מ1 עד 10?
10.

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifאף אחד לא עונה על זה OO

מה השורות האהובות עליכם? כול השיר, באמת :) שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה? לא יודעת אין לי כוח לבדוק:] אוהבים את הקול של קורט בשיר? מאוד
משהו שהייתם משנים בשיר? שומדבר:] מה השיר מזכיר לכם? איזה חברה אחת חחחחח.. ציון לשיר מ1 עד 10? 10.

grapefruit

New member
../images/Emo175.gif

- מה השורות האהובות עליכם? כשקורט צועק "I said so" ו"Nirvana" - שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה? "I see others just like me Why do they not try to escape?" - אוהבים את הקול של קורט בשיר? אהא. - משהו שהייתם משנים בשיר? כלוםכלוםכלום. - מה השיר מזכיר לכם? מזכיר קצת תקופות לא משהו שהיו לי. למרות שיש שירים שמזכירים את זה הרבה יותר. - ציון לשיר מ1 עד 10? 9.5.

למעלה