../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif

אל תארזי כלום פשוט צאי מבלי להסתכל לאחור... וקחי אתך את הכל מכל בכל בך ...... את אותה אהבה שניתנה לך את כאב הדמעות שאולי יגיע את הזיכרון הצורב שיפגע את כל מה שהטמנת בתוכי.. ועכשיו נגדע , בגללך...... לכי ...עכשיו....

נזיד רגשות........./images/Emo20.gif

נזיד של רגשות מונח אל מול פניך בדממה מעיקה , מפריד געגוע מאהבה, תשוקה דביקה מתאווה מופרד לתוך שתיקה נמהלים בכיסופי דמעות אל נגיעות בלבו של נזיר.....

מלאך39

New member
אפשר לשבת כאן?

באתי רק לדעת... לדעת שאת כרגיל... מרגישה... מדגישה כל רגש... טובלת ... חורטת ... באנקת ההנאה... מחבקת... עוטפת... את כל הנגיעות ההן... כרגיל... פשוט... אישה... כל כך אוהב...נזכר...מלא הבנה... זאת אהבה...

חיוך מלאכים.....לך../images/Emo25.gif

חיוך מלאכים פורש כנפיו על סערות שדים המצלים עלייך בלכתך את אותו שביל בו החורף פורח... ובדמיונך שמש יוקדת שורפת נשמות של אנשים מושלמים.... רגשות עילאיים .... <>
שלומך מלאך?

מלאך39

New member
חיוך של מלאכים....

מלאכים תמיד סוחטים את החיוך... אחר כך הם כמו ראי... ואני סתם כך... ברגעים של רכיבה רוגעת.. ללא מושכות.. לא יודע לאן זה לוקח אותי... לפי השריטות כבר עברתי בתוך הורד...

../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

בראי סדוק אפוף אדים החיים הופכים יותר רכים .... והשריטות , טבען להגליד , כמעט ללא סימן.... }{ <אין לי אייקונים:)>

תבשיל של ריגושים...

תבשיל של ריגושים מחבר בין שני אנשים, מצמיד אותם אחד לשני הכל הופך להיות חושני. דממה היא לא תמיד רעה הכל תלוי במקום ובשעה, ואם אותה ממלאת נשיקה אז הראו לי סיבה אחת להפסיקה. געגוע עמוק יגבר על המרחק צריך רק לדעת לשחק את המשחק, לדעת להפנים את התשוקה הבוערת לדעת להרגיע את הנפש הסוערת. נזיר מרצון של תאוות הבשרים הוא על עצמו קשיים הערים, היא נגעה בליבו האדיש כמו אחוז אמוק עכשיו הוא האיש. נכסף אל גופה הרך והשחום מתפלל כל ליל אל האל הרחום, עשני חזק שלא אתמוטט הרי בלעדיה אני כמו מת.

מפתחות קסם......./images/Emo48.gif

כשנכנעת אלייך כבולה באזיקי תשוקה הננעלים על לבי מדמים מחול פעימות למפתחות קסם המבקשים עוד סיבוב אחד במנעול נשמתי... מתמסרת אלייך בייסוריי פרידה עת תגיע ותפרוק מעליי תאוות אישה שברגשות לבי עדיין לא השילו מגע החובט מציאות ערמומית של מותר.... <>

המפתח של ליבי...

המפתח מונח לך על צווארך את ליבך וליבי הוא כורך, מודיע בגאווה לכל עובר ושב זו שלי ואותה אני אוהב. מתמסר אל גופך יונק את ניחוחך, נכנע למבטך ידי גולשת אל ירכיך. פושט מעליך את מחסום התשוקה תאוותך זורמת אלי דרך הנשיקה, לא שואל יותר אלא פשוט לוקח גופך משקה אהבה לנו רוקח.

../images/Emo48.gif...לך..שוב באיחור אבל../images/Emo25.gif

רשמים אפלים לעתים את לבי ממלאים, רוחשים לוחשים, בעמקי לבי צובטים. מביט בך מעברו של הכלום וחושב על מאום, כך ניבטת אליי אותה נשמה אפילה של קיום חושבת על מהות, חושבת על תכלית ויודע לעתים שאין בה תרמית. אמיתית היא וטהורה ערגתי הבודדה, אליך, שם, כן אתה, נשמה אבודה אם רק לי תיתן פתח ולו קטן אפתח לפנייך צוהר קטנטן, לעולם חדש ואלי אף מגניב, אוף, אם רק אליי תגיב רחוק אתה כרחוק הים מנשמת אדם לא יודע מה משך אותי אלייך, בן אדם אך עם העובדה אתמודד, אתה בשר ודם. רוצה להטמע בתוכך לחוש את בשרך הקיים הנח לי יקיר רחוק, להעניק לך את המעט את המעט שאני יכול להביע ולהביא אותנו לרקיע

למעלה