Our שיר .. :]

Raheli D

New member
../images/Emo183.gifכל מיני

לא המון, אבל יש כמה שירים שלהם שאני ממש אוהבת: Champagne Supernova [אחד הטובים!
] Don't Go Away Let There Be Love Don't Look Back In Anger [גם שיר ענק
] יש לך עוד כמה להמליץ לי?

This is my song...../images/Emo99.gif

איזה שיר בעברית הכי אהבתם השבוע? מאיר אריאל - הבן אדם אינו אלא {"הבן אדם אינו אלא / חתיכת בוץ / מתוחכם"}
איזה שיר באנגלית הכי אהבתם השבוע? לא שמעתי הרבה אנגלית השבוע, האמת
אבל אמממ נגיד The Smiths - Unhappy Birthday {"I've come to wish you an unhappy birthday / 'cause you're evil / and you lie / and if you should die / I may feel slightly sad / (but I won't cry)"}
איזה שיר תקוע לכם בראש? מאיר אריאל - לא יכול להוריד ממך את העיניים. שזה כ"כ הרבה יותר טוב מ"לרוץ מהר"
שירים ישנים או חדשים?ישנים
אנגלית או עברית?עברית, אע"פ שיש דברים שפשוט נשמעים יותר טוב באנגלית. [אהמ. נגיד "השיר שלך", אלטון ג'ון מול רנינט]
תמליצו על כמה. מאיר אריאל בכללי מתבקש אחרי כמות השירים שהורדתי.
[אל תסתכלו עליי ככה! אני בדרך לקנות.] "תחת אש" של פורטיסחרוף. Your Song של אלטון ג'ון שהוא כה יפה
. "אין מקום אחר" של משינה שהוא ה-שיר של השכבה שלי. "פרח השכונות" של טיפקס ועלמה זק שמעשע אותי רבות
אבל עדיין לא ממש התעמקתי בו. Mirror Mirror של M2M שהוא שיר קיטשי ודביק ומעצבן ובגלל זה כ"כ נחמד!!. הפסקול היפהפייה של Chocolat. אמממ... I Can't See New York של טורי איימוס אם בא לכם לבכות קצת. ואני אפסיק עכשיו.

L U Z I A

New member
Mirror Mirror..../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

את לגמרי צודקת בקשר אליו

mor the only

New member
עוננ../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

איזה שיר בעברית הכי אהבתם השבוע? בובה אחת-עברי לידר שיר עצוב
איזה שיר באנגלית הכי אהבתם השבוע?talk-coldplay איזה שיר תקוע לכם בראש? על קו המים-עברי לידר שירים ישנים או חדשים?אממ.. כל עוד זה של עברי זה לא משנה
אנגלית או עברית? אממ.. עברי[ת] וגם אנגלית
לא יודעת מה לחליט
תמליצו על כמה. על קו המים-עברי לידר טוגדר-אבריל לאבין קיץ-איה כורם in the end-לינקין פארק אממ.. יש עוד כמה אין לי כוח לכתוב

shirkan21

New member
עונההההההההההה../images/Emo9.gif../images/Emo67.gif../images/Emo79.gif

איזה שיר בעברית הכי אהבתם השבוע? איזה שיר באנגלית הכי אהבתם השבוע? איזה שיר תקוע לכם בראש?working 9-5 שירים ישנים או חדשים?ישנים שולטים
אנגלית או עברית?מממ החלטה קשה.נראה לי שאנגלית. תמליצו על כמה. what can i do radio think breathlss לרוץ מהר שןבי אל ביתי

למעלה