Music=Life

../images/Emo79.gifMusic=Life../images/Emo79.gif

מכיוון שמוסיקה לוקחת חלק גדול בחיים שלי, אני רוצה לשתף אותכם בשאלון קטן שהכנתי...תהנו לכם: 5 השירים הכי טובים שאתם שומעים כרגע?: 5 השירים הכי טובים מכל הזמנים בשבילכם?: 5 הלהקות הכי טובות לפי דעתכם?: 5 האלבומים הכי טובים בכל הזמנים?: 5 השירים האינסטרומנטליים הטובים ביותר?: ו..אם מישהו רוצה להוסיף עוד...בסבבה! :) ותזכרו, צריך גיוון, לא הכל של להקה אחת! יאללה...בלי להתעצל! ולא חייב לעשות הכל, מה שבא... :)

שלי :)

הינה שליייי (תהנו :): 5 השירים הכי טובים שאתם שומעים כרגע?: 1. מלחמה שקטה- היהודים. 2. Dire Straits - Sultans of Swing 3. Blackfield - Cloudy Now 4. Iron Maiden - Rainmaker 5. The Who - Behind Blue Eyes 5 השירים הכי טובים מכל הזמנים בשבילכם?: 1. Dire Straits - You And Your Friend 2. סוף העולם - אביב גפן 3. אמן- היהודים 4. הימים שלנו - היהודים 5. המאה העשרים- היהודים (סורי, מה לעשות, אני חולה עליהם :) 5 הלהקות הכי טובות לפי דעתכם?: 1. היהודים 2. מטאליקה (הישנה!) 3. איירון מיידן 4. מארטי פרידמן 5. דייר סטרייטס 5 האלבומים הכי טובים בכל הזמנים?: 1. מציאות ניפרדת - היהודים 2. לייב
(כה, ככה קוראים לזה, Live Shit) - מטאליקה 3. ווישמאסטר - נייטוויש 4. סינס/דראגונס קיס - מארטי פרידמן 5. פייר אוף דה דארק - איירון מיידן 5 השירים האינסטרומנטליים הטובים ביותר?: 1. פיוטה- היהודים 2. Dream Theater - Acid Rain 3. Marty Friedman - Forbidden City 4. Iced Earth - Transylvania (איירון מיידן קאבר) 5. Metallica - The Call Of Ktulu דאטס איט!

¥EleVatioN¥

New member
יאללה יאללה^^ ../images/Emo129.gif

השירים הכי טובים שאתם שומעים כרגע?: אהההה.......... יש כמה lost prophets-last train home, lately, a million miles, ride, faithless, the fake sound of progress yellowcard-way away, ocean avenue good charlotte- the young and the hopeless, lifestyles od the rich and famous, hold on, change, say anything, movin' on, festival song, the click rage against the machine-killing in the name of, Bombtrack goo goo dolls-iris, naked, black balloon, everything you are היהודים-הזמן שלך, פיוטה, אינטרמת, הימים שלנו, יכול להיות, לפעמים, אלה, ג'קי, מחפש תשובה, ליפול ועוד..ועוד.. הייתי אומרת ש*קצת* נסחפתי
השירים הכי טובים מכל הזמנים בשבילכם?: אאאעעעעעע................................ מה שאמרתי למעלה
לא עולים לי עוד שירים לראש. 5 הלהקות הכי טובות לפי דעתכם?: אעאעאע.... good charlotte losr prophets rage against the machine brand new our lasy peace האלבומים הכי טובים בכל הזמנים?: אאאהההה לאדעת 5 השירים האינסטרומנטליים הטובים ביותר?: פיוטה פיוטה פיוטה פיוטה פיוטה פיוטה פיוטההההההההה ^^ כה הייתי אומרת שנסחפתי

¥EleVatioN¥

New member
אה ושכחתי.../images/Emo129.gif

למי יש את come as you are של נרוונה?????????????? אני מתפגרת!!!!!!!!!

לונה..

New member
או וואה

יו יש כל כך הרבה, אני אכתוב סתם כי בא לי, כי אין לי רק 5 בכל קטגוריה חחח 5 השירים הכי טובים שאתם שומעים כרגע? אני שומעת גלגלצ, המחשב שבק חיים כמו גם הסטריאו. אז מגלגלצ: REM - Everybody Hurts Cranberries - Linger Liverpool Express - You Are My Love עברי לידר - לאונרדו
Suzanne Vegga - In Liverpool אז זה מה ששמעתי הערב שזכור לי. 5 השירים הכי טובים מכל הזמנים בשבילכם? Dire Straits - Brothers In Arms Led zeppelin - Whole Lotta Love Eric Clapton - Layla Pearl Jam - Black Anouk - Urban Solitude דייייייי איזה קשה זה, יש לי עוד שלושים אלף לרשום, דני!! מזהזה! 5 הלהקות הכי טובות לפי דעתכם? Pink Floyd Led Zeppelin Bush Pearl Jam K's Choice יו זה עולה לי בדם 5 האלבומים הכי טובים בכל הזמנים? Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon Anouk - Urban Solitude איפה הילד - האוסף
מאיר בנאי - כמה אהבה (גם אוסף) Alanis Morissette - Unplugged 5 השירים האינסטרומנטליים הטובים ביותר? Steve Vai - For The Love Of God Steve Vai - die to live Joe Satriani - Surfing With The Alien The Corrs - Toss The Feathers Hevia - Busindre Reel איך אפשר בלעדיו חח כוסאמק, יש לי עוד מיליון
חח טוב, בהזדמנות וואי, שמתי לב שיש לי קטע עם אוספים

לונה..

