She is the restless river
E Eilleen New member 12/11/05 #2 Juanita האחרון שחשבתי שאת תצטטי I'm over the worst, and I feel so alive
E Eilleen New member 14/11/05 #4 הייי כל השיתוף פעולה הזה...נוגע ללב השיר הוא What A Way To Wanna Be!
E Eilleen New member 14/11/05 #5 ../images/Emo79.gifThis could be worse than PMS This could be worse than PMS
S SHANIA MY MUSIC New member 14/11/05 #8 יש לי שורה... find your self esteem and be forever free to dream.
M MiriOrit New member 14/11/05 #9 Black Eyes, Blue Tears I guess it all depends on which way you rub 'em כן, אני עצלנית
C cosefi15 New member 14/11/05 #13 והנה אני גאה ושמח להשתמש במשפט הפלצני ביותר בהיסטוריה: "התשובה בגוף השאלה" Don't! But don't you wipe those tears 'Til your memories run dry
והנה אני גאה ושמח להשתמש במשפט הפלצני ביותר בהיסטוריה: "התשובה בגוף השאלה" Don't! But don't you wipe those tears 'Til your memories run dry
M MiriOrit New member 15/11/05 #14 מה זה השיר הזה?! ../images/Emo12.gif אתה תמיד אוהב לשים שורות מהשירים הכי נשכחים...
C cosefi15 New member 15/11/05 #15 חח וודאי, מה קרה, אנחנו מדברים גם על איכות לא רק הדברים שתפסו את האוזן ונהיו מסחריים Forget Me מהאלבום Shania Twain אם אני לא טועה
חח וודאי, מה קרה, אנחנו מדברים גם על איכות לא רק הדברים שתפסו את האוזן ונהיו מסחריים Forget Me מהאלבום Shania Twain אם אני לא טועה
C cosefi15 New member 15/11/05 #19 אגב מיום ליום אנחנו מגלים שאנחנו ממש מנוגדים אחד עם השני בטעם במוזיקה