שירון

סתו בחוץ, שמיים אפורים שני עלים על ענף, לנשור מאחרים הרוח נושב במסדרונות של הלב דופק את הדופק ולא עוזב. אני באמבטיה חמה ובינתיים נותן לרגש לצוף על המים נותן לבועות לנפח דברים ולנפש לפרוץ, לעשות בי שברים. מביט בחלון הקטן מעלי אלוהים בוכה וגם זוג עיניי שני עלים מאחרים היו על ענף ופתאום נפרדו, עלה אחד עף...

seadiver

New member
מה שזוג עיניים יכולות לעשות ../images/Emo23.gif

היי לכולם ושבוע טוב הבנתי שכולם נהנו ביום העצמאות ונחמד לשמוע לשם שינויי שאנשים נהנים במדינה הזאת בתקופה האחרונה אז מה שרציתי הוא לכתו משהו על עלמה שאותה פגשתי ביום שישי האחרון יום שישי היגיע ואיתו הרגשה טובה נסעתי עם ידידתי לאסוף את חברתה את שמה היא אמרה ולמושב האחורי היא חמקה כל הנסיעה את זוג עיניה חיפשתי וצחוקה נשמע ברקע מה שזוג עיניים יכולות לעשות עינייה כזוג עיניי שקד ירוקות אותה חיפשתי במראה ואת עינייה ראיתי לוהטות באפלה צחוקה מתגלגל כגל נשבר ואת הצוללן ליבו שבתה במסיבה היא זהרה רקדה כמו להבות המדורה אשר בליבי בערה מה שזוג עיניים יכולות לעשות שאותן חיפשתי בין האורות הערב נגמר אותה הורדתי בביתה הלה המה אוי לי ואבוי לי את הטלפון שכחתי לבקש הלהבה כבתה הלב נרגע ואותי מצאתי בשפת הים המסתכל למרום על ירח נע וכך שוקע לו הצוללן בהירהוריו כי העלמה חמקה מידיו שיהיה לכם יום נפלא

yulinka

New member
המממ...../images/Emo9.gif../images/Emo42.gifרגעים קטנים של בוקר

רגעים קטנים של בוקר
קרן שמש קטנה חדרה מבעד לתריס אני פוקחת עיניים מסתובבת אליך אל היד המלטפת ברכות את גבי מביטה בעיניך החצי פקוחות מחייכות נושקת לשפתיך כרכות כחמות רגעים קטנים של בוקר מהם רוקמים חלומות יולה חתולה

צייר

New member
אהבה 5

אני צועד אתך אוחז בידך חוצים ביחד את שדה הכלניות עולים לגבעה היכן שעץ האלון הזקן נח בדרך מלטף את שיערך הגולש מביט בעינייך האומרות אהוב אותי עשה בי כרצונך מלטף את שפתייך הבשרניות מעביר את אצבעי , ומרגיש את לשונך יוצאת לקראתי את יונקת את אצבעי לתוך פיך עינייך נעצמות ואני רואה לפני מחזה של אהבה השמים צבועים בשלל צבעים צבעי התאווה , אהבה , והעונג אני מלטף את גופך הענוג מעביר את ידי לאט לאט על צוואר הברבור שלך נושק לו טועם אותו, טועם את טעם אהבה מנשק את כל גופך את מתפתלת למגע לשוני ודורשת ענג אותי התעלס איתי אהוב אותי כפי שאף אחד עדיין לא אהב אותי פתאום שומע אני צלצול מתעורר מהחלום ואת על הקו מדברת אלי עם קולך כקול קטיפה נעימה למגע צייר

צייר

New member
אהבה 6

בבוקר אני מתעורר, מביט בך, ורואה את החיוך על פנייך חיוך של עונג ואהבה חיוך , כאילו שאת לא רוצה שייגמר לעולם מסיר מעלייך את השמיכה , בעדינות מביט בגופך המשגע, גוף אומנותי צורתו כשל כינור סטרדיבריוס עורך חלק כשיש איטלקי שדייך נעים להפליא , וחמי מזג ושובבים פטמותייך כזוג דובדבנים אדומים ובשלים לאט לאט מביט על בטנך המתוחה כעור על תוף ערוותך היפה ושחורה ומתוקה כיער שחור נזכר בליל שעבר על שנינו ליל של שיכרון חושיים ללא גבולות , רק את ואני והדמיון הפורה של שנינו מה אומר ומה אספר אהבה היא דבר נפלא וקשה לתאר אין מילים שיכולות לתאר את המילה הנפלאה הזו רק את ואני יודעים מה היא המילה א ה ב ה המילה שמרגשת את כולנו ומחזירה לנו את הנעורים שבנו לעד אוהב אותך צייר

