Shake Your Rudebox....

a Warming Sign

New member
../images/Emo79.gifShake Your Rudebox....../images/Emo79.gif

Do The Rudebox ?Why r u so nasty נו,התמכרתם כבר
אני כן. אז כמה עדכונים לגבי הסינגל הבא,החדש,והמאוד מדובר של רובי..
האתר של הסינגל עודכן,אתם מוזמנים לבקר: http://www.rudebox74.com כל העניין של רודבוקס מוצא חן מאוד בעיניי!! איזו גרפיקה
,איזה צילומים
, אני מתה לראות את הקליפ! *באתר תוכלו למצוא חדשות,תמונות[
],קטעי וידאו,וכ'ו..
כרגע ממה שהספקתי לראות,רוב הביקורות ממש לא מחמיאות לרובי על הסגנון החדש ובעיקר קוטלות אותו
יש גם צד אחר שמאוד מרוצה מכל השינוי הזה כמובן..אבל כרגע אי אפשר לדעת איך יתקבל הסינגל עד שהוא יצא רשמית ב4 לספטמבר! למעשה,ברדיו BBC1 ליכלכו על רובי,אז הוא התקשר אליהם מברלין
,עלה לשידור ודיבר איתם..
הם שאלו אותו אם זה מעליב אותו כשלא אוהבים את זה..ומה שהוא אמר זה שכמו עם Radio וסינגלים אחרים- תמיד היו כאלה שאהבו וכאלה שלא, אבל הפעם זה סינגל שהוא מאוד אוהב,הוא ממש נהנה להקליט אותו,והוא מאוד מרוצה ממנו אז זה כן פוגע בו..
כרגע זה הסינגל הבא של רובי,ככה שלא נראה שעומד לצאת הסינגל הכפול מהאלבום הקודם, האלבום הבא[שהוא מעין אלבום המשך] יצא ממש בקרוב

a Warming Sign

New member
ולגבי שם האלבום...

[שלא יצא ממש בקרוב,סליחה,הוא נכראה יצא באוקטובר] רובי כמו רובי אוהב לתעתע בתקשורת
, להזכירכם,לפני שיצא טריפינג הודלף להתקשורת ששם הסיגנל הוא Trippin' אז רובי החליט לעשות דווקא ולשנות לTripping
ועכשיו,בכל מקום אומרים ששם האלבום הוא 1974,או Rudebox1974, רובי בתגובה אמר שהוא החליט ששם האלבום יהיה Rudebox. אז אין לדעת מה באמת יהיה השם

a Warming Sign

New member
../images/Emo26.gifחדשות טובות לגבי הסינגל../images/Emo36.gif

אולי זאת עומדת להיות סוףסוף הפריצה של רובי לארה"ב? רודבוקס מגיע כרגע לפסגות מצעדי הדאנס בארה"ב שפועלים באינטרנט, והמכירות המוקדמות של הסינגל בבריטניה כבר הראו סימנים מוצלחים בדרך למקום הראשון..... .So much for the critics
ולגבי מילים של השיר-עוד לא מצאתי מקום בו פרסמו את המילים,בעיקר בגלל שכרגע זה לא חוקי
, צריך לחכות לקראת מועד היציאה הרשמי בתחילת ספטמבר..

איפה אתם שומעים אותו?!../images/Emo178.gif

חחחחח חשבתי שהוא עוד לא יצא.. ונכנסתי לאתר הזה של הrudebox ואני לא מתקדמת משם לשום מקום..
חחח מישהו מוכן להסביר לי מה עושים? ומישהו יכול להגיד לי במסודר אילו סינגלים יצאו בקרוב?. כי דיברתם בהתחלה מהאלבום החדש ואז אמרתם לא ואז אמרתם שיצא מהאלבום החדש ובעצם לא בטוח.. אז מה כן?! חחחח ושלא תבינו אותי לא נכון, אני מאחלת לרובי שיצליח בענק בארה"ב, אבל אני חושבת שאם הוא יצליח שם הוא פחות ישקיע באירופה ובמיוחד בנו..
כי אני חושבת שזה הדבר שהוא הכי מנסה עכשיו- להתקבל לארה"ב. אני לא צודקת?

a Warming Sign

New member
הוא עוד לא יצא,אבל מותר לשדר אותו

ברדיו,וגם באתר יש אפשרות להוריד אותו. תסתכלי באתר של רודבוקס בפינה הימנית למטה,כתוב menu בלבן[זה אולי נראה כמו קשקוש
],תלחצי ויפתח לך תפריט מסודר של כל האופציות באתר
כרגע לא ברור אם יצא סינגל מהאלבום הקודם[intensive care],לדעתי לא יצא כי אין ממש טעם, מה שבטוח זה שהסינגל הראשון מהאלבום הבא יצא בתחילת ספטמבר והוא rudebox
רובי בכלל לא מייחל להצליח בארה"ב,להפך- הוא נהנה להיות שם אנונימי,יש לו מקום לברוח אליו. הוא גם מדגיש את זה כל פעם מחדש ואומר שהוא לא רוצה ולא צריך את ההצלחה שם,ובעקבות זה גם הופסקה שם המכירה של האלבום שלו,אבל התקשורת מתעקשת להגיד שוב ושוב שהוא כן רוצה להצליח שם
גם מבחינה כלכלית ומסחרית הוא בכלל לא צריך את זה,אבל נעזוב את הנושא בצד. ובואי אני ארגיע אותך
,גם אם הוא היה מצליח בארה"ב[מה שלא יקרה לדעתי] הוא בחיים לא היה נוטש את הקהל הכי גדול והכי מסור שלו באירופה
, מאז ומתמיד אירופה מקבלת את כל ה"הטבות" מהצד של רובי ורואים כמה שחשוב לו הקהל הזה. חפרתי

חחחח תודה

על הפירוט המורחב וכן אני יודעת שארה"ב וכל המקומות שלא מכירים אותוהוא נהנה להיות שם כי זה כמו חופש בשבילו.. אבל לא יודכת.. איך שהוא הבנתי שהוא גם מנסה להצליח שם כניראה, כמו שאמרת, בגלל התקשורת. כשמציגים את השיר - rudebox אז אומרים שהוא של רובי? רובי בסוף לא שינה את השם? ומזהים את הקול שלו בכלל?

a Warming Sign

New member
כן,הוא של רובי..

כנראה שרק בהתחלה הוא ניסה להוציא אותו באופן מסתורי שכזה
, אבל לא ממש הצליח לו..אז עכשיו הכל תחת השם שלו. כן,מזהים אותו,הוא עושה את כל הראפ והפזמון,רק שאר הדברים שמסביב הם קולות שהקליטו אחרים.. צריך לשמוע את הגרסא המקורית כדי לשמוע אותו

LIADSES

New member
וואי היום חשבתי על זה..

שהוא שינה קצת את הסגנון ואולי זה יעזור לו להתחיל למכור שם כמו שצריך..

a Warming Sign

New member
אה,ועוד משהו../images/Emo3.gif

למי שיש סבלנות לחפש באתר של רודבוקס[הכתב גרפיטי הזה מתחיל לעצבן
], יש שם איזור audio עם קטע מהגרסא של האלבום + שתי גרסאות רמיקס מעולות,שלושת אלה מכילים את הסינגל הרשמי. שאני לגמרי עומדת לקנות

a Warming Sign

New member
לא..לפחות לא חדשים,

אבל אני הולכת להתנפל על המכירה המוקדמת באמאזון או משהו
עוד לא התחילו ההזמנות המוקדמות עדיין

למעלה