זה עדין אותו סוג קובץXD שהמחשב שלי לא קורא.
D dcohn New member 29/2/08 #48 come out of the shade- the perishers ...Im helpless without your worming smile
N naked in the rain New member 29/2/08 #55 בנזין-גשם../images/Emo7.gif טו דו דו טו דו דו דו דוווו יהודה פוליקר גיטריסט נחמד.
N naked in the rain New member 1/3/08 #84 כ"כ כ"כ לא!! זו גירסא הרבה יותר טובה.לאלי לוזון יש קול מטורף,אבל אני מעדיף את הפאלצט של המתופף מבנזין בשיר הספציפי הזה.שלא לדבר על הגיטרות שם. ועפולה אקספרס אחד הסרטים המאעפנים.
כ"כ כ"כ לא!! זו גירסא הרבה יותר טובה.לאלי לוזון יש קול מטורף,אבל אני מעדיף את הפאלצט של המתופף מבנזין בשיר הספציפי הזה.שלא לדבר על הגיטרות שם. ועפולה אקספרס אחד הסרטים המאעפנים.
K kelly7i New member 29/2/08 #57 Hinder- Better than me../images/Emo47.gif ,I told myself I won't miss you But I remember .What it feels like beside you
Hinder- Better than me../images/Emo47.gif ,I told myself I won't miss you But I remember .What it feels like beside you
ח חצילע New member 1/3/08 #81 הינר זה כזה טווווווווווווב. טוב שהם לא אחת ה-להקות. יש להם רק 10 שירים XD אבל כל שיר, מעולה.
S sky darkens New member 1/3/08 #86 ../images/Emo45.gif באמריקן איידול 7 (כן אני ילדה בת 12) אז יש איזה אוסטרלי אחד ממש טוב, קוראים לו מייקל ג'ונס, והוא עשה קאבר ממש יפה. מומלץ.
../images/Emo45.gif באמריקן איידול 7 (כן אני ילדה בת 12) אז יש איזה אוסטרלי אחד ממש טוב, קוראים לו מייקל ג'ונס, והוא עשה קאבר ממש יפה. מומלץ.
M mikmikonet New member 2/3/08 #108 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif לגמרי.