Parachutes

jony543

New member
../images/Emo79.gifParachutes../images/Emo79.gif

בגלל שאין לי מה לעשות ובגלל שזה כ"כ קל
יאללה נתחיל... in a haze, a stormy haze I'll be round, I'll be loving you always always here I am and I'll take my time here I am and I'll wait in line always always תרגום: בערפל, בערפל סוער [אולי ערפל כבד?] אני אהיה בסביבה [לא מצאתי תרגום יותר טוב], אני אוהב אותך תמיד תמיד הנה אני ואני לא ממהר [נדמה לי, הכי הגיוני...] הנה אני ואחכה בתור תמיד תמיד ------------------------------------ שיר קצר וקולע [למרות שאומרים את זה על דונט פאניק] גיטרה ושירה [וואי אני חולה על הקטעים ששומעים את היד שלו מחליקה על הגיטרה] אני אישית מאוד אוהב את השיר הזה!! מבחינת ליריקס דיי מקביל לשיבר אבל פחות מתבכיין לאהובתו הוא אומר לה שהוא תמיד יחכה לה בתור תמיד [תמיד...] הגיגים מחשבות פירושים לשיר כאן.....

Roy1232

New member
למה בלי תמונה?../images/Emo7.gif

לא חיכית אפילו שאני אקום:Z חחחח קראת תעצות שנתנו לנו בפורום רדיוהד לגבי דה בנדס?

jony543

New member
מה בלי תמונה?

לא הבנתי ונכנסתי אבל לא ראיתי את מה שאמרת אז על דה בנדס תן לינק במסן או משו או שאני יבדוק שוב עכשיו

Roy1232

New member
נו אני תמיד שם תמונה

אם זה סינגל אז את של הסינגל אם לא אז של האלבום
אבל לא חשוב חח וזה השרשור השני בדף הראשון:\

jony543

New member
אוקיי הנה תמנונה

קצת באיחור אבל... עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

jony543

New member
../images/Emo4.gif

נחמד שכולם מתעסקים בניתוח מעמיק של השיר
לא שיש יותר מדיי מה לנתח אבל זה שיר מדהים

ממע../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

|החפריה|בהתחלה לא יכולתי לשמוע אותו כי הרגיז אותי שזה קצר ומציק. אחרי זה חשבתי שהוא נפלא. אחרי זה חשבתי שהוא מציק כי לא הבנתי את השורה הראשונה ("אינדה הייי ג'אסט דונטה היי") והתעצלתי לבדוק. ואז חשבתי שהוא יפה והפצתי אותו לעולם. ועכשיו הוא סתם פסדר|סחפירה|

jony543

New member
../images/Emo99.gifמגיבה לשיר שלי

תודה חשבתי כבר שהשיר ישאר נטוש איזה כיף יאללה שבוע הבא אני יעשה היי ספיד [נדמה לי שזה השיר הבא] זה גם לא קשה

jony543

New member
אני עמלתי קשה לתרגם את ה3שורות האלה

שבתוכם חצי מהמילים זה ALWAYS

WhiteShadows

New member
שיר מקסים ../images/Emo99.gif

השם שלו תמיד עניין אותי...אף פעם לא הבנתי איך "מצנחים" קשור לשיר עצמו.. ולמרות שזה שיר כל כך קצר ופשוט נראה לי שהרבה מתחבא מאחוריו [למרות שמהכרותינו עם כריסטופר, בטח לא היה לו שם לשיר והוא פשוט תקע אותו כשיר נושא] ובקשר ללחן- הוא באמת "מצנחי" שכזה...הצלילים נעימים ואם תנסו לנגן את זה בגיטרה תראו שצליל עולה, צליל יורד...

jony543

New member
מצנחים

הוחלט לקרוא ככה לאלבום בגלל שקולדפליי הם להקה כזאת שמהתחלה נהיו מפורסמים סתם שדרן רדיו נדלק עליהם ועוד עם השיר ילוו להיט מטורף בכלל... אז הם היו ממש למעלה וכמובן שיש כאלה שאמרו כן תראו הם יפלו מהר אז האלבום הוא כמו מצנחיחם כדי לבלום את הנפילה של קולדפליי הם היו בערך במצב של הארקטיק מאנקיז היום השיר לדעתי הם פשוט רצו לעשות שיר עם השם של האלבום אבל לא היה להם כי כמו שאמרתי השם של האלבום לא קשור לשום שיר בגלל זה הם הכניסו שם שיר קצר וחמוד שהיה להם או שהמציאו באותו זמן זה הכל

WhiteShadows

New member
הו תודה על ההסבר ../images/Emo13.gif

ובקשר לשם של השיר...זה גם מה שאני חשבתי אבל אם אני אחפור עוד קצת אני בטוחה שאני אמצא איזו משמעות

taleylon1

New member
לדעתי, השיר מתכוון

אני אעשה הכל כדי להיות איתך ואפילו אצנח בשמיים רק כדי להשיג אותך משהו כזה..

Roy1232

New member
לדעתי זה באמת סתם כמה שורות

שכריס כתב ולא ידע מה לעשות איתן... ידעת שילוו נכתב רק כי כריס ראה ספר של דפי זהב (הגרסה הבריטית)?

taleylon1

New member
הנה תרגום שלי

in a haze, a stormy haze I'll be round, I'll be loving you always always here I am and I'll take my time here I am and I'll wait in line always always באובך, באובך כבד אני אהיה בסביבה, ואני תמיד אוהב אותך תמיד. הנה אני כאן ואני לוקח את הזמן הנה אני כאן ואני אחכה [in line] תמיד תמיד.

למעלה