My NOT Playlist

MyDecember1

New member
../images/Emo79.gif My NOT Playlist ../images/Emo79.gif

באיחור, אבל חפיף
. פה תשרשרו שירים ששמעתם השבוע ואתם לא רוצים לשמוע יותר ומתחת ישרשרולכם
/
וכדומה.. ובלי שטויות שאין אצלכם דבר כזה
ההודעה היום לא מושקעת כי אין לי זמן.. תפציצו

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif Mika- Happy Ending ../images/Emo5.gif

את השירים הקודמים שלו עוד נהניתי לשמוע.. כי הם היו קליטים כאלה ונחמדים.. אבל זה ממש מגעיל
לא אהבתי בכלל

Noa0605

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo5.gif בעעעעעעע

אני לא סובלת את השירים שלו... ויש לי חברה שאוהבת את השירים שלו...
היו לי שנה שעברה בכיתה ילדות שאמרו שהוא חתיך
בעעעעעע

MyDecember1

New member
תוכי|חתיך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח הוא ה!מ!... והוא ממש לא חתיך
הייתי יותר משתמש בכינוי קוף..חח...

Because Of May

New member
ואם הוא הומו, אז מה?../images/Emo109.gif

זה אומר שהוא לא יפה? שהוא לא שר טוב? לדעתי הוא באמת לא יפה (
), אבל לא בגלל שהוא הומו. אחת ההערות הכי לא במקום ששמעתי (ואני מתכוונת לשניכם...) אני חושבת שמיקה הוא אחלה זמר, למרות שהוא מנסה לחקות את פרדי מרקורי (והיה מת, פחחח), יש לו אחלה שירים. לא יצא לי ממש לשנוא איזשהו שיר שלו. וספציפית לגבי HE- בכלל לא שיר רע.

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifכל כך מסכימה. ומוסיפה שזאת הערה ילדותית.

זה שהוא לא הכי חתיך ביקום, ואתם לא אוהבים אותו, זאת לא סיבה להגיד שהוא הומו. לא שאני אומרת שהומו זאת קללה, אבל.. נו, הבנתם
, אל תגרמו לי להסתבך עם עצמי
. וגמאני אוהבת את מיקה. הוא כאילו עושה מוזיקה עדכנית של שנות ה-80, שהייתה אחלה מוזיקה
.

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifלא יודעת אם הוא הומו בכלל, אז נגיד../images/Emo6.gif.

יצאתי דפקה
.

LostAnDelirious

New member
איך היה בת"א? ../images/Emo3.gif

הוא באמת גיי...תפסיקו להגיד הומו זאת מילה מגעילה!
נראה לי שיש פה אצל חלק מהאנשים סלייס קטן של הומופוביה..

Noa0605

New member
אין לי בכלל בעיה עם הומואים..

דיברתי על זה שלדעתי הוא לא חתיך...

a k c

New member
../images/Emo109.gifמגניקול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגאדדד זה כל כך המדריך שלי!

Noa0605

New member
לא אמרתי שאני שונאת הומואים..

אני פשוט לא חושבת שהוא חתיך ואני לא אוהבת את הקול שלו.. כל אחד והטעם שלו..

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifוואוו ../images/Emo12.gif

תקראי שוב את ההודעה שלי
לא אמרתי שהוא מכוער בגלל שהוא ה!מ!
סתם כתבתי הערה שהוא ה!מ!...זה על סמך זה שראיתי הופעות שלו ביוטיוב...וההתנהגות שלו לא הכי גברית... למה ישר לקפוץ?

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif ועוד משהו...

אני פשוט חייב להסביר את זה כי זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי.. ההודעה הייתה ככה: חחחח הוא ה!מ!... והוא ממש לא חתיך יש את האות ו'... בחלקי הדיבר היא משמשת להוספה... אז פעם הבאה תקראו שוב את ההודעה לפני שכולם מתנפלים
ואם תראו את הקליפ שלו ל"רילקס"...תבינו על מה אני מדבר.. בכללי אם תראו הופעות שלו תבינוו... פויי
זה היה מוזר

Because Of May

New member
שמע,../images/Emo109.gif

(איך זה שתמיד אנחנו מתווכחים?
) אני יודעת שפשוט הוספת את המשפט "הוא סתם הומו", ושלא בגלל זה אמרת שהוא לא יפה. פשוט הניסוח של המשפט, לא יודעת, זה מה שהפריע לי. בימינו, להגיד "הוא סתם הומו" נחשב גם לפגיעה או קללה, אנחנו עדיין לא פתוחים בעיניינים האלה
אני רק יודעת שאם לא הייתי סטרייטית, הייתי נפגעת מההערה הזאת שלך, גם אם זה כוון לזמר מפורסם ולא אליי. ועדיין, זה די מציק בעין... דעתי בלבד
(ורז, שלא תבין, אתה אחלה בנאדם ואתה באמת משקיע ועוזר בפורום, זה שיוצא לי להגיב לך הרבה לא אומר שאני מתה לרדת עלייך ולהתווכח איתך
)

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאיך זה שתמיד אנחנו מתווכחים? ../images/Emo6.gif

הקיצר, אף אחד לא הבין את השני. פשוט את כתבת: "אז מה אם הוא הומו? זה אומר שהוא לא יפה? שהוא לא שר טוב? לדעתי הוא באמת לא יפה , אבל לא בגלל שהוא הומו. אחת ההערות הכי לא במקום ששמעתי (ואני מתכוונת לשניכם...)" ואז אני אמרתי לך שלא אמרתי שזה בגלל, אמרתי את זה בנפרד, ועכשיו אמרת שלא התכוונת לזה, אלא שהתכוונת שמשהו במשפט לא היה בסדר. אז הקיצר אף אחד לא הבין את השני, וזהו
וכאמרתי שהוא סתם הומו זה היה אחרי שכתבתי "חחח".. חשבתי שתבינו שזה לא בשיא הרצינות... אבל עזבי כבר

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifיש לי רק משהו להוסיף...

אל תשתמשו במילה 'הומו' כמילת גנאי. כאילו מה זה. ולא הבנתי למה לרשום ה!מ! כמו פקצה מצוייה
, זה אפילו עושה את זה עוד יותר פוגע, כאילו זאת קללה שצריך לצנזר
.

למעלה