Nick Kamen - You Break My Hear

sandbird4

New member
../images/Emo79.gif Nick Kamen - You Break My Hear

Nick Kamen - Each Time You_Break My Heart - shep pettibone mix שיר שנכתב ע"י מדונה שגם עושה את הקולות רקע בשיר. המיקס מאוד מיוחד ומזכיר מאוד מאוד את ה-PET SHOP BOYS. השף דאג אפילו שהקולות של הזמר בהתחלה ישמעו כאילו אלה ה-PET SHOP BOYS בעצמם שרים. זה לא מפתיע שהמיקס נשמע כמו הגירסאות ה-"12 של ה-PET SHOP BOYS וזה בגלל שהשף הכין הרבה רמיקסים ל-PET SHOP BOYS וגם למדונה.

sandbird4

New member
../images/Emo79.gif וקצת להכנס לעולם של הצד השני

בצד השני של די הרבה תקליטי "12 אפשר למצוא את גירסת ה-DUB של השיר. בשביל לתת לכם לטעום קצת מהעולם של גירסאות ה-DUB אז קבלו את: Level 42 - Lessons In Love בגירסת DUB של השף הידוע. אגב, אני מצטער על האיכות - זאת לא העבודה שלי.

DGL242

New member
הגרסה של Nick Kamen לקוחה מתוך

דיסק שיצא בשנת 88
Loving You 1. Oh What a Night 2. Miss You 3. Each Time You Break My Heart (Shep Pettibone Mix) 8:32 4. Better Be Good Tonight 5. Come Softly To Me (12" Version) 4:00 6. Win Your Love (The Love Mix) 5:50 7. Don’t Hold Out 8. Lonely Boy 9. Bring Me Your Love (Extended Mix) 6:32 10. After Tonight 11. Tell Me (Extended Mix) 5:50 12. Loving You is Sweeter Than Ever (Extended Dance Mix) 6:15 הגרסה הזו שונה מהדאנס מיקס שיצא ב 86 אם זה מעניין אותך אני יכול להעלות אותה באיכות יותר טובה​

alpha80

New member
לא מזמן עשיתי פרוייקט

shep pettibone ואספתי ב-10 דיסקים את מיטב הרמיקסים שלו. הבנאדם גאון....

DGL242

New member
10 דיסקים.....תחפש את זה

The Prelude רמיקסס, Prelude הוא לייבל אמריקאי כמו Unidisc שהוציא המון סטים ורמיקסים של שפ פטיבון. זוכר את מיוזיק: "בוש בוש אין דה בוש"....יש לי דיסק של כל הגרסאות שלהן.

DGL242

New member
גרינזג...הפינה לשיפוטך ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

Kim Wilde-You Came (Shep Petibone Remix) מה דעתך על זה Kim Wilde-You Came (Extended Version) Kim Wilde-Never Trust A Stranger (Extended Version) ג'וליאן מנדלסון מיקס מצוין Expose-What You Don't Know (Atomic Mix) אחד השירים היותר טובים king Mc feat. Screamin k-What Have I Done For You Lately גרינזג תאשר שזה השיר, קטע ענק​

sandbird4

New member
דווקא לא אהבתי את ה-ATOMIC MIX

לגבי Kim Wilde, אכן גירסאות סוף הדרך. הציפורים או מה שזה לא יהיה בהתחלה של NEVER TRUST ממש הברקה גדולה. קיימת עוד גירסת רמיקס ל-NEVER TRUST אבל היא ממש על הפנים.

greenzg

New member
טוב יש אישור, זה king Mc ../images/Emo70.gif

זה השיר ששי בחר, ואפאחד לא זיהה (כולם חשבו שזו ג'נט)

DGL242

New member
מעניין מאיפה הוא ניגן את זה?, מה ל

גבי היתר מצא חן בעינייך?

למעלה