../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בשעות האלה שהכל (או הרוב) ישנים להם, יוצאת עוד מעט לטיסת הלילה לאיסוף הכוכבים
משאירה כאן את השיר שלי ללילה הזה ולבוקר שאחריו
רק טוב!!!

צילוש43

New member
שמתם לב לתאריך../images/Emo13.gif

אחד ועוד אחד.. פותח לנו בוקר מיוחד לחודש חדש ומחודש..
שיהייה לכולם יום נפלא ומיוחד
בוקר טוב לישנונים..הקפה מוכן ואני לטיסת יום ללא כוכבים
רק בחיוך על הפנים
להמשך נעים

ניקו 45

New member
שני הראשון לנובמבר בשנה העשירית../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif

סתם עוד יום של חול , לא , לא אצא בו במחול . יום חדש נולד ומבטיח , לפרוץ כל מחסום שער ובריח . יום חדש נולד אל האור , אל מישהו יפרוץ כמֵיטֵיאוֹר . יופי של שיר פתחת בו זוהרת ואני אביא ברשותך את הגירסה העברית הכ"כ יפה , עדינה ו.... נוגעת . שביר ורדינה כהן מילים ולחן: סטינג תרגום: אורלי מורג שוטף הדם פלדה כגוף אדם ייבשו בשמש דמדומים הגשם שוב מחר ימחה כתמים הם בתוכנו פנימה קיימים. אולי זה פועל שיוצא לגמור ויכוח בלי קצה שאלימות היא שורש רע היא סוף, היא אין ברירה. שאם נולדת בחרון כוכב הן לא תשכח אתה שביר כל כך. עוד ועוד טיפות טיפות דמעות של כוכב דמעות של כוכב עוד ועוד הגשם שח: אתה שביר כל כך אתה שבריר כל כך. יום שכולו טוב ...

ש ר ה לה

New member
אחחחח.. איזה שיר... מדהים!!!

גם וורדינה עם ביצוע הורס לשירו של סטינג. מודה. יש לי יחס אישי לורדינה אחרי שנתקלתי בה פנים אל מול פנים במקרה כשרצתי לחפש את חברתי שרצה החוצה בזמן הפסקה בערב זמר בו השתתפנו. כשראשה של חברתי היה נתון למסרונים בנייד שלה שהחליפה עם אהובה (גבר נשוי דאז)... היה לי קשר נפשי עם חברתי שהיתה במצב רוח שברירי באותם הימים (שיר שהיה בינינו כמאין הימנון). בעודי רצה לחפש את חברתי בחוץ עם עוגה וקפה שהכנתי לה ואני שואלת "איפה היא?" עמד שם גבר שאינני מכירה ואומר לי "ישר ושמאלה" ואני רצה ישר ושמאלה וקוראת "איפה את!" פתאום נתקלתי בוורדינה והיא שואלת אותי ""את מחפשת אותי?" אמרתי בעודי מתנשפת "לא"! בעצם כן!!!! האם אפשר לבקש ממך בקשה אישית?" וורדינה עונה בחיוך רחב מה בקשתך? האם תוכלי לכלול בתכנית את השיר "שבריר" שכל כך נוגע אישית לחברה שלי ולי"? והיא עונה לי ככה "שרה יש לך טעם טוב! השיר כלול בתכנית ובוודאי שנבצע...., התכנית נמשכה לה. ורדינה זמרת מצוינת. ואז!... כבו האורות על הבמה ונשאר רק אור כחלחל ונגינת הפתיח עם העוד החלה, ורדינה עלתה לבמה ואומרת : "שרה, בשביל חברתך ובשבילך..." ישבנו שם בקהל שתינו מזילות דמעות... מאז כל פעם שאני שומעת, הדמעות שוב חוזרות. יותר מעשר שנים עברו. החברה שלי חיה עם אהובה שהתגרש בנתיים. אבל וורדינה אותי תמיד מרגשת מחדש.. תודה אמיתית לך ניקו שוב עשית לי ת'יום

alondli

New member
אכן קלאסיקה יפה שמתאימה גם לבוקר,אם לא ממהרים

..בוקר טוב לכולם..

בוקר נהדר לכווולם

ולא ממהרים מי ממהר אני כבר שעתיים בעבודה אבל מי סופר
והאמת לא מחליפה את סטינג בוורדינה הוא בעייני בעדיפות ראשונה שיהיה יום של מעשים טובה, יום צבעוני ושמח רק טוב!!!

ניקו 45

New member
את לא חייבת להחליף כלום עם כלום זוהרת../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

אבל את בהחלט יכולה להנות ב- גם וגם .... באותו תעריף ומחיר בסיסי של הנאה .

