Music Fan

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo54.gif ../images/Emo110.gif

הגיע הזמן לדיון מעמיק בסוגייה חשובה ביותר, שמסקרנת אותי. Music Fan בע"מ מציג
:
שרשור השירים של בנים בלבד
אנשים, שרשרו את השיר/זמר/זמרת/להקה האהובים עליכם! והסבירו למה! קדימה קדימה!

גלעד יא

New member
יש אלפי שירים שאני אוהב

בעיקרון אני מכיר ואוהב המון שירים. ניהלתי חנות דיסקים במשך 3 שנים והכרתי עשרות אלפי שירים חדשים וישנים. השיר Yes של Amber אהוב עלי מאוד מפני שזה השיר של לירון ושלי. אני אוהב בעיקר את שרה מקלכלן, ג'ול, דאנקן שיק, פיונה אפל, איימי מאן, דנה ברגר ויהודית רביץ. אני אוהב מאוד מאוד מאוד שירי אירוויזיון (הומו או לא הומו?) ושירים שעושים לי טוב. בקשר ללמה אני אוהב אותם - לא יודע. אני פשוט אוהב אותם

תורי לענות!

בתור בחורה, השיר הכי אהוב עלי הוא "יום יבוא" וכל שירי להקת חיל הים. אני בכלל חולה על שירים ישראלים...

אממ וואו יש ממש ממש הרבה!

אז הנה חלק מהם.... אני ממש ממש אוהב את כריסטינה אגילרה....אני חושב שהיא אחת הזמרות המוכשרות שיש בימינו.... והנגיעה שלה בנושא הקהילה מאוד נגע לליבי! עוד זמרת שאני אוהב זאת אלאניס מוריסט וזה בעיקר בגלל סגנון השירה והמוזיקה שלה, וכתיבת השירים המדהימה! עוד אמנים טובים הם- נירוונה, היהודים, דנה ברגר, המכשפות, אביב גפן..... שירים יפים- "קליים אברי מאונטיין"- שיר שנותן תקווה ללכת בעקבות החלומות שלך.... "איי סטיל ביליב"- שיר אהבה מהמם! "יו אווטה נאו"- שיר שמדבר על בגידה והתמודדות איתה..... אירוסמית זאת עוד להקה חביבה ביותר..... אול סיינטס גם היו מעולות באלבומן הראשון...... לברברה סטרייסנד גם יש כישוריים ווקלים מעולים ביותר. נו דאוט ושריל קרואו טובים....במיוחד אהבתי שבשיר של שריל קראואו "איף איט מייקס יו אפי"......את השורה-"אם זה משמח אותך זה לא יכול להיות כל כך רע"...... למרות שזה לא קשור אלינו..אבל אני קשרתי את זה אליי!!! ונסה קרלטון זמרת צעירה ומכושרת! מנגנת מדהים וכותבת מעולה!!!! וגם שלמה ארצי חביב למדי!

Music Fan

New member
אז עכשיו אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בואו נתחיל מזה שיש אלוהים אחת בעולם כולו.. אחת ויחידה ושמה בקנדה אלאניס מוריסט . השירים שלה מדהימים ביותר, מהממים, אמיתיים, הכל הכל הכל. במיוחד You Oughta Know שזכה למקום של כבוד בחתימה שלי. חוצממנה אי אפשר שלא להיות חולים על ה-להקה ה-מדהימה Garbage... הם פשוט מעולים. יש עוד כל מיני כאלו שהם אחלה כמו No Doubt, Anouk, וכדומה . כמובן יש את איזור הפופ בו אני ממש אוהב את כריסטינוש אגילרוש... במיוחד את Dirrty שזה שיר מהמם ביותר. וגם Beautiful . כמובן שאני אוהב כל מיני שירים של כל מיני זמרים, אבל רוק זה שולט
והישר האחרון מהאירוויזון של טורקיה! והשיר של גיא שרפי!!!!
ואיך אפשר שלא להזכיר את היצירה המוזיקלית הגדולה ביותר של לימור מרק בישראל:
"הרוח נושבת קרירה השר שוב מטריד בחורה והיא לא תצא פרייארה תשיג תלונה במשטרה
"

