ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif She took a long cold look ../images/Emo79.gif
השיר נשמע לי כמו דמו, שיר לא-שלם, חלקי. יש כאן רעיונות מוסיקליים לא-רעים, אבל הם בוסריים, לא מפותחים עד הסוף. קשה לי לדמיין את השיר הזה בביצוע מלא של להקה, היינו, מה היתה כאן כוונת המשורר מבחינת העיבודים? גם סיד עצמו לא סגור על השיר - הוא נפסק פתאומית, כאילו סיד אינו יודע כיצד להמשיך, או לסיים אותו. ניתן לשמוע אותו מעלעל בדפים שלפניו.... הטקסט עצמו הוא מצמרר. זה יותר משיר על יחסים שהסתיימו רע. כמו ב-Vegetable Man, בארט מתאר כאן את עצמו, את מצבו המבולבל ומסיים בנימה מאוד מנבאת רעות: הוא חש כמי שטובע.
השיר נשמע לי כמו דמו, שיר לא-שלם, חלקי. יש כאן רעיונות מוסיקליים לא-רעים, אבל הם בוסריים, לא מפותחים עד הסוף. קשה לי לדמיין את השיר הזה בביצוע מלא של להקה, היינו, מה היתה כאן כוונת המשורר מבחינת העיבודים? גם סיד עצמו לא סגור על השיר - הוא נפסק פתאומית, כאילו סיד אינו יודע כיצד להמשיך, או לסיים אותו. ניתן לשמוע אותו מעלעל בדפים שלפניו.... הטקסט עצמו הוא מצמרר. זה יותר משיר על יחסים שהסתיימו רע. כמו ב-Vegetable Man, בארט מתאר כאן את עצמו, את מצבו המבולבל ומסיים בנימה מאוד מנבאת רעות: הוא חש כמי שטובע.
She took a long cold look at me And smiled and gazed all over my arm She loves to see me get down to ground She hasn't time just to be with me Her face between all she means to be To be extreme, just to be extreme A broken pier on the wavy sea She wonders why for she wants to see But I got up and I stomped around And hid the piece where the trees touch the ground The end of truth that lay out the time Spent lazing here on a painting dream A mile or more in a foreign clime To see farther inside of me. And looking high up into the sky I breathe as the water streams over me
היא נתנה בי מבט ארוך וקר וחייכה ונעצה מבט לכל אורך זרועי היא אוהבת לראות אותי על הרצפה אין לה זמן רק להיות במחיצתי פניה בין כל מה שהיא מתכוונת להיות להיות קיצונית, רק בשביל להיות קיצונית מזח שבור במים סוערים היא תוהה מדוע היא רוצה לראות אבל אני התרוממתי והתהלכתי מסביב והסתרתי את החתיכה במקום בו העצים נושקים לאדמה. סוף האמת שפרשה את הזמן שביליתי מתעצל כאן בחלום-ציור מייל אחד או יותר באקלים זר כדי לראות רחוק יותר, בתוכי ומסתכל למעלה אל תוך השמיים אני נושם כאשר המיים שוטפים מעלי