כמה שאלות..

../images/Emo79.gif../images/Emo182.gifכמה שאלות..

בבקשה תענו לי או משהו, כי כל העיניין הזה מפחיד אותי מאוד. אני חושבת שיש לי רוח בחדר. בלילה, מאוחר, כשההורים כבר ישנים אני שומעת לפעמים רישרושים מוזרים או קולות מפחידים. אני שוכבת על המיטה בפחד כל הזמן, ויש לי הרגשה נוראה שיש לי רוח בחדר. אתמול בערב ישבתי. הסתכלתי על החדר ורציתי למצוא איזשהו סימן שיש לי רוח. דיברתי אל עצמי, ובמחשבות של אמרתי:"אם יש לי רוח בחדר.. תראי לי סימן". ופתאום שמתי רשרוש של קצב ידוע. הסתכלתי על הדברים שיש לי על המגירות, ושמעתי משם את הרשרוש הזה. אני לא יודעת מה זה היה, אבל זה קצב ידוע של תיפוף.. משהו כזה. זה היה כל כך מפחיד. וגם אני חושבת שלפני יומיים בערך ראיתי צל של בן אדם על הארון. זה היה ממש מהיר, ואני ממש ממש לא בטוחה שזה היה בן אדם. ישנתי, ופתאום התעוררתי. פתחתי וסגרתי עיניים במהירות ופתאום קלטתי שראיתי צל.. אבל אולי זה סתם הזייה בגלל שזה קרה בחושך.. ועכשיו לשאלות שלי... איך אני יכולה לגלות שיש לי רוח בחדר? אני לא רוצה להכנס לשום סיאנס, לשום מדיטציה ולשום כישוף. אני לא מוכנה לקחת סיכון כי אני לא מבינה בזה בגרוש. ואני פוחדת ממה שאני אגלה.. אם יש לי רוח בחדר, היא רואה את כל מה שאני עושה? אממ.. אני מתכוונת היא נכנסת לי לפרטיות? איפה היא מסתובבת בדרך כלל בחדר ואיזו השפעה היא יכולה לעשות עליי? איך רוח נכנסת לחדר? (בגלל מה, איך, ולמה) אני כל כך פוחדת מרוחות
. אני לא יודעת למה זה מפחיד אותי. אולי המחשבה שזה בן אדם מת וזה נוגע את כל חוקי המדע.

../images/Emo79.gif../images/Emo182.gif../images/Emo10.gifלמה לא עונים לי?

ההודעה נכתבה אתמול אחרה"צ.. ועדיין אין תשובה ואפילו לא תגובה אחת. הודעות אחרות שנכתבו אחריי נענו, למה? בבקשה, נו
.

עקבת.. אני באון ליין..

רוחות מחפשות מקום, הכוונה מחפשות גוף אדם שיוכלו לחיות חיים במלואם. כי רוח ללא גוף כמו אדם ללא בית. הנושא רחב. לגבי איך לגרש את הרוח מהבית, כבר נושא בפני עצמו, תחילה יש צורך לדעת סיבת הימצאותה והאם יש לה זכויות להיות, בנוסף יש צורך באדם בעל ידע ויכולת לגרשה, וכאן טמונה הסכנה האם האדם בעל היכולת יתערב לי בחיים ואהיה תלוי בו? לכך מדגיש שהנושא מסוכן וממליץ לפנות לאיש דת עם אי הביטחון שלי בהם, עדיף ממכשפים שבאה אחוז ירצו לשלוט בפונה. עם אהבת ויכולת הבן השלישי

