Now Playing

gurke

New member
וואי, לא ידעתי שיש כאן אנשים ששומעים מוזיקה!

יפה, יפה!

gurke

New member
התכוונתי לכתוב "מוזיקה טובה"

אבל לא היה מקום בכותרת אז השארתי ככה

gurke

New member
מוזיקה טובה*

כשמישהו אומר על מוזיקה שהיא טובה, זה אוטומטי לגבי עצמו. זה כמו שאם אתה אוהב להקה, אתה אומר "הם אדירים!" ולא "הם אדירים לפי טעמי" אלא אם אתה הומו.

sky darkens

New member
וואלה. בדיוק אותו דבר.

בדרך כלל שמים לב. אלא אם כן אתה הילד הכי מציק שקיים.

sky darkens

New member
אריק ברמן - מה עוד ביקשת?

יו, אחד השירים הכי טובים שיש. מסתבר שצדקת, הוא באמת סוגשל גאון. |: מה עוד ביקשת אריק ברמן מבין אשפת הרחובות מצאת איזו דלת אחורית לחזור לי אל המחשבות אחרי כמעט שנתיים שהיית בשבילי כמו מתה כבר או לפחות מונשמת מכשירים מוטב היה לנו לב חזק ובכלל שלא היינו מכירים מה עוד ביקשת שתקת כך שהרעשת מה עוד ביקשת בוקר מלוכלך וקר היה זה שיהודה התקשר ביקש ממני תמספר טלפון שלך ואז סיפר שחשב לפגוש אותך כך שאם יש משהו שאני רוצה אולי לשלוח לך הטיסה יוצאת בערב יום שני מה עוד ביקשת רצחת וגם ירשת מה עוד ביקשת לא עובר שבוע ו... הנה את שולחת מכתבים סיפורים על איך נגררת מטבעון עד צ'כיה החרופית בחור אחד שרק היכרת שעשה לך בדיוק מה שעשית וכמה חודשים לפני עד שמצאת אותו עם מישהי בדירה עכשיו הכל ברור הרי איך את רצה לאבא'לה בחזרה מה עוד ביקשת טרקת ואז נקשת מה עוד ביקשת פתאום את ממלמת ש... אני הכי טוב שהיה לך במיטה לא שזה כזה קשה כל השאר בטח עשו אותך בעמידה באיזה מועדון בפרג כששמלתך מופשלת לאט לבד אספת את עצמך למחרת החלטת כבר שאת חוזרת בתשובה מה עוד ביקשת פיתית ואז הקשת מה עוד ביקשת בשבילי את אבודה ובינינו נדמה שגם בשבילך שנתיים קודם היא ידעה שיהיה בסוף אני זה שילך הצל שלך רודף אותי חג מעלי כלהקת זבובים הניחי לי לשמוח אהובתי בהמשך חיי העצובים מה עוד ביקשת מה עוד ביקשת מה עוד ביקשת...

dcohn

New member
אוף לא לא לא לא לא לא

אל תאהב אותו
יש לו שירים טובים. ולחן גאוני. ומילים טובות. אבל סעמק חרא בנאדם לא מגיע לו.

sky darkens

New member
אני אוהב את היצירות שלו.

אני לא אוהב את הבן-אדם כי אני לא מכיר אותו. |: מה הוא עשה שהוא חרא בנאדם?

dcohn

New member
סתם היה לא נחמד למעריצות שלו

ואז הן סיפרו את זה בפורום שלו (שהיתי בו הרבה פעם) ואז עזבתי שם והתחלתי לשנוא אותו ואין לי מושג למה כשאני שומעת שירים יפים שאני אוהבת, אני מעדיפה לחשוב שהבנאדם שכתב אותם הוא טוב כמוהם.

זונע

New member
אבל הוא לא עשה לך כלום

ובכלל, כולה זמר בשקל
מה את כל כך רגשנית לגביו.

למעלה