Words are very unnecessary

Steve Vai - for the love of god

אני מניחה שלרוב המוסיקה שלו לא כוללת שירים, אבל זה קטע מטורף לחלוטין. הקרדיט מגיעה אקונומיקה, שהמליצה לי על השיר הזה לפני המון המון שנים
עברית: אהוד בנאי - ל"ג בעומר

Lady McBeth

New member
דווקא אצל סטיב ואי יש חלוקה לא רעה בין

שירים עם מילים לבין שירים ללא מילים... אצל גיטריסטים אחרים (מי אמר מרטי פרידמן המלך!!!!!1111אחדאחד) למשל - אין מילים בכלללללללללל... (וטוב שכך. יש יצירות שפשוט עדיף לשמוע בלי מילים, בטח כשזה קשור לוירטואוזיות על כלי מוזיקלי).

dorshlishi

New member
טוב בא לי גם

הכינוי שלי היה פעם גודייבה, ולא הצלחתי להחליף עכשיו
funkadelic-maggot brain hocus pocus- focus (אם יודיליי לא נחשב אצלכם מילים...) midnight peacocks-el arish marrakesh (שני שירים מאוד מומלצים!) pink floyd- atom heart mother marooned ובעצם יש עוד מלא שירים כאלה, ובעיני הם מדהימים

Chen Shesek

New member
אהבתי מאוד את האינסטרומנטלים

ב"האיש שראה הכל" של רוקפור. הם ממש יפים לדעתי
אהבתי גם את אפריל של דיפ פרפל, שלא כל כך נחשב כי בסוף כן יש מילים, אבל את הפתיחה עד שמתחילים לשיר אני מאוד אוהבת. גם את "הכל או כלום" מהדיסק הראשון של ברי אני מאוד מאוד אוהבת, וציינו פה כבר את מטאליקה אז אני רק רוצה להזכיר גם את ORION ממאסטר אוף פאפטס שאהבתי.

Ice machinE

New member
נעימות זה חלק אהוב אצלי ../images/Emo9.gif

מעבר לכבר מה שהוזכר, יש עוד כמה שהייתי ממליץ עליהם: ל-pink floyd יש לא מעט קטעים אינסט', בעיקר מהתקופה הפסיכודלית שלהם. אבל אם הייתי צריך להמליץ על כמה, הייתי בוחר את:marooned ואת the great gig in the sky (שאמנם כולל בתוכו את סם בראון צווחת את נשמתה, אבל זה ללא מילים). עוד כמה טובים לא של PF: joe satriani - the forgotten part 2 camel - after all these years candy dulfer & dave stewart - lily was here emerson, lake & palmer - hoedown conjure one - years conjure one - pandora ונשבר לי לעבור על הרשימה של השירים שלי, אז אני אפסיק בינתיים

למעלה