Now Playing :]
P P i x i e s New member 16/3/07 #51 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חחחח אני ויובל נפשות תאומות P: (אוקיי, אז אולי רק השם P
S S u p e r S h e e p New member 13/3/07 #7 Parents-Descendents ../images/Emo163.gif דיסנדנטס רולזזזז
P P i x i e s New member 13/3/07 #10 דידי ארז- כל מבט. ../images/Emo99.gif כל מבט הוא סכין ללב שלך, כל מבט, סכין.. בלב. כל לחישה היא סטירה בפנים שלך, כל לחישה, סטירה. א-אה.. הייתי נותן הכל, הכל, הכל, הכללללללל. אאאאאאאאה. לא לחשוב יותר, לרגע אחד שקט לנשום. לא לחשוב יותר, לרגע אחד שקט לנשום.
דידי ארז- כל מבט. ../images/Emo99.gif כל מבט הוא סכין ללב שלך, כל מבט, סכין.. בלב. כל לחישה היא סטירה בפנים שלך, כל לחישה, סטירה. א-אה.. הייתי נותן הכל, הכל, הכל, הכללללללל. אאאאאאאאה. לא לחשוב יותר, לרגע אחד שקט לנשום. לא לחשוב יותר, לרגע אחד שקט לנשום.
S Snow fairy New member 13/3/07 #11 Grace Kelly- Mika../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif שיר ג-א-ו-נ-י-!!!
U Under the GUN New member 13/3/07 #16 Criminal/Eminem ../images/Emo47.gif סלים שיידי בשיאו... אין, מאז 2002 אמינם הוציא אולי 2-3 שירים טובים.. זהו.. שיידי מת
Criminal/Eminem ../images/Emo47.gif סלים שיידי בשיאו... אין, מאז 2002 אמינם הוציא אולי 2-3 שירים טובים.. זהו.. שיידי מת