Is There Anybody Out There

d e b a s e r

New member
שיר מדהים לדעתי.

זה השיר שהכי מתאים לבוא אחרי Hey You. שיר שבו פינק כבר משלים עם הבדידות שלו ועם המצב שבו הוא נמצא. הוא שואל "האם יש מישהו שם בחוץ?" אבל זה כמו שאתה לבד ועצוב מאוד, ומשתוקק שמישהו יבוא ויחבק אותך וידבר איתך, אבל אף אחד לא יבוא, כי אף אחד לא יכול לשמוע או לדעת שזה מה שאתה רוצה, ואתה לא מסוגל להרים טלפון ולבקש ממישהו לבוא. המשפט גם מעביר טוב את ההרגשה של הבדידות, כאילו מרוב שפינק בודד הוא כבר מטיל ספק בכך שיש עוד אנשים מעבר לחומה. עוד משהו חזק, זה שהמשפט חוזר בפתיחה של קומפטאבלי נאמב (או שבעצם זה בסוף של ברינג דה בויז באק הום?), זה מוסיף המון לדעתי.

ketas

New member
ואו, איזה כיף להיות בפורום הזה

ולא להבין כלום
יש לי עוד כ"כ הרבה מה להשלים...

holo

New member
אני לא חושב שיש משהו חדשני

בקטע הזה. בסופו של דבר היו עוד הרבה קטעי נגינה בסגנון. אין פה משהו חדשני. חוץ מזה שזאת מנגינה נהדרת- מרגשת ומעבירה הרבה תחושות, וזה מה שצריך.

V e g

New member
כן, אבל צריך להסתכל על המכלול

ראשית, אי אפשר לעשות את ההפרדה בין מילים למוסיקה, זאת טעות לעשות את זה. צריך להסתכל על היצירה הזאת כמקשה אחת. מי שחושב שהאלבום חידש מבחינת הטקסטים, וצורת העברת המסר, לא יכול להפריד את זה מהמוסיקה. אני חושב שגם השילוב של כמות כזאת של שירים, אבל בהבדלים עצומים בהלך הרוח שלהם היא מאוד מיוחדת. למשל החיבור של Young Lust, The Trial, Nobody Home מאוד מיוחד. אם מקשיבים למשל ל"רדיו בלה בלה" של החברים של נטאשה, אפשר להבין מאיפה הם שאבו את הרעיון לערב הרבה סגנונות באלבום אחד. אלבומים רבים של יוצרים רבים ניזונים מהאלבום הזה, והלך הרוח הקודר שלו. אם הוא לא היה, עם הקונספט המלנכולי שלו, הרבה דברים אחריו בודאות היו נשמעים אחרת.

holo

New member
צודק, יש משהו במה שאתה אומר

זאת באמת הייתה טעות להסתכל על הקטע בנפרד מהיצירה. לדעתי קטעים מצויינים כמו הקטע הזה, CN, Hey you ,nobody home הם פשוט פנינים בתוך כל האלבום המבולבל הזה. הם מצליחים לשמור על איזשהו רף לאלבום, במיוחד כי הם די מנוגדים לרוח האלבום, אז לכן הם גם השירים הבולטים יותר בו. וכאן כל העניין- הרמה הנמוכה של השירים האחרים מדגישה את הרמה הטובה של השירים האלה. זה כמו להיות ראש לשועלים(אולי דוגמא לא טובה, כי הם בכל זאת שירים מצויינים גם בפני עצמם).

Anuerysm

New member
יש משהו בשיר הזה

שמראה לך שרוג'ר חושב עד הסוף בכל שיר השתי שניות של הכינור זה כאילו שרוג'ר הסתכל על התוצאה הסופית והבין שחסרות השתי שניות האלה ובשביל זה הוא הביא ממש כנר או משהו

כן, כך עובדים יוצרים ../images/Emo13.gif

ככל שתכיר יותר עבודה של כותבי שירים ומלחינים, תראה איך הקסם הזה עובד בפועל.

ramonsegev

New member
גאוניות

גילמור בנגינה שקטה ועצובה. ווטרס מסיים עם hey you ומכין את השטח ל CN.

שיו , 2:57 . ניתוח השיר ..

הטון של השאלה החוזרת , באמת יכול להיות דרמטי .. חבל שזיהיתי את שירשור ניתוח השיר מאוחר , יותר מ50 שעות אחרי שאפשר להקפיץ ... אבל אתם יודעים מה ? פתאום חשבתי על זה , רק על המוסיקה של הקטע הזה ? הגיטרות , שמנגנות את הניגון הזה (יכול להיות שאני לא זוכר נכון) : אני יודע מי הושפע מהמנגינה הזאת , (שמעתי אותה המון פעמים , ולא מהאלבום) : חברת בליזארד , הוציאה לשוק , משחק מחשב , לפני 10 שנים , ב 1996 , בדיוק באותה שנה שנוצר תפוז
. למשחק קראו Diablo . שיחקתי במשחק הזה המון פעמים , והנגינה שאתה הולך בעיר טריסטראם , הנגינה החוזרת , היא ממש ממש דומה , אולי העתקה . האם , אולי אני לא יודע , אולי רוג'ר כבר תבע את חברת בילזארד ? ואם הוא קורא את זה , או מישהו יעביר לו את הנתונים , האם כבר אחרי עשר שנים , חל חוק היתיישנות ? או שאולי רק אני מדמיין את הזהות שיש בנגינה ? אני מקווה שב4 שירים הבאים , אני אעקוב יותר טוב , עד comftbly Numb |אש| .

למעלה