My Lyrics

Because Of May

New member
../images/Emo79.gifMy Lyrics../images/Emo168.gif

פינה חדשה תחת ניהולי.
בכל שבוע יבחר שיר מתוך האלבום ה-3 והמצויין של קלי, My December, על ידי. אתם תבחרו את המשפט/ים שהכי אהבתם מהשיר, ותנמקו למה דווקא הם.
והשיר הנבחר הוא... Sober!
אחד השירים הכי טובים של קלי
המילים- פה (הרי אסור לשים מילים לשירים ע"פ חוקי תפוז...
) תרגום לשיר (באדיבות אור
): ואני לא יודעת. זה יכול לשבור לי את הלב או להציל אותי שום דבר לא אמיתי עד שתה משחרר לגמרי אז הנה אני הולכת, עם כל המחשבות ששמרתי אז הנה אני הולכת, עם כל פחדיי שמכבידים עליי. שלושה חודשים ואני עדיין פיכחת קטפתי את העשבים ושמרתי את הפרחים אבל אני לא יודעת אם זה באמת נגמר. ואני לא יודעת, יכולתי להתרסק, אבל אולי בסוף הדרך הזו אתבונן בחטף על עצמי אז אני לא דואגת לגבי התזמון שלי, אני רוצה לעשות את זה כמו שצריך בלי השוואות, מחשבות שניות, לא, לא הפעם. שלושה חודשים ואני עדיין נושמת. עברתי כברת דרך מאז הידיים עם הדמעות שהשארתי עליהן, אבל אני לא יודעת זה לעולם לא באמת נגמר, לא. התעורר. שלושה חודשים ואני עדיין עומדת כאן שלושה חודשים ומצבי משתפר, כן. שלושה חודשים ואני עדיין... שלושה חודשים וזה עדיין קשה יותר עכשיו שלושה חודשים שאני כבר חיה בלעדייך שלושה חודשים, כן, שלושה חודשים. שלושה חודשים ואני עדיין נושמת! שלושה חודשים ואני עדיין זוכרת את זה! שלושה חודשיים ואני מתעוררת. שלושה חודשים, ואני עדיין פיכחת. קטפתי את כל העשבים אבל שמרתי את הפרחים. אני יודעת שקשה לבחור רק כמה משפטים ממנו כי הוא מעולה, אבל תנסו
בהצלחה!

Assilicious

New member
כמעט כל השיר....

אני לא חושב שיש מילים פה שאני לא אוהב.. אבל המשפט שאני הכי אוהב לדעתי זה: Three month and I still remembering

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifיש משפט אחד שאני ממש אוהב...

Been a long road since those hands I left my tears in but I know It's never really over, no
והתירגום [באדיבות אור
] : עברתי כברת דרך מאז הידיים עם הדמעות שהשארתי עליהן, אבל אני לא יודעת זה לעולם לא באמת נגמר, לא.
אבל תכלס כל הליריקה פה מדהימה

otollo

New member
../images/Emo174.gifאיזה תרגום עילג עשיתי אללי

אוקיי, כל השיר מדהים. בלתי אפשרי לבחור
. אבל בכל זאת: So here I go with all my thoughts I've been saving So here I go with all my fears weighing on me

MeItOsH

New member
../images/Emo23.gif

three months and I'm still standing here three months I've been living here without you now משום מה אני מרגישה שבשבילי יש לשני המשפטים האלה את אותה המשמעות. שלמרות שאתה/הוא לא פה,אני עדיין חזקה ואני חיה את החיים כמו שהם..בלי דיכאונות ובלי חרטות. וגם So I won’t worry about my timing, I want to get it right כי יש לי אובססיה מטורפת לזמן ולמילה timing בפרט.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאהבתי../images/Emo45.gif. והשורות שלי...

So I won't worry about my timing, I want to get it right כל כך כל כך נכון... לא צריך לדחוק בשומדבר, אחרת זה ייצא מחורטט
. Been a long road since those hands I left my tears in but I know לא כל כך מזדהה עם השורה הזאת
, אבל אני פשוט חושבת שהיא יפה, אין לי הסבר לזה ואני בטוחה שתסכימו איתי בלי קשר
. ניסיתי לשלוף עוד משפטים, אני פשוט לא מצליחה לקפח את האחרים
. אז.. נגיד ששני אלה, אבל יש עוד
...

patito ƒeo

New member
אני אנסה לא לכתוב את כל השיר. P: ../images/Emo107.gif

אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם
Nothing's real Until you let go completely So here I go with all my thoughts I've been saving So here I go with all my fears weighing on me Three months and it’s still harder now Three months I’ve been living here without you now Three months yeah Three months I hurt [בקטע הזה אני מתחילה לבכות]

למעלה