ובתל אביב רק מעל גיל 17 אפשר אני לא יודעת מה בבר אילן. צריך לבדוק
H hilali1 New member 6/5/06 #19 אני לא יודעת. בואי נבדוק את זה לפני שנסיק מסקנות.. אני מקווה שזה יסתדר
H hilali1 New member 6/5/06 #21 ../images/Emo168.gif ועוד בעניין הופעות../images/Emo26.gif אני לא יודעת אם ראיתם את התמונות מההופעה ביום בחירות בזאפה. בכל מקרה אתם מוזמנים להציץ בתפוז אלבומים ולהוסיף גם את התמונות שצילמתם אתם בהופעות
../images/Emo168.gif ועוד בעניין הופעות../images/Emo26.gif אני לא יודעת אם ראיתם את התמונות מההופעה ביום בחירות בזאפה. בכל מקרה אתם מוזמנים להציץ בתפוז אלבומים ולהוסיף גם את התמונות שצילמתם אתם בהופעות
H hilali1 New member 7/5/06 #36 ../images/Emo41.gif ועדכון נוסף ../images/Emo26.gif מירי אמרה שהיא תופיע גם ביום הסטודנט באוני' הפתוחה וגם בטכניון. בטכניון היא תופיעה עם עברי לידר. פרטים נוספים בהמשך
../images/Emo41.gif ועדכון נוסף ../images/Emo26.gif מירי אמרה שהיא תופיע גם ביום הסטודנט באוני' הפתוחה וגם בטכניון. בטכניון היא תופיעה עם עברי לידר. פרטים נוספים בהמשך
H hilali1 New member 7/5/06 #38 ../images/Emo41.gif כל הפרטים - *כמעט ההופעות יחלו בערך בשעה 16:00 יסתיימו ב-23:00 בתכנית: מוש בן ארי מירי מסיקה מארחת תא עברי לידר בית הבובות שלום חנוך מארח את אביב גפן ורוני פיטרסון. אין הגבלת גיל אבל עדיין לא יודעים כמה זה עולה למי אינו סטודנט.
../images/Emo41.gif כל הפרטים - *כמעט ההופעות יחלו בערך בשעה 16:00 יסתיימו ב-23:00 בתכנית: מוש בן ארי מירי מסיקה מארחת תא עברי לידר בית הבובות שלום חנוך מארח את אביב גפן ורוני פיטרסון. אין הגבלת גיל אבל עדיין לא יודעים כמה זה עולה למי אינו סטודנט.