צייר

New member
אהבה

אהבה מהי אהבה היא דבר מופלא אהבה היא דבר שכייף לתת וכייף לקבל כייף לומר אני אוהב אותך וכייף לשמוע אני אוהבת אותך האהבה מחממת את הלב היא עושה מן דגדוג קל מעלה חיוך על פנינו אהבה היא לא רק מילה בעלת 4 אותיות אהבה היא תוצאה של כימיה בין 2 אנשים תחושה של הכל כייף תחושה של ריחוף אפילו ביום העצוב ביותר, כאשר אתה מאוהב את שמח . כאשר אתם מאוהבים אתם מרחפים כמו פרפרים צמאים לצוף בין פרח לפרח , מתכסים באבקני אהבה, ושרים שמחים אהבה היא דבר מופלא צייר

babe10

New member
צוללן יקר שלי...

מה דעתך רגע להוציא את הראש מהמים, להתקשר לידידה שלך ולבקש ממנה את הטלפון של חברתה? אין כמו מבט עיניים כובש, כי העיניים הם ראי הנשמה. יאללה, לעבודה. בהצלחה!

עוד שירון../images/Emo79.gif

זה נכון שלא יכולנו להמשיך כמו שהיינו ומתוך שיקול נבון לדרכים שונות פנינו זה היה עדיף לשנינו ואינני מצטערת לא ידעתי איך ארגיש כשיופיע עם אחרת זה יופי שיש לו אותה אני שמחה שהוא התגבר מותר לו לשכוח אותי אבל למה כל-כך מהר? מחזיק אותה קרוב קרוב משחק בשיערה מספר לה סיפורים שאני כבר מכירה עוטף אותה בחולצתו כי נהיה כבר מאוחר חולצה שגם אני לבשתי פעם כשהיה לי קר זה יופי שיש לו אותה אני שמחה שהוא התגבר מותר לו לשכוח אותי אבל למה כל-כך מהר? אל תגידו לי שיש עוד אחרים אל תגידו בא הזמן לאסוף את השברים תנו לי רגע שקט לשבת פה לבד ולזכור איך טוב היה לי עם ציפור אחת ביד...

טרם

זה עוד לא קרה, עד כמה שידוע לי לפחות, הרי רק אתמול זה נגמר... אתה יודע מה, טמבל? גם אם זה כבר קרה, אני לא רוצה לדעת. גם בלי הידיעה הזו קשה לי לנשום, לאכול, או לעשות כל דבר טריוויאלי אחר. לא מפריע לך שאני פונה אליך בשם הזה נכון?

להיפך

תקראי לי טמבל כמה שאת רוצה
אני מאמין שכולנו סך הכל די טמבלים ולא יודעים כלום על החיים. את לא יודעת איך אני מזדהה עם התחושה שלך, את מחזירה אותי שנה אחורה ואחר כך אני נזכר במה שקרה חצי שנה אחרי זה ...
עושה לי רע. אצלי הקטע הזה כן הגיע וכן ידעתי מזה. מה שמוזר זה שבאותו זמן שמאוד כאב לי גם שמחתי בשבילה כי ידעתי שלפחות היא ממשיכה בחייה. עזר לי לדעת שלא פגעתי במישהי שאני כל כך אוהב בצורה כזו שהיא לא תוכל להתגבר על זה, זה סוג של הקלה. אולי תביני על מה אני מדבר מתישהו ...

I HOPE NOT

מצער שידעת על זה, זה לא נעים לראות משהו שלך על מישהו אחר, אם אתה מבין למה אני מתכוונת, אני מקווה פשוט לא לדעת. בורות היא אכן ברכה בסיטואציה כזו עבורי.

בכלל לא מצער

בדיעבד זה עזר גם לי. ואל תעשי את הטעות הזאת: הוא לא שלך, הוא מעולם לא היה שלך ואף אחד לעולם לא יהיה שלך במובן השייכות, אסור להתייחס ככה לאף אחד. אני יודע שלא לזה בדיוק התכוונת אבל דווקא להיפטר מצורת המחשבה הזו זה הדבר הראשון שאת צריכה לעשות. תתנתקי, פיזית ונפשית. במקום להביט אחורה תביטי קדימה. לא איבדת שום דבר באמת, עשית צעד שאת מאמינה שהוא נכון אז קבלי את המצב עד הסוף. כואב לך עכשיו והשחרור יביא איתו הרבה הקלה - אז תשחררי. if you love somebody - set him free

כאילו דהההה

ברור שאני לא חושבת עליו במושגים כמו "שלי"... דבריי הוצאו מהקשרם... וחוץ מזה אתה בטח מודע לזה שלהמשיך הלאה בלי לנבור קצת בעבר ולהיתאבל קצת זה מקרה קלאסי של EASY 2 SAY.

ליאן.

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif

שרשרו שיריכם כאן..

למעלה