New member
עעעעעעעעעעעעע איזו טעות חמורה

ב-5 הלהקות הכי טובות בכל הזמנים - שכחתי את Dire Straits דייייי!!! אז שיהיה שישה, לא מעניין אותי!
*בושה ונכלמת* וואי כמה תגובות בחמש דקות.. טוב, עפתי לישון

לונה..

New member
אה, ורציתי להוסיף

דני, איזה מאמי אתה! "יאללה... בלי להתעצל! ולא חייב לעשות הכל, מה שבא" חחח איזה מתחשב

../images/Emo25.gif אני יודע :)

וד"א, לונההההההההה...לא ידעתי שאת אוהבת מלאאא דברים שאני אוהב!!! Dire Straits...ענקקקקקק!

x AcidBurn x

New member
הוספתי עוד קטגוריה....

5 שירים שאני שומעת כרגע-- 1.tori amos-winter 2.bizzare love triangle-frente 3.impossible-christina aguilera+alicia keys-ככה יצא....העברתי 4.anouk-nobody's wife 5.that i will be good-alanis !! יצא כולם בנות חחחח..... טוב השירים הכי טובים מכל הזמנים--קצת קשה... 1.ironic-alanis 2.losing my religon-REM 3.angels-robbie willams 4.bizzre love triangle-frente 5.yesterday-beatles והייתי חייבת להוסיף....everybody hurts-rem!!! 5 להקות הכי טובות-- 1.ביטלס מן הסתם 2.frente 3.REM 4.אירוסמית אולי?...לא יודעת 5.rolling stones אלבומים הכי טובים-- 1.whoa nelly-nelly furtado 2.abby road-beatles 3.ok computer-radiohead 4.jagged little pill-alanis! 5.the miseducation of lauryn hill-lauryn hill אה וגם הדיסקים של REM כולם כמעט! במקום שירים אינסטרומנטלים פתחתי קטגוריה חדשה....זמרים או זמרות הכי טובים.(כלומר לא להקות) 1.לורן היל 2.אלאניס מוריסט 3.נלי פורטדו 4.לפינק יש קול מעולה....לא שמעתי אף פעם דיסק שלה מהתחלה עד הסוף אבל. 5.מייקל ג'קסון אל אף מוזריותו. + 6.גם אמינם מעולה!!!

dilan angel

New member
../images/Emo26.gifME../images/Emo36.gif

5 השירים הכי טובים שאתם שומעים כרגע?: ananctacia-left out side alone maroon 5-this love Kelly Clarkson - Thankful The White Stripes - feel in love with a girl Norah Jones - sunrise alicia keys-if i was your woman היהודים-הימים שלנו וכל הדיסקים של נו דאוט שאני חורשת עליהם תמיד 5 השירים הכי טובים מכל הזמנים בשבילכם?: alicia keys-fallen christina aguilera-walk away no doubt-new red hot chily pepers-airoplan lilix-me vs the world the knacks-my sharona missy eliot-work it מישל בראנץ-Everywhere 5 הלהקות הכי טובות לפי דעתכם?: no doubt אירוסמית' maroon 5 red hot chili pepers wite stripes blink 182 the donna's 5 האלבומים הכי טובים בכל הזמנים?: no doubt-tragic kingdoom madonna-ray of light black eyed peas-elefunk chiristina aguilera-stripped pink-try this

Im The Sun

New member
5 שירים יפים ../images/Emo3.gif

Maroon 5 - This Love Anastacia - I Do תמיד עולה המנגינה- האחיות פיק Thank You-Jamelia Mono-Courtney Love אין לי כוח לעשות עוד העתק הדבק

dilan angel

New member
לי ולך יש אותו טעם במוזיקה../images/Emo13.gif

החדש של קורטני לאב באמת פצצה

Im The Sun

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo140.gif

תקווה4

New member
שליייי

מה שאני שומעת עכשיו ולדעתי הם נוראאא יפיםם Groove Coverage - 7 Years And 50 Days
Kevin Little - Turn Me On Usher-Yeah Berenice - I'm proud
Travis - Love Will Come Through Jewel - Foolish Games
וחוץ מזה טראנס קלאב ודאנס שולטים!!!!

למעלה