Party time, excellent

maxbass

New member
../images/Emo79.gifParty time, excellent../images/Emo79.gif../images/Emo151.gif

לאיזה מועדונים אתם הולכים בד"כ
או הייתם לאחרונה, איזה מוזיקה יש שם, מה אתם חושבים על המקום, פה שם...
כך שאנשים יוכלו אולי להכיר מועדונים חדשים או דברים כאלו... וסתם, נחמד לדעת מי איפה:) טוב, אני אתחיל: סטודיו 49 בימי חמישי מול הבארבי בת"א (בימי שישי הוא נקרא המוסד)- ויש שם 4 רחבות: אלטרנטיב, דארק אייטיז ואי.בי.אם., מטאל והרחבה החביבה עליי: ניו ופ'אנק מטאל (כיוון שזאת הרחבה שיש בה מוזיקה שבאמת אפשר לרקוד לצליליה). והמקום עצמו ממש ממש טוב, גדול, יפה... לילנבלום 25 בימי שישי בת"א, אני לא ממש סגור על כל הרחבות כי אני מדלג רק בין 2, שזה המרכזית שיש בה הכללללל, ומטאל. המקום עצמו בנוי די מאגניב:) אזימוט (המחודש) בת"א: מקום דיי קומפאקטי, יש שתי רחבות, אייטיז והמרכזית שיש בה גם הכל שהתקלוט בה הזכיר לי את התקלוט ברחבות המרכזיות של המועדונים של נקש לפני כמה שנים, אז הוא ממש כיף (מה שטוב, שהרחבה המרכזית היא יחסית גדולה ויש הרבה מזגנים:)

bestrafemich

New member
חח

מקס, לא השארת לי כלום!!! אז אני יוצאת כל חמישי לסטודיו 49, מ-ת-ה על המקום! ימי שישי אני בלילינבלום 25, מקום בן זונה. רחבה של אלטרנטחב/נו מטאל, הרחבה האדומה (אינדאסטריאל, אי בי אם, דארק 80's), רחבה של בריט פופ וזה, והרחבה הקטנה של דרור טייכר (מטאל והארדקור). אחלה מקום, כיף לא נורמלי וימי שני יש את האזימוט... אממ... קטן מדי.. אבל האווירה סבבה, מוזיקה נחמדה (דרור טייכר וטל אביב).. ממש כיף

thepunk

New member
לצערי אין הרבה בחירה

פעם היו ימים טובים יותר אבל תמיד יש את המוסד ביום שישי ... הרבה יותר טוב ממה שהיה פעם היו אתמול דברים שבחיים לא ציפיתי לשמוע שם ...

maxbass

New member
איזה דברים?

וחוץ מזה, תראה למעלה, יש עוד אפשרויות.... ותנסה כבר ללכת ביום חמישי! תראה את ההבדל (השבוע שמו 3 שירים של ספולטורה, מהישנים ברחבת הניו מטאל [אין לי מושג למה])

thepunk

New member
הרבה דברים

הרחבה של הרוק נהייתה הרבה יותר "כבדה" מה שכן, כל פעם בין כל כמה שירים היה איזה טראנס כזה לא קשור ... מוזר, אבל מצחיק הדבר שהכי מעצבן ברחבה הזאת, זה שהם מאיצים כל דבר! יו זה כל כך מיותר ... הרחבה של האלטרנטיב - כל כך הרבה דברים טובים (מבחינתי לפחות) deftones (ולא root כמו תמיד ...) finch the used (לא אוהב אותם אבל היה אחד טוב) thrice!!! (פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה שם) funeral for a friend (כנ"ל) היו עוד הרבה דברים שגרמו לי להגיד "שווה" (פאנק-סטייל ...) אבל אני לא זוכר כרגע ... לצערי גם ביליתי את רוב הזמן ברחבת הרוק בגלל חברים שלי ... (צריך ללכת עם האנשים הנכונים למקומות האלו) ואני רוצה ללכת ביום חמישי אבל שוב, בעית אנשים (אני לא אלך לבד) ועכשיו גם התחילה מחדש בעיית עייפות ביום חמישי (אתה יודע על מה אני מדבר) בקשר לספולטורה - עבר הרבה זמן מאז ששמעתי איזה ספולטורה במועדון (פעם אחרונה הייתה בתקופת הרוקסין/לג'נדרי וכל האלה) ואני מאוד מתגעגע. נקווה ששבוע הבא בערב הזה יהיה טוב (ושוב - בבקשה *לא* לעשות קאברים לשירים מהתקופה של AGAINST ואחרי ..... זה ג'יפה) יש לי הרבה ציפיות מהדבר הזה

maxbass

New member
תגיד..

