TEENAGER1

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

לאחר תלונות חוזרות ונשנות על אי-שינוי-הפלייליסט (אני מניחה שגם אני אגיד את זה אחרי ההופעה
עוד יומיים!
) החלטתי לפתוח שרשור "הפלייליסט האולטימטיבי". מה זה אומר? כל אחד בוחר רשימה של 20 שירים (בדיוק! לא יותר ולא פחות) שהוא היה רוצה לשמוע בהופעה. אבל יש חשיבות לסדר - כיתבו את השירים גם לפי הסדר שבו אתם רוצים לשמוע אותם, וקחו בחשבון הדרנים
מכיוון שזה תיאורטי, אפשר לבחור כל שיר - התנאי היחיד הוא, שאביתר ביצע אותו בעבר. כן, זה אומר שאפשר לבחור למשל את תאטרון רוסי. אפשר גם שירים לא שלו, כל עוד הוא ביצע אותם בעבר. זאת אומרת שאפשר גם את מעוז צור
יאללה, התלוננתם, עכשיו גם תעשו עם זה משהו
שתפו פעולה!

magnificence

New member
אתחיל

טוב אז הנה הפלייליסט שלי.. אקדח. תאטרון רוסי את שקט תחרות כלבים בבית עונת הרוח פקק תנועה שוב אני לבד ברוש עטור מצחך שניה מתוקה הזאב והאיילה אבות ובנים יש לי סיכוי מתי נתנשק מתנות מנגינה יקרה שמתי לי פודרה טיפה של אור כלום לא עצוב מיתר הדרן: כולם יורים עליי תתחנני אליי הרמח"ל בונאה בחרתי הרבה..והיה לי עוד..הבן אדם הזה פשוט תותח,כל שיר שלו נכנס לנשמה. וסתם בשביל לתצ'פר אתכם, הנה ראיון עם אביתר,ומראים בו חלקים מההופעה שלו

אוווקייי

(הפתיחה המדהימה של חלון שהוא יודע לעשות כשמתחשק לו :) ) חלון אמביציה יש לי סיכוי אבות ובנים שיר טיול אקדח תיאטרון רוסי את שקט טיפה של אור מנגינה יקרה כשזה עמוק שמח שבאת מתנות מתי נתנשק פקק תנועה שמתי לי פודרה תחרות כלבים כלום לא עצוב בראשית תתחנני אליי

AnGeLiNa JoNsOn

New member
וואו, שלמות! אבל הייתי משנה דבר אחד

במקום בראשית-->הרמחל
אוף וגם בא לי את הדוב והנחש, ומעיין, ודיו... נו סעמק, לא רוצה

B l a c k tears

New member
רק לי נראה דפוק הקטע של ההדרן?

תתחנני אלי יש לי סיכוי מתי נתנשק [ואם אפשר.. בלי צנזורה] תאטרון רוסי אקדח מתנות פקק תנועה עטור מצחך ברוש אבות ובנים הזאב והאיילה חלון דיו שיר טיול לא זוכרת עוד אבל בטח יש..

B l a c k tears

New member
שכחתי המ.

אמביציה כלום לא עצוב טיפה של אור כשזה עמוק עדר של שוורים

darling2

New member
ה-פלייליסט! לפחות שלי..../images/Emo99.gif

אביתר קח לתשומת ליבך..
(לא מסודר לפי סדר מסויים). 1. טיפה של אור 2. אקדח 3. בבית 4. חלון 5. אמביציה 6. תאטרון רוסי 7. שן לידי 8. אבות ובנים 9. תתחנני אליי 10.כלום לא עצוב 11.עדר של שוורים 12.מתי נתנשק 13.המון אנשים 14.יש לנו את כל הזמן 15.שיר טיול 16. גם הים נסוג 17. עטור מצחך 18. משיב הרוח הדרן: 19. כה ציפית ליום והגיע 20. הרמח"ל אמאל'ה! מי מארגן לי הופעת יום הולדת כזו..(עוד פחות מחודש..)

FataLico

New member
נו בטח!

1. חלון 2. משיב הרוח 3. דברים מסוכנים 4. אמביציה 5. דיו 6. עדר של שוורים 7. תיאטרון רוסי 8. עטור מצחך 9. שמח שבאת 10. שן לידי 11. יש לי סיכוי 12. מנגינה יקרה 13. כולם יורים עלי 14. גם הים נסוג (עם אפרת) 15. הנה הנה 16. הדוב והנחש ______________ 17. תתחנני אליי 18. אקדח 19. שיר טיול 20. אצלך בעולם (עם מאיר). אז מה היה לנו? שני אורחים מעולים. 20 שירים אדירים. המון עבודת פסנתר. אורגזמה לכל יושבי הקהל. ורגע ברצינות? אני מוכן לתרום 200$ למי שאביתר יבקש תמורת ביצוע של תיאטרון רוסי, ואני מדבר בשיא הרצינות. אני מוכן להניח 200$ מזומן על הבמה, כמובן לצדקה.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gifאחלה שרשור

חבל שזה לא מציאותי פתיחה+יש לי סיכוי (הפתיחה שבאלבום, לא בהופעות) חלון טיפה של אור עטור מצחך כלום לא עצוב את שקט אמביציה תיאטרון רוסי כשזה עמוק עדר של שוורים מחשבות סוס עץ אקדח יש לנו את כל הזמן הרמחל את שקט הדרן: תתחנני אליי כולם יורים עלי אבות ובנים הדרן ב': שן לידי הייתי מוכן לשלם בשביל הופעה כזאת 200 ש"ח

וואי זה קשה... ../images/Emo178.gif

אני נוראית בהרכבת פלייליסטים..
אני אנסה..
חלון [בביצוע האקוסטי המדהים מפסטיבל הפסנתר הקודם] יש לי סיכוי [כולל הפתיחה] דיו כולם יורים עליי משיב הרוח הכובע הגדול
טיפה של אור סוס עץ
את שקט מיתר פקק תנועה משהו בה [עם או בלי יהלי, שיקול שלו..
] המון אנשים שמח שבאת תתחנני אליי אבות ובנים שן לידי עף ברוח הדרן: הלילה של אתי [הוא מבצע אותו מדהים, אני בטוחה שאחיו יאשר
, אני בכלל אשמח אם הוא יביא אותו..
] הרמח"ל זהו.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אוקיי, החלטתי../images/Emo141.gif

שאני אעשה את הופעת החלומות שלי כלומר כמה שאני אוהבת מלא שירים, אני רוצה אחת עם כל השירים שלא שמעתי בלייב, פלוס עוד כמה שנהדרים בהופעות. סלחו לי, אך קשה לי לסדר.... עטור מצחך עיר עצובה 6 שעות כולם יורים עליי אקדח תאטרון רוסי הדוב והנחש מתי נתנשק אבות ובנים יש לי סיכוי תתחנני אלי שן לידי שמח שבאת דיו שיר טיול חלון אמביציה בבית הרמחל המון אנשים דברים שהיו נכנסים לולא מיכל הרודנית: עדר של שוורים הזאב והאיילה טיפה של אור משיב הרוח כשזה עמוק מעיין

למעלה