היד ...

ניקו 45

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo7.gifהיד ...

בעקבות מקרה שקראתי , מקדיש זאת באהבה לכל הנשים המוכות . היד היד שבחוזקה הכתה , זו היד שברוך ליטפה . היד שבזעם ניפצה הזכוכית , היא שניגבה מעינך הלחלוחית . היד שניפצעה ודיממה , את שברייך איחתה . היד שכתבה : אוהב אותך , גרמה לך להגיד שונאת אותך. היד שחיבקה ברוך עוללך , הרחיקה ממך שמש זריחתך. זו היד שענדה לך טבעת , וזו היד שבגינה טובעת . הרימי ראש זיקפי קומה , תמצאי אהבה חדשה במקומה

ואוו ניקו,איזה מילים נכונות כתבת

תופסת טרמפ ומביאה את מילותי לאשכול הנוכחי... מרימה יד-להגן מפניך מאת עדינה .ו אויה אישי, אויה בעלי נשבעת להיות מגיני אהובי! הפרת שבועתך יום בו חשפת... פרצופך. ראיתי במבטך ראיתי בבירור אך לא הנחתי לפני תמרור. התמרור של עצור!! גבול לפניך לא אווה לקבל סתירותיך!! תמיד ביקשת סליחה, ואני כסומא מקבלת אותך!. גדלתי כעת ב א מ ת!! מסרבת בעוז מסרבת בתוקף מעדיפה להפנות... אליך העורף עדיפים לי חיים על פני השתיקה, לא אהיה עוד שק א ג ר ו פ ך!

ובאותו נושא...../images/Emo10.gif פתיל החיים....

פתיל החיים מאת עדינה .ו "בוא נפרד"-היא ביקשה "נשאר ידידים"-אמרה האש בי הפסיקה לבעור לא נוכל לימי בראשית לחזור. בנינו קן עם גוזלים בטחונם בנו תולים, למענם,ורק למענם נתנהג כבני האדם! הוא רשף,התנשף,התפרץ מכל הבא ליד החל לנפץ "כרתנו ברית עולמים" פגע,וגידף...בצלילים צורמים. למרחק נשמע קולם, ונדם. כיבה את פתיל חייהם, הכל הסתיים. --------------------- שיר זה נכתב אחרי צפיה בטלויזיה אחרי מקרה של רצח והתאבדות. לאחר זמן נודע לי שבת מחזור מכיתתי גם סיימה חייה בצורה שכזאת. מאז השיר הזה משמש כגלעד כפול

אין דבר יותר מקומם

מאלימות מכל סוג שהיא! מגנה אותה בתוקף! והלוואי ונדע רק רגעים של אושר ושלווה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
פנינת החן , ../images/Emo141.gif

כתבת שיר מדהיםםםםםםם מרגש , כזה שיוצא מהבטן . אין מילים בפי למעט , ואווווווו ללא קשר לשירך משום מה הזכרת לי שיר אחר שכתבתי שיצא לי בזמנו גם מהבטן והוא לא שיך לנושא אבל ...אצרף לך אותו כאן . אני האיש אני האיש תחת חלונך , ממתין שתסיטי וילונך . שעות עומד ולך מזמר, לא תרצי שכל זה יגמר. קולי רועד וגרוני יבש , ואת, נופת צופים ודבש . אלייך אשא קולי בשקיקה, אלייך נושא תפילתי בלחישה. זה אני הוא האיש שאוהבך, אני הוא שבידי אוחזך. ערגתי לא יודעת שובע , כמיהתי אלייך ללא מרגוע. אין בי שקט אין מנוחה, זימרת תפילתי חרש שלוחה . הסיטי מעט שיפולי הוילון, הביטי באיש שבפיו הניגון. כי בך חושק בכל מאודו , לחיות איתך זה כל יעודו . הושיטי לעברו ידך , כי לעד יהיה לצידך .

