בקשות ושאלות על ההופעה

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif ההההאאא אמגגג ../images/Emo99.gif

הוא יפה
אני לא רוצה לחקות עד יום ראשון

יובלל ג

New member
../images/Emo163.gifאני לא חושבת שהמכירות הולכות ממש..

כי הייתי 1184 .. ויש עוד מספייקקקק בשביל 3000 ....

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif ולא 3000 - 4000 ../images/Emo6.gif

ואני שמעתי שהם הולכות טוב. אז לא יודעת ^-^

יובלל ג

New member
../images/Emo163.gifאני מקווווההה

מקסימום המוכר אמר שיעבירו את זה למקום אחר

יובלל ג

New member
../images/Emo163.gifלגמרי../images/Emo99.gif

XDDDDDDDDDDג שקיבלתי אותו אז צרחתי והמוכר נבהל

../images/Emo129.gif חחח...אני מנסה לדמיין איך זה היה XD

אבא שלי בהתחלה עבד עליי...הוא הביא לי מעטפה של קסטל...ופתחתי אותה בידיים רועדות מרוב התרגשות...וראיתי... 2 חתיכות קרטונים!!! :-O הייתי בשוק!! והיה כתוב עליהם כזה "סימפל פלאן, 3.12.08, שעה 20:00." בכתב יד!! ואני כזה "WTF?!" חחח
ורצתי לאבא שלי ואמרתי לו שיביא לי את הכרטיסים האמיתיים והוא אמר לי "זה הכרטיסים האמיתיים, אבל אם לא בא לך אז תביאי אותם ליובל (אחותי
) ו....לא רציתי...כי אם זה באמת האמיתי? טוב בקיצור אחרי זה הוא הביא לי את הכרטיסים האמיתיים והמדהימים ו...זהו!! אני מאושרת... ממש סליחה על החפירה...פשוט אני צריכה לפרוק XDDD

../images/Emo129.gif חח אני כבר רגילה!!

הוא כל הזמן עובד עליי =]] אני זוכרת שלפני ששנתיים ב-1 באפריל (לא זכרתי מה התאריך..) לא ישנתי בבית...והוא מתקשר אלי ואומר לי: "אורן, את ידעת שסימפל פל באים לארץ?!" (חח ככה הוא קורא להםם XDD) ואני כזה "OMFG!! לא!! אתה רציני??" והוא אמר לי שכן, ויש לו קשרים עם אלה שמביאים אותם ושהוא השיג לי להיכנס מאחורי הקלעים...ואני דפקתי צרחה!!! יווו התחלתי ממש להתרגש ופתאום חברה שלי "אורן, את זוכרת שהיום 1 באפריל??" חחח....יוווו....זה היהה....הזויי!!!

../images/Emo80.gifהאאא כיף לךך!!

תביאי לי אותו#$]-: לא סתםXD יו אני מקווה שיצא לי מתישו להיות בת"א לפני ההופעה ולקחת את הכרטיס..אני בתהליכי שכנוע של ההורים שליXD והכרטיס כזה יפההה*-*

../images/Emo80.gif../images/Emo46.gif***

יו אני בחיים לא אתרגלXD כי במסן עשיתי את זה הפוך..וכבר התרגלתי לסמיילי של המסן..... לא משנה....אני מדברת לעצמי....

למעלה