מוניקה סקס - לא אתבייש באהבה שלי
M Miss RockRose New member 11/8/07 #23 החלפת את סאם ../images/Emo12.gif מזל טובבבב!!!!! סוף סוף גיוון ~!!!! בילי טאלנט מעולה..!!תשמע את השיר surender ו- fallen leaves והיה עוד אחד יפה שאני לא זוכרת את השם...:|
החלפת את סאם ../images/Emo12.gif מזל טובבבב!!!!! סוף סוף גיוון ~!!!! בילי טאלנט מעולה..!!תשמע את השיר surender ו- fallen leaves והיה עוד אחד יפה שאני לא זוכרת את השם...:|
ע עדידוש New member 11/8/07 #24 pieces-sum 41../images/Emo99.gif ומקודם : stop crying your heart out- oasis השיר הכי יפה בעולםם!
M Miss RockRose New member 12/8/07 #33 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר מדהיםםם אבל...אתה לא בקטע של רוק=O?? [פאנק- רוק ליתר דיוק]
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר מדהיםםם אבל...אתה לא בקטע של רוק=O?? [פאנק- רוק ליתר דיוק]
D DEANC New member 12/8/07 #35 Green Day - Holiday בדיוק עבר ל-Green Day - Boulevard Of Broken Dreams. שימו לב - זה פשוט לפי סדר ה-ABC שהוגד באייטונס
Green Day - Holiday בדיוק עבר ל-Green Day - Boulevard Of Broken Dreams. שימו לב - זה פשוט לפי סדר ה-ABC שהוגד באייטונס
O Ogakor New member 12/8/07 #36 יש לי 4 אלבומים מקוריים שלהם לא בשימוש שמזמן לא שמעתי ועלו לי כ"כ הרבה כסף. (כיתה ז'.. הייתי ילדון מתוסכל שהתלהב מגרין דיי)
יש לי 4 אלבומים מקוריים שלהם לא בשימוש שמזמן לא שמעתי ועלו לי כ"כ הרבה כסף. (כיתה ז'.. הייתי ילדון מתוסכל שהתלהב מגרין דיי)
D DEANC New member 17/8/07 #44 מוכר בהחלט../images/Emo13.gif גם אני הורדתי (כן כן ) את זה בכיתה ז' וכשהאייטונס העביר זרמתי איתו, נוסטלגיה
מוכר בהחלט../images/Emo13.gif גם אני הורדתי (כן כן ) את זה בכיתה ז' וכשהאייטונס העביר זרמתי איתו, נוסטלגיה