Now Playing
ר ר ו ח ל י New member 15/7/10 #1 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifNow Playing../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifNow Playing../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif
M MIDNIGHT SKY New member 16/7/10 #11 לא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני כ''כ מדוכאת..אני בסמינר ביום הזה.
לא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני כ''כ מדוכאת..אני בסמינר ביום הזה.
X XoLilMissLolaoX New member 16/7/10 #22 30stm rocks!!! לא קשור כל כך אבל יש פה מישהי שבאה להופעה שלהם בארץ??? אני אשמח לפגוש אתכן שם
C Carmel Shut Up1 New member 16/7/10 #25 חבל לי שהם התפרקו ../images/Emo10.gif הם היו מבין הלהקות הראשונות שהתחלתי לשמוע
P Pooola New member 16/7/10 #10 מרי לנצח - עברי לידר במיטה אני עושה את הכל כמו שצריך ואחרי שגמר אני ניכנסת לבד למקלחת בוכה שם בשקט ויודעת שכמו כולם הוא יברח כשיתעורר לידי בבוקר ויבין באיחור גם אתמול כמו היום אני בעצם בחור
מרי לנצח - עברי לידר במיטה אני עושה את הכל כמו שצריך ואחרי שגמר אני ניכנסת לבד למקלחת בוכה שם בשקט ויודעת שכמו כולם הוא יברח כשיתעורר לידי בבוקר ויבין באיחור גם אתמול כמו היום אני בעצם בחור
M music again New member 16/7/10 #16 Regina - Day By Day חזרתי לשמוע פופ/דאנס בזכות אדם. אני בדרך כלל הולכת על רוק אלטרנטיבי