It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(175) LeAnnDylan (69) the whole shebang (57) X יו יו S (55) Guncrazy (54) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) עדין לא התעדכן עקרות בית נואשות (טלוויזיה) אמריקן איידול ו-The Voice טייק דאת טלוויזיה גלי - glee תרבות ומוזיקה ברזילאית אול טיים לואו- All Time Low חדשות ועדכוני מוזיקה מדע בדיוני ופנטזיה פופ ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה מסכמת כל עוד גושי ישנה

שיר חרישה בקאנטרי- Working On A Tan - Brad Paisley Faded Away - Luke Bryan Don't You Wanna Stay - Jason Aldean ft. Kelly Clarkson שיר חרישה לא קאנטרי- הבצל. כל השבוע ערוץ הופ ילדות ישראלית דולק כאן ויש שיר אחד מטופש ברמות שנקרא "הבצל" והוא מופיע כל יום 5 פעמים לפחות. זה השיר הכי מטומטם שתשמעו אבר (למרות שבערוץ הזה יש לו תחרות לא קטנה) אז איזה יום אחד הקלטתי אותו ושמתי לבת דודה שלי בריפיט אותו למשך איזה שעה עד שהיא כמעט הרביצה לי
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלא אם כן מחשיבים את של קרי משבוע שעבר שעדין קיבל כמה השמעות השבוע. אלבום חדש שגילתם- אני ורעות הקשבנו לחדש של ליידי איי. כשאהיה בבית ארשום ביקורת מפורטת. ציטוט השבוע שלכם- היו כמה טקעים ממש קורעים השבוע אבל צריך לספר אותם בהקשר שלהם וזה ארוך ואני עייפה אז לא הפעם. קנית השבוע- כלום. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כלום. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מאסטר שף. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם. משהו טוב שאכלתם השבוע- פשטידת ברוקולי שאני משגעת את בת דודה שלי כבר חודש להכין לי והשבוע היא הכינה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא משהו שאני יכולה לספר בלי לעשות אאוטינג\לצאת ממש מגעילה
איש השבוע שלכם בפורום- הייתי אומרת אפרת אבל לא מגיע לה|שפם\ גם לאורית לא מגיע|הא\ אז אני הולכת עם דרורה
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- כנרית
(אל תשאלו
) מסר לאומה- מרכזי הערכה זה בולשיט תמונת השבוע שלכם- גושייי המלצת השבוע- פשטידת ברוקולי
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

היא חמודה!../images/Emo99.gif

אגב מאסטר שף, גילי ביום רביעי היתה מטורללת
משוגעת. לראות אותה בוכה בסוף ממש שבר אותי.

תפסיקו לדבר על מאסטר שף הזה../images/Emo46.gif

אין לי מושג על מה אתם מדברים. לא פייר

LeAnnDylan

Well-known member
טוב טוב תרגעו../images/Emo69.gif

גם ככה גילי עפה אתמול אז לא התוכנית כבר לא מעניינת אותי

X יו יו S

New member
../images/Emo7.gifזה לא פייר שאני לא ברשימה שלך

וואו איך זה שאני עוד לא מכירה את שיר הבצל
והיא נראת שונה וחמודה :)

Guncrazy

New member
אוי, היא מהממת!

אני לא יודעת מה זה אומר עליי אבל אני מכירה את שיר הבצל. זה משהו עם זה שהוא חשב שהוא רמטכ"ל או משהו?

LeAnnDylan

Well-known member
גנרל!../images/Emo6.gif

"הבצל! הבצל! חשב שהוא, חשב שהוא מן גנרל!"

הופה, מקום שני

אגב, ידעתי שהרגע של תפוז להואיל לשלוח לי מסרים כשיש לי תגובות עבר יהיה בר חלוף אחרי יומיים
שיר חרישה בקאנטרי- עדיין Somewhere Love Remains- Lady Antebellum ו- Wanted You More שלהם. שיר חרישה לא קאנטרי- Merry Go Round- Suzie McNeil אלבום ישן שעשה קאמבק-נה,למרות ששמעתי את another door opens של שידייזי. אלבום חדש שגילתם-
אולי נחליף את המילה אלבום בשיר? ציטוט השבוע שלכם- בטח משהו של קארן מויל וגרייס, אתמול ראיתי קטעים שלה ביוטיוב
קורעת. קנית השבוע- שאלה טובה ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הארי פוטר וחדר הסודות באנגלית, הספרים היחידים שאני מסוגלת לקרוא ולא לפרוש באמצע. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דוקטור הו, והחלום שהיה לי שלשום. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- במיה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- איזה.. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני לא באמת זוכרת, אבל הראיון של אלן שאורית העלתה היה ממש מצחיק. איש השבוע שלכם בפורום- כולן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- כולן;; סתם, ענבר. מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- שינה טובה. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 106

LeAnnDylan

Well-known member
בטח איזה אמילי אחת

לדרורה יש איזה 50 נשים. ל-47 מתוכן קוראים אמילי

למעלה