ניקו 45

New member
פנינת החן , פיספסתי בשיר ../images/Emo9.gif

מצטעררררררררר פיספסתי בשיר שהעתקתי , ולהלן התיקון : אשה חופשיה הרימי ראש זיקפי קומה , אהבה אחרת תבוא במקומה . צאי אל אופק חרותך , הן זוהי רק בחירתך . אשה גדולה ואצילה , חזקה ,איתנה ואמיצה . לך מריעים כל אוהבייך , כאן לחזק שתי ידייך . צאי אל דרך חדשה , זקופה וגאה כאשה . את חרותך איש לא יקח , זאת העוולה הן ישכח . אותך אוהבים פה כולם , ולך אתן כל העולם .

ניקו ../images/Emo39.gif שמחה שפיספסת בשיר

ככה יצא לי לקרוא עוד שני שירים שמילותיהן יפות אני חושבת ניקו, שלפעמים קיים כאן גם מעגל סגור (בהתיחס לנושא עליו כתבנו אמש) מעגל סגור מאת עדינה .ו לפרקים אין בה עוצמה לפרקים נוחתת, לא יודעת בעצמה מדוע לא לוחמת. לפרקים היא עוד זועקת מבקשת לה פורקן, בחדרי ליבה יוקדת מרגישה היא כמו קורבן. מעגל סגור קיים כאן אם תדע היכן לפרוץ, חוליה אחת שבשרשרת ולהשתלב במעגל התחפוץ?

ומשהו עליז יותר על מנת לצאת מנושא

האלימות משיכת מכחול מאת עדינה .ו כארטיק נמס ניגר אל החך, המרווה צמאוני פלשת אלי... אל חיי, ביקרת בשדותי... ביום לוהט וחם. כשמבטינו בלהט נפגשו... ללא מלל הכל אמרו... כשידייך על גבי ציירו... ובעצם הזנב עצרו, קראתי בשימך בלחישה... צייר לי עוד... בבקשה. ואתה...בלהט חייכת... והמשכת

ניקו 45

New member
פנינת החן ,../images/Emo141.gif

בוקר טוב לך הכתיבה שלך נהדרת , המילים .... השימוש במילים ...נוגעות מדברות ובעוצמה . את מוכשרת ...... משום מה שירך זה הזכיר לי שיר של אהוד מנור ששר אותו בעוצמה , הגדול מכולם : דני ליטני . ומביא אותו לפנייך . מילים: אהוד מנור לחן: אבנר קנר אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת, אהבה רעה כל יום, כל שעה. מעגל קסמים סוגר עלי אין מוצא לא יודעת אם אני רוצה או לא רוצה לא מוצאת בי כוח לוותר ולעזוב אותך אין לי מנוחה. למה כשאתה אוהב אתה כמו אויב בדמי אתה סובב ואת עורקיי שורף אהבה נואשת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום תקווה. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום ברירה

חן (*_*)

New member
תופשת טרמפ ומשחזרת שיר על אישה מוכה

בועת האשליות כחלום טוב שחלמנו מרפדת היא את ימינו מעגלת את זווית המציאות ומדי תתפקע אחת באלפי נצנוצי כוכבים תופענה רבות באחת זוהרות כנחיל דבורים החיים-כבועת רסס אחריה הלכה כעיוור בלי הסס לאשליית האהבה, את ליבה נתנה מול חזיון שקיעתה תדעך גם נפשה דבר לא נותר בה לחלום במותה גם אם תמצאנה אהבה חדשה צנופה בפינתה כאישה מוכה ממתינה........ למכה הבאה- כי הבועה- התפוגגה

ואפשר להכות גם בלי מכות

כלא! מאת עדינה .ו הוא יושב בכלא אחרי הסורגים, היא בכלא בביתה. היא צועקת לו מעבר לגדר... השתחרר! ואותי מהכלא שחרר! הוא אחוז אמוק משיב לה בבת צחוק- 'נשבענו אמונים! שלי תהי עד אחרית הימים!' כך חולפות חייה בכלא בביתה- חייו חולפים מאחורי הסורגים, קמטים מקשטים פניה כבויות עינייה רוצה לחוש,לדעת ולטעום- אך חייה את חייה... בגיהנום!

למעלה