!

RoNcHa PoNcHa

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif!../images/Emo36.gif../images/Emo110.gif../images/Emo79.gif

אני שמחה להודיע לפורום זה על איחוד ישאסימס עם האתר של הפורום שלכם. אני ושמוליק החלטנו לאחד את האתר, והוא כרגע בשלבי בניה נמרצים!!! לדעתנו הוא יפתח בסביבות יום שני-שלישי, ותוכלו לגלוש בו בחופשיות. בינתיים אנחנו מבקשים מכם- אם יש לכם מאמרים
שרשרו לפה.. סקינים-בתים-חפצים שהכנתם
שרשרו לפה קבצים או קישורם להורדה.. חדשות ששמעתם
שרשרו לפה.. מדריכים שהכנתם
שרשרו לפה.. באגים נפוצים במשחק-
שרשרו לפה.. תמונות
שרשרו לפה.. וכל דבר שלדעתכם יעזור-
שרשרו לפה.. תודה רבה... רוני RoNcHa PoNcHa ושמוליק-shmulik15

RoNcHa PoNcHa

New member
איזה זלזול!!!!!!!!!!!!!

יאללה תתחילו לשלוח מידע- אני ושמוליק לא היחידים שצריכים לעשות פה משהו!

אמממ התחלתי לעשות לאתר

HEADER שזה מן כותרת כזאת.. אני לא כל כך זוכר באיזה צבעים האתר כי גם איפשר להכנס אליו פתאום! אז אם שיניתם את הכתובת אז תכתבי! ואם את יכולה, לשלוח לי שוב לאימייל את הפונט שהשתמת בו לאתר שלך? זה בשביל שאני אוכל לכתוב ישראסימס או איך שהחלטתם לקרוא לאתר!

adva g

New member
בעיה קטנה בקשר לאתר

הורדתי את הפסתנרן בתשלום. הוא אומנם הופיע וניגן- אבל משום מה לא היה סאונד כשהוא ניגן. יש למישהו מושג? אולי הבעיה אצלי? ודרך אגב, כבר כתבתי בקשר לבתים להורדה- יש לי המון, כולל מרכזים ל"hot date" ו-"vacation". אז זה יכול להוסיף, כי לפי מה שראיתי, כרגע יש רק בית אחד להורדה.

אנשים תקשיבו,

האתר עוד לא פתוח מכיוון שאנחנו מעדכנים אותו נמרוצות בימים האחרונים, מי שמוכן לשלוח בתים, אובייקטים, דברים וכו לאימייל [email protected], זה האימייל לביינתים עד שנפתח תיבה מיוחדת של האתר, בקשר לפסנתרן - הבעיה היא רק אצלך, ונילס, יש לנו header אבל תוכנה בכל מקרה
צוות האתר.

למעלה