it's friday i'm inlove

LeAnnDylan

Well-known member
סביח../images/Emo6.gif וההופעה של שוגרלנד../images/Emo99.gif

אני אוהבת שהם נופלים אחרוה בסוף ואז קמים מהמתים ומנופפים
קטע ענק XD

MeItOsH

New member
אחרי הרבה זמן...

שיר חרישה של קרי-Praying for time I told you so Before he cheats שיר חרישה לא של קרי-Come round soon,Between the lines,Vegas,Bottle it up, Fairytale - Sara Bareilles Story,Losing my mind,The way i was,Miss you Love you,Figure it out,Until you're over me - Maroon 5 How I Feel, Because of you- Kelly Clarkson אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-Little Voice - Sara Bareilles ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-CSI:NY עונה רביעית פרק 3.אני סוגדת לפרק הזה.ראיתי אותו מעל ל10 פעמים ואני מתלהבת כל פעם מחדש. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם בבוקר ובצהריים..ובערב קפוא רצח! משהו טוב שאכלתם השבוע-הגלידה הזאת עם הפרפר הסגול מהפרסומות..בטעם לבנדר ועוד משהו..
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-אכן כן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-אתמול הלכתי עם חברות לקניון..ובדיוק כשנכנסנו לקסטרו,התחיל ביקוז אוף יו..והתחלתי לחייך..וקראתי לכולן שישמעו.. והוכחתי להן עד כמה זה רודף אותי.[זה לא נשמע מצחיק,אבל זה היה מצחיק..כי אני כל הזמן שומעת קלי..והן שואלות אותי אם לא נמאס לי מזה כבר..ואני ממשיכה להראות להן עד כמה לא..ועד כמה זה תמיד יהיה שם לא משנה איפה אני אהיה.פעם קודם שהייתי עם חברה..עברתי ליד חנות נעליים ובדיוק היה את ברייקאוואי..] איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-אני מחרימה ת'מורה שלי לשון.יותר לא באה לבצפר בימי שישי. תמונת השבוע שלכם-*גגגגגגגגגגגגגאאאאאאאאאאארררררררררר* אני אריה ..
[בעצם אני תאומים אבל לא נורא. עוד שלושה שבועות בדיוק מהיום יומולדתתת!!!] ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10: 8

LeAnnDylan

Well-known member
איזה חולצה יפה יש לה../images/Emo99.gif גם לי יש כזאת../images/Emo9.gif

LeAnnDylan

Well-known member
ולטעמך זה שווה משהו?

נראה לי מענין לנסות אבל זה לא נשמע טעים

LeAnnDylan

Well-known member
יא אייקונים של שבועות../images/Emo99.gif

שיר חרישה של קרי- Before He Cheats Lesson In Leaving I Told You So I Know You Won't So Small
שיר חרישה לא של קרי- LeAnn Rimes - Commitment Rascal Flatts - What Hurts The Most
Me and My Gang Mayberry וגם What Hurts the Most עם קלי קלרקסון
Taylor Swift - Cold As You Teardrops On My Guitar Tim McGraw Should've Said No Our Song Picture To Burn Ran & Jack Ingram - Wherever You Are
Martina McBride - Everybody Does Bon Jovi & Sugarland - It's My Life Who Said You Can't Go Home Living On A Prayer Sugarland - All I Want To Do Lady Antebellum - Long Gone Home Is Where The Heart Is Little Big Town - That's Where I'll Be
Faith Hill - Wild One
Lost It Matters To Me
היה לי שבוע עמוס
אלבום ישן שעשה קאמבק- טיילור סוויפט
אלבום חדש שגילתם- Me & My Gang של ראסקל פלאטס
ציטוט השבוע שלכם- "אני הולכת, אני צריכה להגיע לאחותי לפני כניסת השבת. השבת הזאת אני שומרת..." (חן עושה שבוע שבוע כשזה מגיע לשמירת שבתXD)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אל תגלה - הרלן קובן
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ווידויה הסודיים של זונת צמרת
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- בטטה
|מזילון|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- נופ
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- דרורית מספרת לי על איזה עומו אחד מהכיתה שלה שמתלהב מזה שהוא מאונן ונגעלה מהמחשבה אני: גם הבנים הכי דוחים מאוננים דרורית: מה יוצא להם מזה? סתם מבזבזים תינוקות חמודים
איש השבוע שלכם בפורום- דרורית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- רעות הלאסביט שהייתה לה יומלדת למרות שהיא לא הייתה נחמדה לחן |נונונו|
מסר לאומה- דרו וולקס ביי מי קן הי טלס דאט איי קנט בריט' קוז היז דה ריזן פור דה טירדרופס און מיי גיטאר
תמונת השבוע שלכם- לטס סי |חושב| הו הנה
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 8
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MeItOsH

New member
איזה יפים הם ביחד..:]

ורסקאל פלאטס שולטים. גם Still feels good ו-Rascal Flatts מעולים. במיוחד השיר I'm moving on מ-Rascal Flatts.
וקלי גם עשתה לו קאבר מדהים.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שהורדתי את כל האלבומים שלהם יחד

אבל כדי שלא יהיה לי יותר מידי לשמוע החלטתי לשמוע כל שבוע אלבום אחר
השבוע התחלתי עם מי אנד מיי גאנג כי אני אוהבת את השיר
שבוע הבא אני אלך על ראסקל פלאטס
ואני אחפש ביוטוב את הקאבר של קלי, נשמע מענין

ליבינ אונ א פרייר../images/Emo23.gifמייברי../images/Emo99.gif

חחח זה מהזה לא מצחיק אני מפחדת להתקרב אליו עדיין

symptoms

New member
מסכמת שבוע

שיר חרישה של קרי- praying for time שיר חרישה לא של קרי-לא היה לי זמן לשירים אחרים, שמעתי רק את PFT לפני המבחן כדי להירגע. אלבום ישן שעשה קאמבק-אין אלבום חדש שגילתם-אין ציטוט השבוע שלכם-"I'm short!" ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-האויב של לי צ'יילד סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-נגמר האוס
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםםם מאוד משהו טוב שאכלתם השבוע-ריזוטו
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-בצורה מפתיע כן
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-"איך אומרים ביי באלגברית?" איש השבוע שלכם בפורום-דילן. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-חן
ואני תמיד נחמדה אליה. מסר לאומה-עוד 10 שבועות! תמונת השבוע שלכם- אני חושבת שזו תהיה תמונת השבוע שלי להרבה זמן
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- נראה לי ש-10
רעות

MeItOsH

New member
הפרק האחרון של האוס שבר לי את הלב לגמרי.

והתמונה של קרי שולטת. "Oh where did my manners go?!"

LeAnnDylan

Well-known member
רק אותך בדיחות מתמטיות יכולות להצחיק../images/Emo122.gif

למעלה