כאילו, כל האנשים שאני מכיר אישית וסתם שמעתי שהם הולכים בימי שישי למוסד, הם לא ממש לא כיפים? ועם הרבה מדי פוזה? ואשמח אם תגיד לי איזה עוד דברים שמים שם

bestrafemich

New member
אויש כל כך נכון!!!!

גם אני! כל מי שאני מכירה שהולך לשם ימי שישי (ולא חמישי, אני כלה P:) ממש ממש משעמם ומעפן!! (בלי להעליב, אני לא עושה הכללה או משהו...)

thepunk

New member
לא משעמם

לא מעפאן פשוט מיינסטרים נורא זה הגיוני כי באים הרבה יותר אנשים וצריך לספק להם מה שהם רוצים (או משהו כזה) ואין קטע של פוזה ... אולי בודדים, אבל זה לא משמעותי ומקס - היו דברים שהיית אוהב (הרבה ניו מטאל / פ'אנק מטאל שגרתי כזה) ... אתה יודע KORN, DISTURBED וכל מיני כאלו ברחבת רוק היו את הרגילים - METALLICA, PANTERA וכו' ... (וכמובן דברים קלים יותר כמו OFFSPRING, GREEN DAY, BLINK 182, LINKIN PARK היהודים, הדג נחש, משינה ...) אם אתה בא יום שישי (במקום יום חמישי) אז זה לא בשביל המוזיקה, אלא יותר בגלל שיש הרבה יותר אנשים ואז אתה יכול לבוא עם כל מיני חברים שלא ממש בקטע (כמו מה שקורה אצלי)

bestrafemich

New member
ממממממממ

אבל מקס לא יבוא ימי שישי.. הוא יבוא ימי חמישי כי הוא רוצה להיות איתי

maxbass

New member
המשעמם והמעפן...

היה מכוון לאנשים ולא לערב אם לא שמת לב... ולי אישית לא כזה כיף לרקוד עם אנשים כאלו במסיבות, כאילו, הם תופשים את המוזיקה בצורה שונה ממני.. לא יודע, יש מצב שאולי תבין אותי.. ואם כבר הולכים למועדון, אז בשבילי זה כבר מוזיקה ואם אין עם מי ללכת אז גם לא אכפת לי ללכת לבד, ואם כבר מועדון אז שיפציץ במוזיקה טובה ושיהיה אפשר לרקוד ויהיו פחות אנשים לא כיפים (מתלהבים וואנאביים כאלו... בעע... שונא את המילה פוזר, אבל משהו בסגנון), בשביל לא לקלקל את האווירה... משום מה אני לא חושב שזה קורה בימי שישי... וחוץ מזה.. כמוזכר למעלה, חברה שלי הולכת לשם בימי חמישי:) ובכלל, ימי חמישי יותר זול בעשרים שקל!!

