שבת שלום !!! קצת קצב בשביל השמחה :
פ פרויז1 New member 12/6/09 #1 ../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif ../images/Emo213.gif שבת שלום !!! קצת קצב בשביל השמחה :
פ פרויז1 New member 12/6/09 #2 ../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif../images/Emo104.gif מנגינה אופטימית ומוּכֵּרֵת לנו. שיר פרסי יפה : שבת שלום ואופטימית !!!
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif../images/Emo104.gif מנגינה אופטימית ומוּכֵּרֵת לנו. שיר פרסי יפה : שבת שלום ואופטימית !!!
ל ליה אליה New member 14/6/09 #3 פרויז תבורך....איזה שיר יפה ../images/Emo24.gif אה, ומתי הזמר מגיע לארץ ??? יאללה תפעיל את קסמיך וקשריך........ ליה נ.ב. - בשיר השני - מה הפרוש של KOOCHOOLOO ??? תרגום בבקשה!
פרויז תבורך....איזה שיר יפה ../images/Emo24.gif אה, ומתי הזמר מגיע לארץ ??? יאללה תפעיל את קסמיך וקשריך........ ליה נ.ב. - בשיר השני - מה הפרוש של KOOCHOOLOO ??? תרגום בבקשה!
פ פרויז1 New member 14/6/09 #4 עשיתי טלפאתיה. הם ענו לי שבקרוב ישתלם להם כלכלית ואז יבואו. לא אמרו לי מי בדיוק יבוא, כי זה נתון למשא ומתן. הפרוש של KOOCHOOLOO = קטנטן/קטנטנה. זה בא מהמילה : KOOCHIK = EUMWHE ובספרותית : קוצַ'ק = קטן.
עשיתי טלפאתיה. הם ענו לי שבקרוב ישתלם להם כלכלית ואז יבואו. לא אמרו לי מי בדיוק יבוא, כי זה נתון למשא ומתן. הפרוש של KOOCHOOLOO = קטנטן/קטנטנה. זה בא מהמילה : KOOCHIK = EUMWHE ובספרותית : קוצַ'ק = קטן.