Peter Godwin-Images of heaven

alpha80

New member
|../images/Emo79.gif Simple minds - Chelsea girl

הסינגל הראשון שלהם מ 1979, אם לא היה כתוב על העטיפה שאלה הם לא הייתי מזהה בחיים.

DGL242

New member
טוב אז ככה ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בתיבה של נענע נמצאים
A Split Second-The Collosseum Crash A Split Second-Mambo Witch A Split Second-Muscle Machine Nitzer Ebb-Megamix Nitzer Ebb-Join in The Chant Front 242-Masterblaster Front 242-Masterhit Front 242-Welcome To Headhunter Razormaid Mix Kraftwerk-Telephone Call Razormaid Mix Siouxsie And The Banshees-Israel Razormaid Mix Voyou-Houseman / Germany Calling Abfahrt-Alone (It's Me)
מי שאוהב קטעים אלקטרונים, אני ממליץ על הקטע הבא מי שזה מדבר עליו ורוצה עוד אינפורמציה אני ארחיב​

DGL242

New member
יש לי שאלה טכנית

הצלחתי להעלות קובץ של 41 מגה לנענע, הקובץ עלה אבל אני נחסם ברגע שאני מנסה להעביר אותו לתיבה עצמה, שכולם יוכלו להנות. אני יכול לפתוח את הקובץ מהמצב הזה: http://mail.nana.co.il/exchange/forum80/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%98%D7%95%D7%AA/No%20Subject-3.EML/01.%2080%27s%20Megamix.mp3/C58EA28C-18C0-4a97-9AF2-036E93DDAFB3/01.%2080%27s%20Megamix.mp3?attach=1 נראה לי שמי שינסה לפתוח אותו בדרך הזו יחסם, או שתופיע הודעת שגיאה ??? אפשר לנסות לפתוח אותו?

alpha80

New member
אין לי מושג, אני כבר שעה נלחם

בג'ים קר ובילדה שלו

DGL242

New member
וואלה ירד ../images/Emo2.gif, הייתה לי הרגשה, אנ

י אומר לך הנענע האלה סוף הדרך. המיקס הזה הגיע אלי דרך חבר מארה"ב, הוא נעשה ע"י DJ מסינגפור. אלה הפרטים שאני יודע, זה לא מיקס רשמי של לייבל או משהו כזה, אם זאת הייתה הכוונה.

DGL242

New member
אורן אולי תסביר איך אתה ה

צלחת להוריד, בשביל שזה לא יהיה נחלת הכלל, אני חושב כדאי במסר לא?

alpha80

New member
זה לא ייאמן עד כמה פעם

הייתי חולה על הסגנון הזה היום אני כבר לא מסוגל לשמוע אותו...

sandbird4

New member
../images/Emo79.gif וגם קצת EURODISCO צרפתי

Muriel Dacq - Tropique בשני גירסאות

למעלה