Because Of May
New member
../images/Emo79.gifMy Lyrics../images/Emo168.gif
פינה חדשה תחת ניהולי.
בכל שבוע יבחר שיר מתוך האלבום ה-3 והמצויין של קלי, My December, על ידי. אתם תבחרו את המשפט/ים שהכי אהבתם מהשיר, ותנמקו למה דווקא הם.
והשיר הנבחר הוא... Sober!
אחד השירים הכי טובים של קלי
המילים- פה (הרי אסור לשים מילים לשירים ע"פ חוקי תפוז...
) תרגום לשיר (באדיבות אור
): ואני לא יודעת. זה יכול לשבור לי את הלב או להציל אותי שום דבר לא אמיתי עד שתה משחרר לגמרי אז הנה אני הולכת, עם כל המחשבות ששמרתי אז הנה אני הולכת, עם כל פחדיי שמכבידים עליי. שלושה חודשים ואני עדיין פיכחת קטפתי את העשבים ושמרתי את הפרחים אבל אני לא יודעת אם זה באמת נגמר. ואני לא יודעת, יכולתי להתרסק, אבל אולי בסוף הדרך הזו אתבונן בחטף על עצמי אז אני לא דואגת לגבי התזמון שלי, אני רוצה לעשות את זה כמו שצריך בלי השוואות, מחשבות שניות, לא, לא הפעם. שלושה חודשים ואני עדיין נושמת. עברתי כברת דרך מאז הידיים עם הדמעות שהשארתי עליהן, אבל אני לא יודעת זה לעולם לא באמת נגמר, לא. התעורר. שלושה חודשים ואני עדיין עומדת כאן שלושה חודשים ומצבי משתפר, כן. שלושה חודשים ואני עדיין... שלושה חודשים וזה עדיין קשה יותר עכשיו שלושה חודשים שאני כבר חיה בלעדייך שלושה חודשים, כן, שלושה חודשים. שלושה חודשים ואני עדיין נושמת! שלושה חודשים ואני עדיין זוכרת את זה! שלושה חודשיים ואני מתעוררת. שלושה חודשים, ואני עדיין פיכחת. קטפתי את כל העשבים אבל שמרתי את הפרחים. אני יודעת שקשה לבחור רק כמה משפטים ממנו כי הוא מעולה, אבל תנסו
בהצלחה!
פינה חדשה תחת ניהולי.