Swimming forever
P p i n g o New member 30/11/03 #56 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה לי שברת פה שיא ביחס בין אורך שרשור למספר המשתתפים בו
A AndreaCorr © New member 30/11/03 #57 חחחח הרגת אותי!!!! ../images/Emo6.gif הייתי אצל ידיד ונכנסנו לפורום, והיה את ההתחלה של השרשור, אז אמרתי לו "שרנו את רדיו", ואז הוא גלגל להמשך העמוד ורואים את השם שלך מלא, אז הוא אמר "שרנו?!"
חחחח הרגת אותי!!!! ../images/Emo6.gif הייתי אצל ידיד ונכנסנו לפורום, והיה את ההתחלה של השרשור, אז אמרתי לו "שרנו את רדיו", ואז הוא גלגל להמשך העמוד ורואים את השם שלך מלא, אז הוא אמר "שרנו?!"
M m L m New member 30/11/03 #59 אף אחד לא הצטרף אלי ../images/Emo4.gif ורציתי לנסות להגיע ל24000000.... אז שרתי לבד.... וזה טוב כי ככה לא שמעו את הזיופיים שלי
אף אחד לא הצטרף אלי ../images/Emo4.gif ורציתי לנסות להגיע ל24000000.... אז שרתי לבד.... וזה טוב כי ככה לא שמעו את הזיופיים שלי
ג גילי מעמק חפר New member 30/11/03 #60 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראיתי את התופעה הזאת בכל מיני פורומים.. קחו לדוגמא את הפורום של שלמה ארצי אנשים שם השתגעו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראיתי את התופעה הזאת בכל מיני פורומים.. קחו לדוגמא את הפורום של שלמה ארצי אנשים שם השתגעו