Pop The Question - חלק ב'

Happiest Girl

New member
../images/Emo79.gif Pop The Question - חלק ב' ../images/Emo79.gif

למי ששכח את החוקים (או לא ידע...): יינתנו מספר רמזים על אמן מסויים או להקה מסויימת ועליכם לזהות מיהו/ם. ולמען האתגר... תנסו בלי גוגל. משחקים זה כיף!
בהצלחה

Happiest Girl

New member
../images/Emo41.gif אמן ראשון

בתיכון כינו אותי Mirage כי בקושי הגעתי לשיעורים.

SShaii

New member
אם צריך לכתוב את התשובה בתוכן, אז סורי ../images/Emo140.gif

Happiest Girl

New member
../images/Emo41.gif אמן שני

אני מטורף על כדורגל ואפילו בניתי מגרש, כולל כל המתקנים הדרושים, ליד הבית שלי בלוס אנג'לס.

ניחוש סביר

רוד סטיוארט. דרך אגב, השיר שלו "את בליבי" הוקדש לקבוצת הכדורגל האהובה עליו, סלטיק יונייטד (מסקוטלנד). עוד שיר שלו על כדורגל היה "אולה אולה" שליווה את נבחרת הכדורגל של סקוטלנד למשחקי הגביע העולמי בשנת 1978. כיום הוא חי, ועדיין מקליט, בלוס אנג'לס.

Happiest Girl

New member
../images/Emo41.gif רמז שני

בשנת 2003 פתחתי את מסע ההופעות שלי בבריטניה עם 3 הופעות במשך יום אחרי יום באותו מקום. בסה"כ הגיעו להופעות 375 אלף איש וזו נחשבת ההופעה הגדולה ביותר בבריטניה.

Happiest Girl

New member
../images/Emo41.gif רמז שלישי

שרתי קאבר לשיר מוכר, עם שחקנית מאוווווד מוכרת. הסינגל הזה גם זכה באותה שנה בתור שיר הכריסמס הכי טוב בבריטניה (והוא לא קשור לחג).

westend girl

New member
אהההההההההההההההה

חשבתי עליו מהתחלה אבל חשבתי שזה יישמע אידיוטי
רובי וויליאמס

Happiest Girl

New member
../images/Emo41.gif אמן שלישי

בשנות השבעים מוניתי ליושב ראש ומנהל מועדון כדורגל וכיום אני מחזיק בחלק ניכר ממניות הקבוצה. אפילו הופעתי במגרש שלהם בשנת 2005.

עכשיו נזכרתי.

הוא הבעלים של קבוצת "ווטפורד" הלונדונית, שמכונה הצרעות. בעבר שיחקו בה שני ישראלים: רוני רוזנטל ואלון חזן. וזה מהזכרון, לא מגוגל

למעלה