!

ט2לולה

New member
אממ.. אור? ../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif

מה האתר הזה אמור להביע?!!?!?!?!?!?!?!?!
פחחחחחחחחחחחחח יופי בילי, אתה מוכן! |טבמל| ילדים יצחקו עליך....... מההההההההההההההההההההההה זההההההההההה? מאיפה הוצאת את זה

אוש7יתי

New member
נסיון../images/Emo107.gif

לא לשים לב ;1234567890-=[]ôíïåèàø÷'/ùãâëòéçìêó,.õúöîðäáñæ\!@#$%^&*)(_+{}POIUYTREWQASDFGHJKL:"?<>MNBVCXZ

NimaZ

New member
אמממ...../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

היי אני נעמה ואני מכורה לMinesweeper *אוהבים אותך נעמה*

ט2לולה

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo59.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

קאאאבום!
משחק דבילי לא ממכר אושריתוס יש לך בעיה קשה כנסי למשחקים של ווינט ותשחכי תוך שנייה את קאבוםםםםםםםם!!
ניסיון של משו לא לשים פאקינג
|טיפה| |קפוא| |תות| |גשם| |חורף| |מטריה| |מטרייה| חהההההההההההההההההההההההההההההההה חובזהההההההההה |ענן| |חובזה| בובו ניצוץ!!!

כנסו.. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אלוהים שונא אותי...
בהחלט.. בהתחלה אני הולכת ליום כיף בבריכה, ונשרפת.. כל הגוף כואב.. איי.. כל הפנים בצבע אדום.. מגעיל. אחר כך גיליתי שיש לי יום גיבוש דווקא כשכולי אדומה.. נאחס.. הלכתי.. גיליתי שיש לי פאקינג בית ספר בלי מזגן.. מורה מגעילה שלא יודעת לחייך, וכיתה של פקצות וערסים.. בבעעע.. אחר כך רבתי עם אסי.. נחסמתי.. בוטלה החסימה.. הדס לא מדברת איתי.. אחר כך אני מגלה שנגמר לי החופש.. קבעו לי תאריך להתקנת הגשר.. נכנסתי לשיחת הפורום למסנג'ר.. לא מתייחסים אליי.. נוטשים אותיי.. נשארתי גלמודה כמו כלב.. ועכשיו אני בוכה כמו איזה לא יודעת מה. תודה אלוהים, גם אני שונאת אותך..

ט2לולה

New member
רונלעעעעע../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

אלוהים לא שונא אותך..... בעעעע
אם תחשבי רק על הדברים הרעים שקרו לך היום תרגישי חרא מה לעשות אבל אם תחשבי על הדברים הטובים יהיה פסדר
חובזההההההההההההההההההההה

למעלה