ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif San Tropez ../images/Emo79.gif
השיר הקליל הזה הוא שיר הלל לעיר הקיט הצרפתית, שהיתה פופולרית בקרב תיירים שוחרי-שמש באותה תקופה, לפני שהומצאו טיסות השכר למקומות יותר אקזוטיים. הפלוידים אף הם בילו עם משפחותיהם וחבריהם בסן טרופז, כמו גם באיים האיבריים (שהם אבן שואבת לצעירים בריטיים עד היום).
השיר הקליל הזה הוא שיר הלל לעיר הקיט הצרפתית, שהיתה פופולרית בקרב תיירים שוחרי-שמש באותה תקופה, לפני שהומצאו טיסות השכר למקומות יותר אקזוטיים. הפלוידים אף הם בילו עם משפחותיהם וחבריהם בסן טרופז, כמו גם באיים האיבריים (שהם אבן שואבת לצעירים בריטיים עד היום).
As I reach for a peach Slide a rind down behind a sofa in San Tropez Breaking a stick with a brick on the sand Riding a wave in the wake of an old sedan Sleeping alone in the drone of the darkness Scratched by the sand that fell from my love Deep in my dreams and I still hear her calling If you're alone, I'll come home Backward and homebound, the pigeon, the dove Gone with the wind and the rain on an airplane Born in a home with no silver spoon I'm drinking champagne like a good tycoon Sooner than wait for a break in the weather I'll gather my far-flung thoughts together Speeding away on a wind to a new day If you're alone, I'll come home And I'll pause for a while by a country stile And listen to the things they say Digging for gold in a hole in my hand Open the book, take a look at the way things stand And you're leading me down to the place by the sea I hear your soft voice calling to me Making a date for later by phone And if you're alone, I'll come home
כשאני מושיט יד לאפרסק מחליק ? מאחורי ספה בסן טרופז שובר מקל עם לבנה בחול גולש על גל בשובלה של מכונית אמריקאית ישנה ישן לבד בהמהום של החושך נשרט על ידי החול שנפל מאהבתי עמוק בחלומותיי אני עדיין יכול לשמוע אותה קוראת אם אתה לבד, אחזור הביתה אחורנית לכיוון הבית, היונה, חולף עם הרוח והגשם במטוס נולד במשפחה ללא כפית של כסף אני שותה שמפניה כמו טייקון טוב עדיף מלחכות לשינוי במזג האוויר אאסוף את מחשבותיי הנודדות ממהר על רוח של יום חדש אם את לבד, אחזור הביתה אתעכב לכמה זמן ליד גשר כפרי ואאזין לדברים שהם אומרים מחפש זהב בחור בידי פותח ספר, מסתכל על מצב הדברים ואת מובילה אותי למקום ליד הים אני שומע את קולך העדין קורא לי קובע פגישה למועד מאוחר בטלפון ואם את לבד, אחזור הביתה -------------------------- סן טרופה הוא גם שיר אהבה, אחד היחידים של ווטרס (שבו הוא לא מאשים את הנשים בחייו שהן אכלו לו-שתו לו-שברו לו-חנקו אותו וכיו"ב). אנו מוצאים את ווטרס כאן מהורהר, מלא געגועים, לירי ובכלל - נורמלי. הוא בטח לא אוהב את השיר הזה.