DGL242

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מתוך אוסף אלקטרו אולד סקול טיים זון הוא אותו הרכב של אפריקה במבטה ששיתף פעולה עם ג'ון ליידון בלהיט וורלד דיסטרקשיין בקטע הזה מסומפלים באפאלו גאלס של מקלארן וגוד טיימס של שיק
Newcleus-Jam On It‏ Hashim-Al Naafiysh (The Soul) Time Zone-Wildstyle טיוטות​

greenzg

New member
טוב שיש תמונות על העטיפה שמסבירות

איך לרקוד ברייקדאנס- מיד אני מנסה !

NoKiA2003

New member
אני לא סובל אלקטרו!!

הסגנון הזה הולך ומשתלט בכל פינה בת"א בזמן האחרון

DGL242

New member
זה נכון, גילו את זה בארץ לפני שנתיי

ם, מה שהאמריקאים שכחו עוד בתחילת האייטיז. אני לא בטוח שהמוזיקה ששומעים בארץ זהה למה שנקרא אלקטרו במושגים של אייטיז.

alpha80

New member
האלקטרו של היום

מאוד דומה לאלקטרו של האייטיז, רק יותר "האוסי". עדיין עושים היום אלקטרו, מה שנקרא היום EBM.

Modium

New member
ויש גם "ביילה פאנק" שזה האח הדרום

אמריקאי של המיאמי בייס (שניהם סגנונות של אלקטרו במתכונתו האולד-סקולית)

iggygoldie

New member
בברלין ה- electroclash רץ חזק

ביקרתי במסיבה כזו זה ממש מגניב.

NoKiA2003

New member
כל המסיבות של האלקטרו פניקה

ועכשיו גם כל המסיבות גייז התמלאו באלקטרו, בשישי האחרון למשל הייתה בווקס הופעת אלקטרו של טרי פוייזן ובפאודר ניגן אביחי פרטוק סט אלקטרו שלי באופן אישי נמאס אחרי רבע שעה. בשישי הקרוב בפאודר גרסאות אלקטרו והאוס ללהיטי דיסקו אהובים בין היתר עם מישל לה היסטריק בקיצור שעמום האלקטרו בשיאו

Modium

New member
האלקטרו של שנות השמונים הוא התפתחות

של סגנון ה-Funk. אומני פאנק ובראשם אפריקה באמבאאטה הושפעו מהרכבים אלקטרוניים אירופאיים כגון קראפטוורק, זיהו את הפוטנציאל הרקיד של המקצבים האלקטרוניים המכאניים ושילבו אותו ביצירות שלהם. הסגנון הפך לפסקול הרשמי של הברייקדאנס של אותה תקופה (אני מניח שזה בגלל שכיף לעשות "תנועות רובוט" לצלילי המוזיקה הזאת). האלקטרו של היום התרחק כברת דרך מהפאנק, וכן לדעתי הוא הרבה פחות סוחף.

Modium

New member
האסיד הוא התפתחות של ההאוס והדאנס

בכלל של שנות השמונים ונולד במקרה בגלל משחק של כמה מאומני הדאנס בכפתורים של הסינתסייזרים שלהם תוך כדי הנגינה. השינוי במעטפת הצליל (פילטרים, זמני דעיכה וכו') תוך כדי נגינת המלודיה יצר מימד נוסף לסאונד, שנקלט עוד יותר טוב אם אתה תחת השפעת הסמים הנכונים (ומכאן לדעתי שם הסגנון). במיוחד בתפקיד הבאס בטראק. כיום אין ממש סגנון שנקרא "אסיד" , אלא יותר אלמנטים של אסיד, שמופיעים בהפקות כאלו ואחרות.

NoKiA2003

New member
וואלה, סבבה ../images/Emo51.gif

יש דוגמאות ספציפיות? (אם בא לך)

למעלה