RADIO WAVES

../images/Emo79.gifRADIO WAVES../images/Emo134.gif

ג'ים: כאן רדיו כ.א.ו.ס. אתם ואני מאזינים לכאוס בלוס אנג'לס. ובואו ניגש לבקשות טלפוניות. בילי: הלו, אני בילי. ג'ים: כן? בילי: אני שומע גלי רדיו בראשי. ג'ים: אתה שומע גלי רדיו בראש? אה! יש לך איזושהי בקשה מרדיו כאוס הלילה? Radio Waves גלי רדיו, גל רדיו הוא שומע גלי רדיו האטמוספירה דקה וקרה השמש הצהובה מזדקנת האוזון מתמלא בגלי רדיו מזג אויר וחדשות AM, FM המנהיגים שלנו החליפו עמדות כנות האם אתם מבולבלים, גלי רדיו גלי רדיו גלי רדיו, גלי רדיו של AM גלי רדיו FM גלי רדיו, מרדימים את הדעת מהממים, גלי רדיו בילי הקסום בכסא הגלגלים שלו אוסף את כל הדברים האלו באויר בילי פנים מול פנים עם החלל החיצון מסרים מכוכבים מרוחקים המשטרה המקומית קוראת לכל הניידות, גלי רדיו שמע אותם גלי רדיו, ישו שמור על הרדיו, גלי רדיו גלי רדיו AM גלי FM כולם גלי רדיו גלי רדיו, הוא שומע גלי רדיו מלאי תקווה גלי רדיו קודרים גלי רדיו רוסיים, פרוסיים גלי רדיו מהמזרח, גלים מערביים בדיקת גלי רדיו, אחת שתיים, אחת שתיים מגיעים אליך עוד צופן, דרך הטבק, גלי רדיו דרומה לפלומה, אוקלוהומה סיטי, גלי רדיו יושבים יפה (??), גרגרי גלי רדיו (??) ג'ים: אוקיי, השיר הזה נקרא גלי רדיו. אתם מאזינים לרדיו כאוס בלוס אנג'לס ואנחנו עם בילי על הקו. בילי: אני מהעמקים. ג'ים: אתה מה"valley?" [איזור בLA] בילי: לא, ג'י, יא שמוק, העמקים, מקהלת גברים, ווילס [איזור באנגליה]. ג'ים: אה, אתה מוולס! עכשיו זה 'זרע או טיפ כחול?'[??] בילי: חחחחח. מאוד מצחיק ג'ים. ג'ים: סליחה. בילי: אני ובני יצאנו. ג'ים: מי זה בני?

חרטושה

New member
נדמה לי

שיש משהו פרנואידי לאללה בווטרס בכלל, באלבום הזה לגמרי,ובשיר הזה בפרט. ובכלל כללי, אם לוקחים בחשבון את הקווים האישותיים שווטרס מפגין פה ושם זה מסתדר לא רע. חוצמזה, הרשתי לעצמי להסתכל במקור באנגלית , וחוץ מזה שהעלילה משעשעת למדיי (על זה כבר דיברנו) ווטרס מפגין כאן את הכישרון הנפלא שלו למילים. המילים באמת נפלאות ויש משהו שקצת הולך לאיבוד בתרגום כי יש חריזה, מקצב ומשחק מילים שקשה מאד להעביר בתרגום. בהתאם לרוח זו, לפי דעתי יש פה איזשהו משחק מילים שלא הבנתי עד הסוף. לדעתי בילי אומר שהוא מווילס- האזור באנגליה- Wales . והשדרן ברדיו משחק עם המילה על משקל Whales כלומר לוויתנים. בין סוגי הליוויתנים השונים ניתן למצוא גם Sperm Whales .זה מסביר חצי משפט, עכשיו נשאר להבין למה בדיוק הוא התכוון ב- Blue tip ..?

חרטושה

New member
גם חשבתי בכיוון.

אם במקרה יש למישהו מקוראי הפורום תואר בביולוגיה ימית, תרגישו חופשי להתערב בשיחה בשלב זה כן...?

thezanani

New member
כן

מה? ותגידו תודה שאני מקפיץ את המחקר הלזה על עונות הזיווג הליוויתנים,שעל אף היותו מרתק ומאלף,נבצר מכינים שחונות שכאלה להתבושש בו. שוט.

חרטושה

New member
הלו, אתה עם המונה ליזה שם....

זוז. או אם לצטט את רועי הצאן שהיו מסתובבים ליד ביתי בילדותי העשוקה: יאללה יאללה אימשי ברררררר. תעודות ונשקים מוסרים לדודה בכניסה.

למעלה