אוףףףףףףףףףףף

עד שכתבתי הודעה ארוכה כאורך הגלות היא נעלמה לי אוףףףףףףףףףףףףףףףף, אז ככה, קודם כל מה שלום כולם, ברכות לאילנה ומזל טוב והתנצלות על האיחור. ניקולה משתתפת בצערך על העלמותה של החמאה מהמדפים, אבל במוצאי שבת בתוכנית מאסטר שף הכין אחד המתחרים מוס שוקולד על בסיס של שוקולד ומים ויצא מדהים........... כך שאין צורך להתהבל מרה על החמאה. והכי הכי חשוב, פלמה, דחוף את מספר הטלפון של הגנן ה"גינה" שלי מאוד מוזנחת לאחרונה צמחו בה עשבי בר ................:) ולסיום בדיחה ששמעתי הבוקר, כורדי הביא את החברה שלו הביתה והסיר בפניה את חולצתו, "איזה חזה נהדר יש לך " אמרה החברה. "זה מאה קילו דינמיט" הכורדי ענה והבליט את החזה בגאווה. אחר כך הוריד את מכנסיו. "איזה ירכיים גבריות יש לך" אמרה החברה "זה מאה קילו דינמיט" ענה והבליט את שרירי הירכיים אחר כך הוריד את התחתונים והחברה צרחה וברחה מהדלת החוצה הכורדי התלבש ורץ אחריה "למה ברחת ככה"??? שאל אותה חששתי שכל הדינמיט הזה הולך להתפוצץ כשראיתי כמה הפתיל קצר................" המשך יום נעים ומחוייך לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ש ר ה לה

New member
חחחחחח ,חני. הנה שיר על עוד אחד שחבל'זזזזז!!!

אהבתי את הבדיחה
הנה שיר עבר על הקומנדנטה צ'ה גווארה = אחלה גבר שבעולם!!!

ניקו 45

New member
אוהוווווו ../images/Emo127.gifשרל'ההההה

הבאת את אחד השירים היותר אהובים עלי ואפילו רשמתי לעצמי השבוע להוריד את המלודיקה הנפלאה של השיר . והנה הביצוע המעולה והעוצמתי של : Natalie Cardone - Hasta siempre

ניקו 45

New member
פתיל קצר אההה חני יחידתנו../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif

זה משפט עם כפל משמעות אההההה ? ומבלי לפגוע כמובן בעדה כזו או אחרת . עזבי אותך בחיאתק חני מהכאילו קצפת , מהכאילו קרם אני רוצה את הדבר האמיתי עם חמאה עתירה ועם ביצים ! וכל הכאילו הללו .... לא בביתי . יפהההההההה לך

אילנה 55

New member
jo' reggelt עכשיו זה הונגרת../images/Emo6.gif שפרושו....

בוקר טוב עוד מעט יבוא ברק וילמדנו הונגרית

ברק 188

New member
אז באתי ועימי סיפור חווית בוקר זימזומית...

הבוקר קמתי לזים וזום... כאמור כמו רובנו כאן קמתי התלבשתי (ידוע לי כי לא כולם פה מתלבשים) לגמתי כוס קפה בסלון הקשבת לאי...אי האישה וכבר רציתי להשיב לה בלחישה...ואז לפתע באופן די מפתיע שמעתי את זה זים וזום וזום וזים בניגון צועני חונגרי חוזר על עצמו ומקסים ברגע הראשון חשבתי זים וזום מסקנה יש לנו זימרה של איזו מ'זימה יצאתי למרפסת כולם נאדה ברק אני והניגון הנעלם לבד חיפשתי... מעל, מה-מתחת, מאחור, ולפנים, ואז ראיתי אותה פועלת חרוצה ציונית וצבעונית... וקצת חצופה עם שני סלים מוצצת צוף מפרחי ללא רשותי, אבל הקסימה אותי וידעתי שתחזיר את עמלה ברביית מח'דל בצנצנת זכוכית ומחיר מופקע מעל מדפי הסופר סל , מכיוון שאני ופו' ידידי הדוב מתים על המתוק המתוק הזה רשותי ניתנה.. אך לא לפני זאת התמונה למזכרת מנצח-ת ללא עקיצה על המצח. הערה -רצוי להגדיל את התמונה לחווית הזים וזום בשני ס'לים עלינו להשת'100 השיר/נעימה המצורפים לא דבורה מדובר אלא על הבלדה לאלכס וה... בזיזים וזו מה ? או אפשרו אחרת שקשור באופן עקיף למעוף הדבורה ?

ש ר ה לה

New member
ברקיי!!!! יופי של תמונה!!!../images/Emo55.gifהנה עוד אחת

הנה עוד דבורה מזמזמת בשבילך... בטוח תגיד עכשיו שיוווווווווווווו כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה....

למעלה