o O Y O o

New member
../images/Emo110.gif

נממ.. בעיקר שירים מהאיייטיז.. לא רק, אבל בעיקר. נוסטלגיה, שירי אהבה.. אבל אני אוהב את רוב הסוגים. פופ, דאנס, האוס, לייט רוק.. נכון לעכשיו, השירים שאני מעדיף הם: petti smith- sometimes love just aint enough gloria estefan- don't wanna lose you now roxette- listen to your heart אבל חוץ מהם יש מלא.. מדונה, קיילי, מאריה.. ועוד הרבה.

לירונר

New member
אני אוהב את YES של AMBER.

זה השיר שלי ושל גלעד
ויש עוד כמה שירים שאני שומע הרבה מאוד זמן ולא יצאו לי מכל חור אפשרי:
sash - mysterious times corona - rythem is a dancer 2 unlimited - wanna get up (sash remix)​

לירונר

New member
ואם כבר מדברים על שירים...

אתמול, תאמינו או לא, התפוצץ לי דיסק בתוך כונן הדיסקים. הבעייה היא שזה לא היה רק דיסק של מוזיקה אלא של עוד כמה דברים (פונטים, תמונות שלי ועוד כמה...) וזה ממש מעצבן כי אני לא יודע מה היה שם חוץ מהשירים שיש לי ברשימה...

../images/Emo41.gifהתפוצץ דיסק../images/Emo35.gif

איךךךךךךךך
ממש בום
כזה
אש.. עשן.. בלאגנים
ככה

לירונר

New member
אני שומע שיר, ופתאום שומע פיצוצון.

ואז המסך נהיה כחול, אז עשיתי ריסט... כשרציתי להפעיל את הדיסק שוב זה הודיע שאין דיסק בכונן, ולא הבנתי מה הוא מדבר. ניסיתי לפתוח את הכונן והוא לא נפתח, ועשה רעשים שהוא ממש מת. ואז פתחתי אותו בכוח, ואני רואה את הדיסק שלי מנופץ לחתיכות ממש קטנות
הפיצוץ היה כל כך אכזרי שהוא אפילו "קילף" את הדיסק !!! (החתיכות פלסטיק היו שקופות...). וזה מעצבן אותי שזה דיסק עם עוד הרבה דברים חוץ משירים שאפשר להוריד...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifגם לי זה קרה כבר

ושסיפרתי את זה צחקו עלי... הטכנאי שלי אמר לי "זה קורה לטובים ביותר"...מאז הוא כבר לא הטכנאי שלי 8 -)

