Now Playing
S shiratel New member 7/9/07 #2 Vanessa Carlton - A Thousand Miles שיר יפהפה... מלפני 5 שנים ככה... שמעתי אותו כשהייתי באמריקה (וגם הייתי בוכה ממנו לפעמים הוא קצת עצובי כזה) חזרתי אליו לאחרונה, ושוב נפלתי מכמה שהוא יפה
Vanessa Carlton - A Thousand Miles שיר יפהפה... מלפני 5 שנים ככה... שמעתי אותו כשהייתי באמריקה (וגם הייתי בוכה ממנו לפעמים הוא קצת עצובי כזה) חזרתי אליו לאחרונה, ושוב נפלתי מכמה שהוא יפה
D dark wound New member 8/9/07 #20 ../images/Emo45.gif זה יפהיפהיפה מקווה שאתה מתכוון לפסקול מהסרט "הפסנתר", כי יש עוד יצירה אחת[או בטח כמה] שקוראים לה הפסנתר הממ.. יאמר לרעת זה שזה נשמע כאילו אשכרה מנגנים את זה על סינטיסייזר, אבל זה בכל זאת יפה
../images/Emo45.gif זה יפהיפהיפה מקווה שאתה מתכוון לפסקול מהסרט "הפסנתר", כי יש עוד יצירה אחת[או בטח כמה] שקוראים לה הפסנתר הממ.. יאמר לרעת זה שזה נשמע כאילו אשכרה מנגנים את זה על סינטיסייזר, אבל זה בכל זאת יפה
F FartherAway New member 8/9/07 #25 האמת שהתכוונתי לכמה יפה הפסנתר בשיר הזה. לא ראיתי אף פעם את הסרט הזה.
י יעריתושתושתושתוש New member 7/9/07 #3 soulja boy-crank that soulja boy שיר כ"כ חדש ולמה אני לא שומעת אותו ברדיו למהההההההההההההההה:[
D dcohn New member 7/9/07 #13 plain white T's- hate hate is a strong word, but i really really really dont like you זה אפילו הצלצול שלי עכשיו.. כבוד..
plain white T's- hate hate is a strong word, but i really really really dont like you זה אפילו הצלצול שלי עכשיו.. כבוד..