בקשות ושאלות על ההופעה

OverAndOver

New member
תבואי מחרררר../images/Emo10.gif |במבה|../images/Emo183.gif

ואז ניקח את הכרטיס יחדיו!D: כי היום לא הספקתי
ופתאום קלטתי שמחר זה שבועיים להופעה ועאעיאעאעאעא!@#$% חהחהD:

../images/Emo80.gifהלוואי שיכולתי../images/Emo10.gif

אולי אני אבוא ביום שישי הבא..כי אמא שלי נוסעת לת"א למשו..אני מקווה שהם פתוחים
ויו אני גם קלטתי את זה! האא היום זה כבר שבועיים!!#$

שאלה קצת מוזרה, אבל אולי מישהו ידע :)

ההופעה של SP לפנינו היא לונדון ב29.11 יש למישהו אולי מושג באיזה יום הם באים לכאן? :)

OverAndOver

New member
יש לי תכרטיס!@#$%%&^%$#@ |במבה|../images/Emo183.gif

עאאעאעעאעא!#@$@#%@#$% אומייגאד@$#!@~$#@$ שחררתי לפחות שלוש צרחות בדרך הביתה,הלכתי ופשוט בהיתי בכרטיס ונשקתי אותו אין לי מושג איך לא נדרסתי ואני פשוט היפר יותר מהרגיל עכשיו@$!#!@%$#!@^@$%^#$%#$ אני מאוהב
אומייגאד

morandr0

New member
XDDDD

איזה כיף לך!! אוף אני גם רוצה לקחת אותו כבר אבל מתי אני כבר מגיעה לת"א?

../images/Emo80.gifהאאאאאא#$%

כיף לךךךDDD: יו רגע..מה זה אצלך מצב היפר יותר מהרגיל?XDDDD אני מפחדת..XDDD יו באלי גם את הכרטיס כבררר!

כמה שאלות

אז ככה יש לי הרבה שאלות :): באיזה שעה בערך ההופעה של סימפל פלאן תתחיל ומתי תיגמר? לגבי הכרטיסים אפשר לקנות דרך הטלפון? או רק דרך האינטרנט? עד מתי אני יכולה לאסוף את הכרטיסים? אני יכולה לאסוף אותם גם ביום ההופעה? מתי השערים נפתחים?כמה איש בערך יהיו? איזה שירים סמפל ישירו?? תודה רבה למי שיענה לי על השאלות!!:)

mafakit

New member
תשובות ^^ |אלפקה|../images/Emo218.gif

ההופעה אמורה להתחיל ב22:00 [פתיחת שערים ב18:00] והיא תיגמר בטח אחרי 11 לפחות אפשר להזמין גם כרטיסים דרך הטלפון: 03-6045000 לא נראה לי שיש הגבלה של זמן בקשר לאסיפת הכרטיסים וכן אפשר גם ביום של ההופעה תתקשרי אליהם ותשאלי כמה זמן לפני ההופעה צריך לבוא לקחת את הכרטיסים אני לא זוכרת בדיוק כמה הם אמרו לי..
] פתיחת שערים ב18:00 ולא ידוע נמכה אנשים יהיו, אני מקווה שהרבה ^^ רשימת השירים המדוייקת לא ידועה אבל יש שירים קבועים שהם שרים בכל הופעה, ואת האחרים הם משנים מדיי פעם ^^

OverAndOver

New member
אבל אין מצב שהם |במבה|../images/Emo183.gif

עולים לבמה ב20:00.. ואולי יהיה הופעות חימום וזה.. זה יתחיל בסביבות 22:00 אני דיי בטוחה.. ואני מקווה שיגמר כמה שיותר מאוחר

יובלל ג

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo45.gif

למרותת שעדיףף שזה יגמר ב 23:55 כי ב24:00 האוטובוס האחרון
ולי אין לחזור וואניי בההההתתללבטות קשה מה אני מעדיפה

שאלה חשובה תעזרו לי D:

אוקיי אז ככה, אף פעם לא יצא לי ללכת להופעה [חוץ מההופעה של פו"ב באנגליה
] ורציתי לשאול אם נגיד אני קונה כרטיס עכשיו אני אדפק במקום מאחורה? זה בעמידה נכון? הקטע זה אם זה לכול אחד שיש כרטיס פשוט נדחף או שיש על הכרטיסים מקומות?

mafakit

New member
כל הכרטיסים הם בעמידה |אלפקה|../images/Emo218.gif

משמע אין מקומות אז אפשר להידחף קדימה

New Moon

New member
../images/Emo220.gifשאלההההההההההה

למה צריך גיטרה ראשית ומשניתXD?

OverAndOver

New member
XDDD |במבה|../images/Emo183.gif

זה לא חובה..אבל הרבה להקות אוהבות את זה ככה כי אז הגיטרה הראשית יכולה לעשות יותר סולואים,ליינים וכו' בזמן שהגיטרה המשנית עושה את האקורדים של השיר ומחזיקה יותר את הקצב..D:

למעלה