My Music

sivan1207

New member
../images/Emo79.gif My Music ../images/Emo79.gif

טוב הפורום ממש מת...
כל אחד אבל כל א-ח-ד!
רושם כאן את שיר השבוע שלו זה יהיה כל שבוע... שיר השבוע שלו
בעברית
באנגלית
ובשפה אחרת... ראיתי את זה בפורום של טלנובלה בע"מ אל תשאלו מה עשיתי שם! (הגר אהממ, אהממ...חחחח) אז אני נותנת קרדיט :) ותודה לליאתייי ששיגעתי אותה שתעשה את התמונה בצד...כפרעלייה! אוהבתת אותכם...מואהה..

שליי../images/Emo9.gif

השיר שלי של השבוע ושל כל החיים->אל תגיד
חחחח של מאיוש שליי היפה
באנגלית?? חח אל תגיד בגרסה האנגלית חחחח
#הודיושLoVeמאיוש#

מלודוש

New member
מממ אחלה משחק !!

שיר השבוע בעברית:"ימים של אהבה"
שיר השבוע באנגלית:ביג סיטי ליף :] קצת חרוש אבל יאאפה .. שיר השבוע בשפה אחרת:aline

באמת הפורום מת ....

בעברית: "אל תגיד" אני פשוט התמכרתי לשיר אנגלית: דונט צ'ה- DONT CHA שפה אחרת- שיר מטלנובלה "למדי אותי לאהוב"..

sivan1207

New member
../images/Emo23.gifשיר השבוע שלי../images/Emo23.gif

עברית
ימים של אהבה
אנגלית
Incomplete
שפה אחרת
OBSECION כמה שמעתי אותו חח השבוע :)

../images/Emo79.gif השירים שלי ../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלי:
בעברית
" כבר לא שלך " - של שירי מימון
באנגלית
" Every time we touch "
בשפה אחרת
" Tu te reconnaitras" - שיר בצרפתית שמאיה שרה..אני חולה על השיר הזה ומכורה אליווו

שלי!!!

עברית-חום יולי אוגוסט-סינרגיה
אנגלית-כנ"ל לרותםם שיר מהמםםם!!!!!!
שפה אחרת-Graffiti project - Aline חחחחחחחח סיונייי איזה קרועה את חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאב יו בובה!!

שירי השבוע שלי!!:)

בעברית-"אכלו לי שתו לי-שרית חדד" באנגלית-"my humps-black eyed paes" בשפה אחרת-לא נוהגת לשמוע הרבה שפות אחרות חח .. עברית ואנגלית שולט יותר חח.. ולא שיגעת אותי כפרעעע הכל באהבההה מתה עלייך!!

שירי השבוע שלי...

עברית=אל תגיד , ימים של אהבה והאור בחיי אנגלית= שיר מעלףףף חרשתי עליווו temptation שפה אחרת= כמובן השיר סופרסטאר ביוונית שמאיוש שרה

וואלה נכוןןןןן חנוששששש

סופרסטאר ביוונית זה השיר שלי בשפה אחרת חח איך שכחתי מזה חרשתי כל השבוע !!!

אגב לא קוראים לשיר סופרסטאר חחחח

חקרתי על השיר ומצאתי אותו וואי איזה לא יפה זה שמאיה לא שרה אמאאאאאא אני חייבת שמאיה תשיר את השיר הזה , את כולו כמו בבית שאןןןןןן

שלחי שלחי ...

אי באיי סייי שלחי ליייייייי חחח אני חייבת לצחוק קצת בלילה ולהשתחרר השעה הגיעההה..;)

ד י ק ו ש

New member
שיר השבוע שלי :

חח סיוני משחק מגניב.. שיר השבוע שלי זה.. בעברית : ציפור אל הרוח - מאיה בוסקילה ובלועזית (ספרדית)... rbd - asi es

למעלה