going mad

New member
מוזיקה ../images/Emo99.gif |מזיל ריר|

אה...אני אוהב לשמוע הכל! לא מוכן לוותר על כלום כדי לא לפספס משהו! אבל יש 2 סוגים שאני מוכן לוותר עליהם: מזרחית...אונס ע"י ממותה חרמנית עדיף לי על פני לשמוע איזו בכיינית שנשמעת כאילו בעלה קורע אותה מכות...או איזה אחד שנשמע כאילו תקעו לו מוט בתחת(?).. ואני לא סובל מטאל..לא מצליח להקשיב לאיזה אחד שכנראה היה לו חסך באהבה כשהיה קטן...ועם בעיות פסיכולוגיות שקשורות בגופות.. אני אפרט כמה דברים שאני ממש אוהב
יש פופ של האייטיז.. הממ..יש את Sarah Brightman...שיש לה כמה דברים שאני ממש
(אני לא מדבר על האופרה הכבדה...יש לה דברים מודרניים ..והיא יודעת לשלב דברים באופן מיוחד) יש גם את Gragorian..חלק מהשירים שהם עושים הם שירים של זמרים אחרים..הם עושים אותם בסגנון שלהם..אני בטוח שמכירים אותם..אחד השירים האהובים עליי הם Join me..נדמה לי שהמקור הוא של HIM אני אוהב גם את Enigma...שיר האהוב עליי במיוחד שהם עשו זה Gravity of love יש עוד כמה...אבל יש לי נטייה מאוד גבוהה לשכוח שמות..אני וזה לא מסתדרים טוב
הממ..אני מחבב גם את Mandalay (נשמע הודי..זה לא) ששיר אהוב שלה הוא Beautiful...זה מן דאנס שקט כזה..לא פופ..מומלץ גם! (חחחח...זה כמו מדונה
כל האומנים עם שם אחד) אה..אני בד"כ לא שומע אביב גפן..אבל אני אוהב את קרן אור..ושומקום ו...יש כמה של שירלי צפרי(אל תרדו עליי
) אה! אמרתי שאני לא אוהב מטאל...! אבל יש סוג אחד שאני מאוד(!) אוהב! (ולא שאני מבין למה קוראים לה מטאל בכלל) זה Gothic Metal...שזה מטאל משולב באופרה...וזה ממש מומלץ! בד"כ אני מאוד בררן כשזה מגיע למוזיקה..ואני אוהב לשמוע הכל..כדי למצוא את אותן יצירות בודדות שממש עושות לי את זה.. כל אחד מוצא את אלוהים/כוח פנימי/כל דבר שתקראו לזה בדרך שלו..אני מרגיש אותו דרך המוזיקה
אני בוחר את אותם דברים שגורמים לי לחוש את ההרגשה הזאת:)

going mad

New member
ושכחתי!

עברי לידר...שיש לו יצירות נהדרות ויפות!ואני נהנה מרוב השירים(!)..אהוב עליי זה "ביום שמש יפה".. ואוו! אני ממש טוב בלדבר הרבה! אוקיי..לכתוב (לדבר לכתוב..הכל אותו דבר:)

going mad

New member
שכחתי להוסיף(אני בשוונג../images/Emo9.gif )

חח..כן..יש לי בעיה עם לסתום את הפה..אני אוהב דאנסים

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifטוב...

אז אני אוהב את השירים של בריטני... חולה על השירים של כריסטינה (בעיקר השירי הנשמה כמו soar, the voice within ו- keep on singin my song אבל אצלי בוינאמפ מתנגן בלי סוף השיר "מקיץ אל החלום" בביצוע של נינט
מלא נפסיק לשיר ושני השירים של מעיין שקד מהתוכנית.. אבל אני אוהב לשמוע הכל

גלעד יא

New member
אפרופו לא נפסיק לשיר

מישהו יכול לשלוח לי לאיי סי קיו את השירים של מעין ושירי מהתוכנית האחרונה ביום חמישי?
מראש

nawa

New member
ועכשיו הגיע תורי ../images/Emo79.gif

אז אני קודם כל אגיד שמוסיקת עולם היא המוסיקה המועדפת עליי...כוללת את אניגמה .... אוליבר שאנטי וחברים (למי שמכיר).... ארה ....|והדגש| מוזיקה אינדיאנית ...ועוד רבים וטובים.... ולכל מעריצי אניגמה - דיסק חדש בשם VOYAGEUR יוצא ב-8 לספטמבר בחו"ל...

לירונר

New member
oliver shanti ממש טוב ~../images/Emo70.gif~

מצאתי אותו כשחיפשתי את השיר מהפרסומת של מים מינרלים עין גדי (four circles of life או משהו כזה). ואניגמה ממש טוב !!! (זה מישהו יחיד, מישל קרטו). אני הכי אוהב את sadness ואת mea culpa. מעניין איך יהיה הדיסק החדש.

going mad

New member
כן! אוליבר שאנטי טוב!

יש גם את Sandra מזכיר את אניגמה(הם קשורים אחד לשני נדמה לי...)

../images/Emo41.gifולמה אני לא מכיר אף אחד../images/Emo35.gif

אני כל כך גרוע בשמות של זמרים/להקות וכו'..

למעלה