אחרי הרבה זמן...
שיר חרישה של קרי-Praying for time I told you so Before he cheats שיר חרישה לא של קרי-Come round soon,Between the lines,Vegas,Bottle it up, Fairytale - Sara Bareilles Story,Losing my mind,The way i was,Miss you Love you,Figure it out,Until you're over me - Maroon 5 How I Feel, Because of you- Kelly Clarkson אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-Little Voice - Sara Bareilles ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-CSI:NY עונה רביעית פרק 3.אני סוגדת לפרק הזה.ראיתי אותו מעל ל10 פעמים ואני מתלהבת כל פעם מחדש. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם בבוקר ובצהריים..ובערב קפוא רצח! משהו טוב שאכלתם השבוע-הגלידה הזאת עם הפרפר הסגול מהפרסומות..בטעם לבנדר ועוד משהו..
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-אכן כן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-אתמול הלכתי עם חברות לקניון..ובדיוק כשנכנסנו לקסטרו,התחיל ביקוז אוף יו..והתחלתי לחייך..וקראתי לכולן שישמעו.. והוכחתי להן עד כמה זה רודף אותי.[זה לא נשמע מצחיק,אבל זה היה מצחיק..כי אני כל הזמן שומעת קלי..והן שואלות אותי אם לא נמאס לי מזה כבר..ואני ממשיכה להראות להן עד כמה לא..ועד כמה זה תמיד יהיה שם לא משנה איפה אני אהיה.פעם קודם שהייתי עם חברה..עברתי ליד חנות נעליים ובדיוק היה את ברייקאוואי..] איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-אני מחרימה ת'מורה שלי לשון.יותר לא באה לבצפר בימי שישי. תמונת השבוע שלכם-*גגגגגגגגגגגגגאאאאאאאאאאארררררררררר* אני אריה ..
[בעצם אני תאומים אבל לא נורא. עוד שלושה שבועות בדיוק מהיום יומולדתתת!!!] ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10: 8