thepunk

New member
אני מבין אותך

הלוואי וגם אני הייתי יכול ללכת למקום רק בשביל המוזיקה אבל אין אף מקום שיש בדיוק את המוזיקה שאני אוהב (חוץ ממועדונים קטנים שיש בהם הרבה, בוא נאמר ככה, צעירים ות'אמת שזה לא מפריע לי אבל זה מפריע לאנשים שאני הולך איתם) וגם אני לא טיפוס כזה של ללכת לבד (אפילו שאני הולך עם חברים שלי שאוהבים רוק רגיל וסתמי כזה אני נמצא איתם ולא הולך לבד לרחבות ה"שוות" .... זה פשוט הרבה פחות כיף שאתה לבד) בתכלס אני מתפשר - אני הולך עם אנשים שאוהבים מוזיקה שונה ממני ואני נהנה גם ככה ... פחות למשל מאיך שהייתי נהנה בעבר שהייתי הולך עם חברה שלי שפשוט גררתי אותה למקומות שיותר מתאימים לאופי שלי (והיא הייתה צעירה, אז לא היה אכפת לה מהאוכלוסיה הצעירה) מה שעצוב שגם החברים ה"כבדים" שלי (metal heads כאלה) נרגעו נורא בצבא .... באסה (אנשים שאיתם הייתי הולך לרוקסין וכו') ושוב, בקשר לוואנביז/פוזרים ... תמיד יש כאלה, אבל בדרך כלל עם הגיל זה עובר ובמוסד שכביכול יש 19+ ביום שישי (כביכול מאוד) אתה לא תמצא הרבה כאלה. פשוט תמצא הרבה אנשים סבבה שיכולים להתחבר לכל סוג של מוזיקה וזה נחמד דווקא. אבל שוב, אני מבין גם אותך .... אלה היו 60 שניות של ניתוח פסיכולוגי קצר על תרבות המועדונים ומוזיקה ואיך שאני רואה אותה

7precent

New member
מוסד זה רע

במיוחד ביום שישי עם כל הכבוד לשטרלינג האמ איי אר סי הוא כלי מוזיקלי בטעמו האישי והידע התקלוטי שלו הוא דיג'יי מעפן מיינסטרים של כיתה ח' זה שהוא תוקע פיונרל וט'ראסיי דברים שרק התחיל לאהוב לאחרונה אז ברור שיתקע אב לכל הלהקות שהזכרת כבר דיי מיננסטרמיות ב"אנדרגראונד" יחח כאיול שי באמטייו2 וכאלה והן להקות "גדולות" כבר

thepunk

New member
סבבה

אם זה שהוא רק עכשיו אוהב את זה גורם לו לשים את זה - מצוין לא אכפת לי למה הוא שם, העיקר שישים זה שזה מיינסטרים ב-underground .... אז מה? אכפת לי שיש אותם ב-mtv2? גם ככה אין לי את הערוץ הזה ..... שיהיה אפילו בערוץ המקומי בתוכנית של שידורי יהדות איראן .... I DON'T FUCKING CARE נכון שבאמת חסרים דברים פחות מיינסטרימים אבל לא ציפיתי שיהיו, כי תכלס שבאים כל כך הרבה אנשים אתה לא תשים משהו שאף אחד לא מכיר כי כולם ילכו. פשוט ככה. כמו שאמרת, אנשים לא באים לשם ומצפים לשמוע את המוזיקה שהם אוהבים, אלא מוזיקה שקל להם להתחבר איתה והם יכולים ללכת עם הרבה אנשים ולראות שם הרבה אנשים שהם מכירים ככה במקרה ... מקום מפגש עם מוזיקה נורמלית ואוכלוסיה פחות או יותר נורמלית (לא עוד אחד ממועדוני הערסים הרבים) אם תרצה

7precent

New member
אחי..

לשים רצף של לינקים פאקר טאפרוט ופיאודי ואלא לשים שירים ורמלים שלהם שגם הם מוכרים אלא את השירים הכי מאוסים שלהם זה עלוב ולשים טיפה אנדרגראונג רק דקה לפנ ישסוגרים זה מעפן דיג'יי הכחל שלו זה להכיר לאנשים דברים חדשים

newKiticat

New member
האמת

שאני גרה בחור בלי אנשים בעלי תרבות מועדנים ובלי אוטו. אבל אם מישהו רוצה להוציא אותי למועדון הוא מוזמן. אני מתה ללכת ואין לי עם מי. (הכי רחוק שאני מגיעה זה לפאבים בודדים באשדוד ואולי בבאר שבע).

bestrafemich

New member
רגע, זה כבר תלוי בגיל שלך...

אני יודעת שדיברתי איתך כבר וזה.. אבל אני ממש ממש סנילית... בת כמה את?

למעלה