DGL242

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

זנבות שנשארו לי על ה HD
Matthew Wilder-Break My Stride (Extended Remix) Expose-Point of No Return (Ultimix)​

DGL242

New member
לא שאני מחפש

חיזוקים או משהו כזה, אבל מיום חמישי לא שמעתי ממך שום תגובה....והעלתי המון חומר.

greenzg

New member
כן הכל כבר בHD שלי

קודם כל סחטיין וכל הכבוד, אני חושש שתסבול מחשיפת יתר אמרתי לך לאט לאט- יש לנו כמה שנים לחיות האמת שאני לא חסיד הגרסאות, כך שאם יש לי את המקור בדר"כ הוא הכי טוב עבורי (במיוחד מוזר לי לשמוע גרסאות לשירים לא רקידים בעליל) דבר שני, קשה לי מאוד לשמוע בבית כמו שצריך אז רק בארועים מיוחדים

DGL242

New member
"מוזר לי לשמוע גרסאות לשירים לא

רקידים בעליל"....

greenzg

New member
כן, להקות אלקטרוניות- רקידות כמו

דפש, קמופלאג', כל היורופופ, PSB, הי-אנרג'י ועוד - זה מובן אבל לפורינר, קיור , פיקשן פקטורי - סתם התעללות

DGL242

New member
זה בגלל ש

זה חדש לך ואתה רגיל למקור, כל הגרסאות יצאו בזמן אמת ובמקביל לגרסת ה-7 אינצ', הכוונה לזו שאתה מכיר ומכנה רגילה.

greenzg

New member
רגילה היא זו ששוחררה לרדיו והופיעה

באלבום. זו שהמבצעים הקליטו במקור. אח"כ באו התקליטנים, המפיקים ושאר עכברי הקונסולה ושיחקו עם הערוצים

alpha80

New member
לא צודק גריני

רוב הגירסאות שדורון שם, להוציא ה-razormaid וה-Ultimix, הן הגירסאות המקוריות שנעשו עם יציאת הסינגל, ולא חינטרושים של די ג'אים משועממים.

greenzg

New member
תשמע, אני ממש לא מבדיל בין כל

הגירסאות ושמותיהן השונות, 98 אחוז מהאנשים מכירים שיר בגירסה ששוחררה לרדיו או הופיעה באלבום- הגירסאות מיועדות למועדונים ולמושגעים לדבר.אני פשוט לא מתחבר לזה בדר"כ זה לא ממעיט במאומה מההשקעה של דורון, כל הכבוד לו, תמשיך ככה, ובטוח יש פה כמה שנהנים מהגרסאות המיוחדות שאני לא מעריך מוסיקלית

alpha80

New member
וחוץ מזה, פה בפורום נמצאים

בדרך כלל אותם 2 אחוזים, שארית הפליטה של המשוגעים של האייטיז.

greenzg

New member
טוב, נסכם את העניין בזה : דורון שאל

את דעתי, אמרתי לו את האמת שלי אני אישית מעדיף גרסאות מקוריות (או "7 שלא תתבעו אותי)- אבל מה שיש לדורון, מה שבא לו לשים ומה שאחרים מחפשים זה מה שקובע- קפיש?!

למעלה