My Playlist

MyDecember1

New member
../images/Emo79.gif My Playlist ../images/Emo79.gif

באיחור פצפון
לא היה לי זמן היום.. טוב תשרשרו לפה את השירים הטובים שהתנגנו לכם בפלייליסט השבוע, ומתחת ישרשרו לכם
/
וכדומה... אני לא משקיע היום בהודעה כי אין לי מספיק זמן
אבל תפציצווו

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif Celine Dion- Eyes On Me ../images/Emo99.gif

הוא ממש מיוחד ויפה
גם האלבום שלה לא רע בכלל... ממליץ לכולם לשמוע
מעניין מי מכיר אותו..חח...

ליטול B

New member
יש לי הרבההה../images/Emo3.gif

Linkin Park -No Roads Left Rascal Flatts - What Hurts the Most Kaci Brown - I Will Learn To Love Again Mattafix - Living Darfur The Veronicas - When It All Falls Apart The Veronicas - Evrything I'm Not The Veronicas - Untouched The Veronicas - I Cant Stay Away The Veroncias - Someone Wake Me Up Nickleback - Rockstar Timbaland feat One Republic - Apologize טוב יש עוד רק שאין לי כוח

Because Of May

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

Nickleback - Rockstar Timbaland feat One Republic - Apologize שירים כ"כ יפים

Because Of May

New member
אוקיי../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

אם אתם לא מכירים שיר- תגידו לי ואני אשים קישור שלו ביוטיוב (איזה חמודה אני?!
) Breaking Benjamin - Breath Breaking benjamin - forget it Breaking Benjamin - So Cold Him - Wicked Game -לא מסוגלת להפרד מהשיר הזה. הוא כ"כ כ"כ יפה
HIM- Killing Loneliness- כנ"ל
30seconds to mars-attack Rihanna- Don't Stop The Music -אני חושבת שאני היחידה שאהבה אותו, אבל לא יודעת, הוא פשוט שיר טווווב
Eurotrip- Scotty Doesn't Know שיר ענק! זה השיר מיורוטריפ, למי שראה
Entwine - Surrender Nickelback - Rockstar אני לומדת לנגן אותו והוא נתקע לי בראש
Jet- Look What You've Done- כנ"ל, וגם זה אחד השירים הכי מקסימים ששמעתי בחיי Timbaland - Apologize Nirvana - Smells Like Spirit - הוא נתקע לי בראש בגלל שאני מנסה לנגן אותו... וגם כי שמעתי אותו בכל חור (אפילו בדוקוסלב על עפר שכטר
) muse-knights of cydonia- הזכייה שלהם ב-EMA גרמה לי להבין שהם הלהקה הכי טובה בלייב שאני מכירה
. כן, וגם Soldiers Poem שלהם ממש טוב (ועצוב
) the bedwetters - dramatic letter to conscience - זאת הלהקה מאסטוניה שזכתה ב-EMA על הבטחת השנה (תנסו אתם למצוא לזה תרגום נורמלי
) באירופה. לא רעים בכלל
Wheatus - Teenage Dirtbag המלצה חמה חמה חמה על: Family Force 5 - Luv Addict (אין מצב שלא תאהבו אותו, אני חורשת עליו כבר חודש! ולא נמאס לי ממנו
) Lovex - Bullet For The Pain madina lake-true love escape the fate-situations
Escape The Fate - Not Good Enough For Truth In Cliche - מי שאוהב את סגנון פו"ב או P!ATD יהינה ממנו ממש
תגיבו, אנשים ;;

a k c

New member
../images/Emo109.gifאכן#$^^../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התלבטתי אם לכתוב אותו,אבל כל שבוע אני כותבת אותו בתור שיר השבוע, אז נמאס
בשבילי הוא שיר החודש
.

למעלה