היום הייתי בחוז ללימוד תופים הראשון שלי!! אחלו לי בהצלחה!!
E elcool New member 24/10/02 #1 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif היום הייתי בחוז ללימוד תופים הראשון שלי!! אחלו לי בהצלחה!!
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif היום הייתי בחוז ללימוד תופים הראשון שלי!! אחלו לי בהצלחה!!
K kyle New member 24/10/02 #2 בהצלחה!../images/Emo13.gif אני התחלתי ללמוד תופים לפני שבועיים שלושה! בהצלחה!
E elcool New member 24/10/02 #4 תודה!! אז מה אתה כבר יודע? היום לימדו אותי על מקצבים על הסנר RLRLRLRL RRLLRRLLRRLL RRRLLLRRRLLL RLRR LRLL וכו´...
תודה!! אז מה אתה כבר יודע? היום לימדו אותי על מקצבים על הסנר RLRLRLRL RRLLRRLLRRLL RRRLLLRRRLLL RLRR LRLL וכו´...
K kyle New member 24/10/02 #5 לא הייתי מדבר על זה בפורום הזה../images/Emo32.gif בשיעור הראשון היה למדתי מקצב רוק... אתה יכול לשאול את השאלה בפורום מתופפים, אני בטוח שיענו לך!
לא הייתי מדבר על זה בפורום הזה../images/Emo32.gif בשיעור הראשון היה למדתי מקצב רוק... אתה יכול לשאול את השאלה בפורום מתופפים, אני בטוח שיענו לך!