"הסמל"

subatoi

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif"הסמל"../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

הפילק הבא אינו מיועד לצופי AXN מפאת ספוילרונים
, עמכם הסליחה
V V V V V V V V V V V פילק עפ"י "הידיעה" של "שוטי הנבואה" (מילים), מי היה מאמין. פילק שהתחיל בכלל בזווית אחרת ובסוף קיבל את הכיוון הנוכחי (והסופי), שבו מסופר על וולטר שלנו (לונג טיים נו פילק). זהו.
השיר ביוטיוב מתחיל רק ב-00:33 ומסתיים כבר ב- 03:03 בערך שלא תחכו סתם ותתייבשו. הסמל בקומה עשרים ושמונה, תחת פני האדמה, יש טבעת מסתובבת
שגורמת מהומה. איש צעיר מקולורדו,
שיושב מול המחשב - הוא שולט על כל העסק ות'עבודה אוהב: הוא מכוון את התנועה והוא יודע מי שיוצא למשימה ומי חוזר. הוא שפותח ת'קשתית והוא מודיע על חור תולעת שבא מ-
כוכב אחר.
הצעיר ששמו הוא וולטר - קצת זוטר אך מנוסה: ותק של שנים בעסק, ניסיון על הכסא. מייעץ הוא לא מעט למפקדיו האמיצים.
הם הולכים, אך הוא נשאר כי הם מוולטר מרוצים: הוא מכוון את התנועה והוא יודע מי שיוצא למשימה ומי חוזר. הוא שפותח ת'קשתית והוא מודיע על חור תולעת שבא מ-
כוכב אחר.
...

kinspirit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש ממש ממש מגניב
וזה עושה את כל ההבדל לשמוע את השיר המקורי ברגע... איפה היינו בלי יוטיוב איפה?

lenin972

New member
מדהים ../images/Emo45.gif

אחד הפילקים היותר טובים. מתחבר בול לשיר. איפה הספוילר רק דרך אגב?

subatoi

New member
בזה שכתוב שם

ש"מפקדים מתחלפים". כמו שאמרתי, זה ממש ספוילרון, אבל העדפתי להיות זהיר

subatoi

New member
סתם תהייה -

יש מישהו שלא מכיר את השיר הזה? בגלל זה אין תגובות הפעם? מילא שירים של הגבעטרון שאנשים לא מכירים, אבל כל פעם מפתיעים אותי כשלא מכירים שירים שנטחנים (או נטחנו) כל הזמן ברדיו, וזו הסיבה היחידה שאני מכיר אותם (כמו כל השירים שאני מכיר, כמעט). מוזר, אם כי לא חדש.

סלמאק

New member
רק היום (עכשיו) קראתי...

לכן העיכוב בתגובה... באמת פילק ענק, פשוט ענק! מתיישב על המנגינה יותר טוב מהמילים שרשמו בשירונט, לא יודע איך הם שומעים. שיחקת אותה שוב.

nzkiwi

New member
כולם יודעים טוב מאוד...

למי למי, תמיד למי יש יותר כבוד!!1

למעלה