Moby Dick

DOCTOR ROBERT

New member
../images/Emo79.gif Moby Dick ../images/Emo79.gif

מובי.... מובי מובי מובי.... הגענו לקטע האינסטרומנטלי באלבום, שמדגים את סולו התופים הענק של בונזו. אני חושב שזה מוכיח כישרונות של שני חברי להקה- הריף המגניב של פייג' וסולו התופים (הענק!) של בונזו. אני חושב שזה אחד השירים הטובים ביותר של זפלין. מה דעתכם?

Gezunthait

New member
הקטע לאחר הסולו תופים

שבו יש את הברייק הזה במנגינה ואז אלתור קצר של פייג' הוא בין הקטעים המגניבים ביותר ששמעתי בשיר של לד ובכלל. שיר אדיר פשוט.

AeroTom

New member
קטע נהדר באלבום

אינסטרומנטל שבנוי ברובו על התופים של בונהם. ג'ון מקבל שם באלבום את 15 דקות התהילה שלו (שהיו אפילו יותר לפעמים בביצועים של השיר הזה בלייב...) קטע ממש נהדר שאני חושב שביחד עם Bring It On Home, מסיים את האלבום בצורה מאוד מאוד מיוחדת ומקסימה. בדיוק עכשיו בדרך חזרה מהעבודה שמעתי את הגרסה של השיר ב-How The West...את Moby Dick דווקא אני אוהב בפחות זמן, אך אין מה להתלונן כמובן על הגרסאות לייב הארוכות והנהדרות. ואגב-ברביעי אחר הצהריים יש לי את הראיון במשרדים של תפוז. אז כנראה מיד אחרי זה אני אכנס לניהול

DOCTOR ROBERT

New member
ועוד פרט ששכחתי להוסיף:

בביצוע הלייב של השיר, בונזו היה מתופף לפעמים עד חצי שעה(!) של סולו, ובינתיים ירדו הלהקה מהבמה, ובזמן זה היו עושים כמעט כל דבר, מעישון מריחואנה ועד ל**** גרופיות.

בטח בגלל זה הוא תיפף בכזו רצחנות...

כל האחרים הולכים לזיין ורק הוא תקוע בלתופף על הבמה המחורבנת...

I Disappear

New member
סולו תופים גדול

עם ריף גדול של ג'ימי... וזה מדהים לראות אותו מנגן את זה בהופעה... במיוחד הקטע בלי המקלות
ג'ון מתופף גאון

Kfiriboy

New member
דבר ראשון

הוא לוקח את "הפרד" של סגול כהה
דבר שני הוא פשוט מצוין

למעלה