gaobot

New member
קודם תירגעי

לא צריך סיאנס ולא כלום, אולי זה רק במחשבות שלך כולם מרגישים שצופים בהם או מדמיינים דמות אדם מצל של עץ לדוגמא לא לפחד כי לא קרה כלום בעניין המגירה - אולי זה איזה ג'וק שהתהפך ונאבק כדי לקום על רגליו :) אם יהיו לך סיוטים, חלומות רעים, מכשירי חשמל ישתגעו לך, תחושה של קור מקפיא עצמות, ריח מסריח או ריח קטורת, חפצים מעופפים או באמת תראי דמות- אז כן, יש פה אורח בלתי רצוי וצריך להוציא אותו תבקשי ממנו יפה לצאת ואם זה נמשך (נדיר) לכי לרב. לפעמים יש רחשים חלומות וריח מוזר בבית ביום הפטירה של מישהו קרוב, גם חלומות שנראים כאמיתיים - כמה ימים לפני יום השנה - זה רק בתאריך העברי לשנה, והוא ממש לא בא להפריע אלא לתת ביקור, להזכיר לכם אותו (אם חלילה שכחתם) וללכת. אם את רק שומעת רעשים אז בקטנה זה כלום וזה פורום לא צ'אט תמיד יחזירו לך תשובה אבל לא מיידי

אודל8

New member
שימי תהילים

מתחת לכרית זה בטוח ירגיע וייתן לך בטחון ושלווה נפשית
ודרך אגב שמעתי שאם יש רוח בחדר ומתעלמים ממנה לחלוטין אז היא עוזבת והולכת למקום אחר ב ה צ ל ח ה ! אם זה לא עוזר - תקראי פרק 1 בתהילים כל יום

bull shit!!!

כול אדם והאמונות שלו אבל לדעתי ממש אין כשר בין התנ"ך לרוחות. ורק אם הבן אדם מאמין זה יכול לעזור לו אבל בן אדם שלא מאמין בזה יתחיל לקרוא תהילים סתם כנסיון לגרש את הרוח או להרגיע את עצמו מבלי להמין שזה באמת יעזור ויגן עליו סתם ישלה את עצמו, כמו שאם יש לך סכין בכיס הז אתה מרגיש יותר בטוח אם אתה אולך בסימתה אפלה, אבל זה לא אומר שהוא יעזור אם יקרה משהו,הז לבן אדם רגיל לא ממש יעזור אם הוא יתחיל לקרוא תהילים רק בגלל פחד, באותה מידה הוא יכול לתלות שום בחדר! זה יעזור רק אם הוא באמת יאמין שזה יעזור והיה בטוח בעצמו. מה שאני מנסה להגיד זה שאם לך עוזר לקרוא תהילים לא בטוח שזה יעזור לבן אדם אחר

סמבו1

New member
אני מקוה שאוכל לעזור

אני חושב על כמה דברים א.תנסי לישון עם דלת פתוחה ב. עם אור דלוק ג.אולי תביאי חברה אליך הביתה ושתישן איתך בחדר ואז אם יש עדין קלות כדאי שתלכי לאנשי הבנה ואם לא תדעי שזה סתם הפחדות מדומינות שגרמות לך להגיע לקול הרעשים והתיפופים שהם בס"כ פסיכולגיה וג"כ הדמות שראית באמצע הלילה זה דמיון שפועל כ"כ חזק שאת רואה דמויות ונתנות לך להאמין שזו מציאות אני חוZ

nightgown

New member
תשובה...

נראה כמו בעית חרדה נפשית,זקוקה לטיפול פסיכולוגי.

../images/Emo79.gif../images/Emo182.gifזה באמת מרגיע

זה מה שאני עושה. אולי אני יותר מדי מושפעת מהפורום הזה, כי קראתי כבר את כל המאמרים ואת כל הטאג ליין ואני קוראת פה שרשורים
.. ונראה לי שאני באמת אצטרך פסיכולוג בקרוב
.

שלום לך. בקשר לרוח בבית.

יש כמה סוגים של יצורים לא אורגניים. אם זו סתם רוח, אין לך מה לדאוג. ניתן לסלק אותה במידה והיא מפריעה לך. אך יש יצורים אורגניים שהם לא רוחות רגילות. אותן קשה מאוד לסלק. ועליך לעבור דירה או חדר. פזרי חול ים או קמח סביב המיטה לפני השינה. אם תראי בבוקר טביעות רגליים של תרנגול, את באמת בסכנה.
ואווו.

למעלה