PlayList

RaZiK4

New member
../images/Emo79.gifPlayList../images/Emo79.gif

כל אחד רושם את השירים שהוא חורש עליהם

RaZiK4

New member
החרישות שלי

Buttons - Pussycat Dolls Revolution - Skazi ft. Isabelle Be With You - Attak Pernormal Mas Que Nada - Black Eyed Peas Move Away - Skazi ft. Alon De Loco Hgway To Hell - Void Vilderness - Exaile Lady's Light - Miss sin Animatrix - GMS Break It Off - Sean Paul ft. Rihanna Control Myself - LL Cool J ft. J.Lo Living On Video - Pakito Track 10 - Unknown Artist (אני יודע שזה לא השם של השיר ולא של הזמר
פשוט זה מה שהיה כתוב לי... מי שרוצה שאני ישלח לו ת'שיר שיגיד לי, זה ראפ) Burn It Up - R. Kelly, Wisin, Yandell עכשיו יש עוד שיר שאני לא יודע איך קוראים לו
הוא ממהיר ועצבני 3, משהו עם טוקיו, מי שרוצה שיגיד, שיר בנזונה London Bridge - Fergie Hate It Or Love It - 50 Cent ft. The Game Rompe (Remix) - Daddy Yank ft. LLoyd Banks Deja Vu - Beyonce ft. JZ Moving On Stereo - Pakito Unfaitfull - Rihanna צמא לאהבה - פיני חדד ונתי לוי (נראה לי) טורו - סאבלימינל והצל, אלון דה לוקו ואיציק שמלי שיק בעיפרון - בית הבובות אלייך - פיני חדד אם יש גן עדן - אייל גולן שמעון השכן - קרן פלס

../images/Emo11.gif

כוכב נולד: נפלת חזק, נרדם על החולות, כמו צמח בר, להלהלה - הפרוייקט של איתן גינזבורג, שיר של יום חולין, למחרת, רק בגלל הרוח, עברתי רק כדי לראות, בדרך אל האושר, דרך ארוכה, אהבה אסורה, אדם בתוך עצמו, פתאום כשלא באת, לפעמים חלומות מתגשמים-ניר קדמי והנבחרת, אני גיטרה, עד הקצה, אילו יכולתי, זן נדיר, גשם כבד עומד ליפול, האם להיות בך מאוהב, גשם, נשארתי נורמלי, אין מצב לאלימות ו'מוזר'
וחוצמזה אני חורשתתתת על Ojos De Cielo ועל El Problemon

שני מס 1

New member
אני ../images/Emo9.gif

אביב גפן- מיליארד טועים/ שומקום/ מחר/ בשבילך/ האם להיות בך מאוהב/ שיר עצוב/ השיר שלנו/ שנינו שווים/ יומן מסע ונראה לי כל השירים שלו.... חחחח אני פשוט אוהבת אותו!!! מוניקה סקס ה-כ-ל-! פיטר רוט ה-כ-ל-! ויש עוד המון... אני נורא אוהבת מוסיקה
במיוחד רוק ישאלי...

הוהו, החרישות שלי../images/Emo98.gif../images/Emo110.gif

'פסיכית' - זה דקה וקצת של שיר של יעל וטיפה נינה קוטלר במגינה של לונלי
ושירים אמיתיים
Elton John - Your song
Panic! At The Disco - I write sins not tragedies Depeche Mode - Just can't get enough Depeche Mode - Enjoy the silence The Choirboys - Tears in heaven Alanis Morisette - Ironic Pink - U&Ur hand Fergie - London bridge אביב ויהונתן גפן - הנסיך הקטן מההופעה החיה.. שיר מדהים.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהחרישה העיקרית שלי

אריק ברמן- מה עוד ביקשת
ו.. איה כורם- אתה זורם אצלי בדם

הכל יכול לקרות../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif

של נינט :] זהו,אולי את כל השאר שירים שלה..

Dark chocolate

New member
בעעעעעעעעעעע../images/Emo5.gif

כיאה למעריץ נינט, נראה לי שהקאת יותר מדי

למעלה